ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνένοχους στον "φόνο" δεν θα μας έχετε

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Συνένοχους στον "φόνο" δεν θα μας έχετε


Οι "Πόντιοι Πιλάτοι" της από εδώ πλευράς μαζί με τον "νοικοκύρη" Γιάννη Αναγνώστου έβγαλαν για δήμαρχο τον "εκλεκτό" του Θεόδωρου Γεωργάκη. Συνένοχοι στο "έγκλημα" όσοι τους ακολούθησαν και ψήφισαν τον οικονομολόγο Πασπίτη. Ήδη πέτυχαν να "φιμώσουν" φωνές που αηδίασαν και τα παράτησαν.
Οι "δημοκράτες" αυτοί που συνεργάστηκαν επί 8 χρόνια με τον πρώην δήμαρχο μας θεωρούν προφανώς για "θύματα" και ενώ δεν απαντούν σε τίποτα με ανακοινώσεις τους θεωρούν πως θα σιγήσουμε επειδή οι οπαδοί τους μας κατηγορούν για εξυπηρέτηση συμφερόντων!! Μας κατηγορούν αυτοί που διοικούσαν τον δήμο και μοίραζαν χρήματα σε άχρηστες δομές πως τάχα δεν κάναμε εμείς αντιπολίτευση!! Και έκαναν αυτοί που μας φέσωσαν με 14,000.000 ευρώ χρέος και επανήλθαν με την ψήφο σας για να ολοκληρώσουν την καταστροφή τους. 

Οι δικές μας θέσεις είναι γνωστές και καμία παράταξη από αυτές που κατέβηκαν δεν τις υιοθέτησε πλήρως. Κανείς δεν μίλησε για ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας, όλοι διαφώνησαν μαζί μας στο θέμα της δημόσιας περιουσίας, κανείς δεν είπε πως θα κάνει αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων, ουδείς θέλησε να μειώσει τον αριθμό των δημοτικών υπαλλήλων, κανείς δεν είπε πως επιτέλους θα πληρώσουν έστω και ένα ευρώ όσοι καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους, κανείς δεν είπε πως θα σταματήσει η χρηματοδότηση ιδιωτικών σωματείων, κανείς δεν θέλησε να πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως σε μερικά χρόνια εάν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε να πληρώσουμε ούτε υπαλλήλους , ούτε πάγιες ανάγκες του δήμου.

Από τον Σεπτέμβρη θα παρακαλάνε πάλι την επόμενη κυβέρνηση να τους δίνει εκατομμύρια ευρώ για να βολέψουν κολλητούς φίλους και να δημιουργούν ευχαριστημένους ψηφοφόρους! Για όλα αυτά δεν μίλησαν όπως ουδέποτε καταδίκασαν και τον φασισμό. Κάποιοι καταδίκασαν τον ΜΑΥΡΟ και καλά έκαναν , όμως τον ΚΟΚΚΙΝΟ ουδείς! Και είχαμε πάλι χιλιάδες ψήφους σε αυτούς που αντιμάχονται την Αστική μας Δημοκρατία και έγιναν και τιμητές της "Δημοκρατίας" οι νοσταλγοί του Στάλιν και του Παπαδόπουλου. 

Οι ίδιοι άνθρωποι που πανηγύριζαν το 2015 για το σχίσιμο των μνημονίων και οι καραμανλικοί πρωτοστάτησαν σε αυτό, βγήκαν χθες να μας πείσουν πως ο Γιώργος Χατζηδάκης θα είναι ένας καλός δήμαρχος!!

Πείθουν μόνο τα "πρόβατα" που τους ψήφισαν και θα τους λουστούν και όχι εμάς που έχουμε συναίσθηση κάθε φορά του τι επιλέγουμε. Δεν μας νοιάζει εάν θα ξαναβγεί ο Τσίπρας άλλωστε για τους περισσότερους ΑΞΙΖΕΙ να είναι και πάλι πρωθυπουργός! Δεν μας νοιάζει καθόλου που ο Γιώργος Χατζηδάκης γελάει με όσους αντιμνημονιακούς και "Μακεδονομάχους" τον ψήφισαν. 

Πέτυχε να ξεφτιλίσει πολλούς με την εκλογή του , εμάς όμως μην μας μπλέκεται σε τέτοιες "Αλλαγές". Αφήστε μας στον "μοναχικό" δρόμο που έχουμε επιλέξει. Αυτόν της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της καταπολέμησης της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. 

Και εμείς δεν μπορούμε να στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που φέσωσαν και κατέστρεψαν την πόλη μας. Από Δελλαπόρτα , Κιντή , Γεωργάκη και Αναγνώστου δεν έχουμε παρά μόνο πικρές αναμνήσεις.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: