ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: 667.448 για προμήθεια «Τροφίμων, αναψυκτικών, ποτών κλπ για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων» - Αφορούν τα έτη 2021, 2022, και 2023

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

667.448 για προμήθεια «Τροφίμων, αναψυκτικών, ποτών κλπ για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων» - Αφορούν τα έτη 2021, 2022, και 2023



Το ποσό θα διανεμηθεί στα οικονομικά έτη 2021 , 2022, και 2023 και αφορά σε ότι θεωρούν  "κανονικότητα" οι οπαδοί  του  επιτελικού κράτος που μας στοιχίζει 95 δισ. ευρώ ετησίως και που τέτοιες πρακτικές του είναι αυτές που μας χρεοκόπησαν και όχι βέβαια οι "κακοί" δανειστές μας που παρόλο που τα κράτη τους δεν είναι χρεοκοπημένα όπως το δικό μας δεν έχουν ανάλογα ποσά εγγεγραμμένα ως έξοδα στους προϋπολογισμούς των δήμων τους. 

Και βέβαια το ποσό είναι πράγματι αστείο εάν αναλογιστεί κανείς πως πληρώνουμε πάνω από 10.000.000 ετησίως για τον τομέα της καθαριότητας για να ζούμε σε μια ΒΡΩΜΙΚΗ πόλη. 

Το κάνουμε θέμα μόνο και μόνο για να αντιληφθούν κάποιοι πως αντιμετωπίζουν διαχρονικά στο δήμο μας την διαχείριση του κρατικού χρήματος. Και βέβαια όσο παραμένουν δομές υπό δημοτικό έλεγχο τα 40 εκ. ευρώ τον χρόνο της ετήσιας κρατικής επιδότησης θα μας φαντάζουν λίγα. 

Μεγάλες πολυεθνικές χαλάνε πολύ λιγότερα για το προσωπικό τους και παρουσιάζουν και υψηλά κέρδη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ΟΤΑ που αποτελούν "χασούρα" για όλες και όλους μας αλλά για κάποιους "αναγκαίο κακό" αφού παρέχουν 40  και 100  φορές ακριβότερα ό,τι θα μας παρείχε ο χειρότερος Έλληνας ιδιώτης . 

Γιατί προφανώς και η ελληνική επιχειρηματικότητα έχει να κάνει με νοοτροπίες βαθιά ριζωμένες στο dna του νεοέλληνα που ουδεμία σχέση δεν έχει με όσους κατοικούσαν πριν χιλιάδες έτη σε αυτή εδώ την γη. 




Έτσι το ελληνικό δημόσιο και η τοπική αυτοδιοίκηση συνεχίζει και προμηθεύεται σε τιμές ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ από έναν επιχειρηματία αφού εμείς βλέπουμε μόνο την τιμή της σύμβασης αλλά όχι την πραγματική κάτι που προφανώς και έχει αποδειχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν όταν ο "αδικημένος" προμηθευτής του δημοσίου βγει να καταγγείλει τα παραπάνω ποσά που έδωσε για να πάρει την δουλειά. 

Για το θέμα δεν θα μιλήσει κανείς που άσκησε διοίκηση και ιδίως η προηγούμενη αφού γνωρίζει πολύ καλά τις δικές της προμήθειες όπως πολύ καλά γνωρίζουμε και εμείς. 

Συνεχίστε λοιπόν να στηρίζετε την Σοβιετία αναγκάζοντας μια ολόκληρη κοινωνία να πληρώνει φόρους που δεν θα είναι ποτέ επαρκείς όσο το ΚΡΑΤΟΣ στενό ή ευρύτερο δεν περιορίζει τα έξοδά του. 

Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν προχωρήσει σε ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ δομών του όλα τα άλλα είναι "ασπιρίνες" σε ένα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ που ονομάζεται ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ. 

Διαβάστε εδώ  την σχετική απόφαση όπως ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αναρωτηθείτε εάν ποτέ θα κάνατε εσείς αυτή την αγορά διαχειριζόμενοι μια επιχείρηση 700 εργαζομένων την στιγμή που κάθε χρόνο ζητάτε περισσότερα χρήματα από ένα χρεοκοπημένο κράτος που έχει υποθηκεύσει όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του για 99 έτη! 




Μετά θα σας φταίνε τα περίπου  200.000 ευρώ που ισχυρίζονται οι υπάλληλοι της γαλάζιας Σοβιετίας πως πήρε "παρανόμως"  ο κος Μένιος  Φουρθιώτης και που δεν θα επιστραφούν και ΠΟΤΕ αφού ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος! 

Και βέβαια το ποσό είναι αστείο σε σχέση με το τι βλέπουμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορά την προμήθεια ανταλλακτικών για τα σαράβαλα του στόλου οχημάτων του δήμου μας που είναι καιρός πλέον να τα ενοικιάζουμε με LEASING αφού τα έξοδα συντήρησης θα ήταν θέμα που θα έθεταν συχνά εάν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι δεν παρίσταντο απλώς σε δημοτικά συμβούλια όπου καταδικάζονται από γραφικούς ο καπιταλισμός , ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ και φυσικά το "δολοφονικό" ΝΑΤΟ που δεν αφήνει τους απανταχού δικτάτορες να ορθοποδήσουν εις βάρος της παγκόσμιας Ειρήνης. 

Ελπίζουμε να έχουν αγοραστεί μέσα στο παραπάνω ποσό  και πολλές coca-cola ή έστω pepci για να μην καταρρεύσει ο καπιταλισμός και πεινάσουμε ΟΛΟΙ μας!  Από που θα τα πάρουμε ελάχιστα μας προβληματίζει εμάς , φαίνεται να προβληματίζει όμως όσους θεώρησαν πως αδιαφορούμε για το θέμα και μας υπέδειξαν κάτι που ομολογουμένως δεν είχαμε δει αφού όπως μπορείτε και εσείς να δείτε εδώ  ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 6/4/2021.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: