ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γιώργος Χατζηδάκης: Μας τιμά η παρουσία του πρωθυπουργού στην πόλη μας- Μου υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ραντεβού για τα ζητήματα που μας απασχολούν

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Γιώργος Χατζηδάκης: Μας τιμά η παρουσία του πρωθυπουργού στην πόλη μας- Μου υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ραντεβού για τα ζητήματα που μας απασχολούν

Μια χαρά τους τα είπε στους κόκκινους και μαύρους φασίστες της πόλης μας ο δήμαρχος κος  Γιώργος Χατζηδάκης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην  πόλης μας. 

Ο δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης προφανώς και δεν ξέχασε τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και προφανώς δεν αρκείται σε εκθέσεις Ιδεών για την Αστική Σήραγγα στην οποία με ανείπωτο λαϊκισμό αναφέρεται συχνά-πυκνά  η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που μας την διαφημίζει,  ΧΩΡΙΣ να έχει κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ τα εννιά χρόνια της θητείας της για την συγκεκριμένη υπόθεση. 

Όπως και τόνισε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης η Αστική  Σήραγγα είναι άμεση συνδεδεμένη με την επένδυση στο Ελληνικό και όσο εκεί δεν "κουνιέται φύλλο" εκεί  είναι μεγάλη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εμμένουν σε λαϊκίστικές αναφορές όσοι  επί 9 χρόνια ήταν μόνο παχιά λόγια και δεν έκαναν τίποτα ώστε να ξεκινήσει αυτό το έργο. 

Οι ομιλούντες τέως...  δεν έκαναν με έξοδα του δήμου μας ούτε καν μια μελέτη έτσι για να πουν πως κάτι έκαναν εκτός από το να σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! 

Τα θέματα της πόλης τα γνωρίζει πολύ καλά και ο πρωθυπουργός , αλλά και οι αρμόδιοι υπουργοί όπως τα ήξεραν και οι προηγούμενοι. Έτσι όσοι επιζητούν να χτίσουν πολιτικές καριέρες με "επαναστάσεις" τύπου να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό και να κάνουμε στα λόγια και χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη Σήραγγα μάλλον είναι εκτός εποχής. 

Μια εποχή που δεν ευνοεί όσους την περασμένη δεκαετία μεσουρανούσαν με τον λαϊκισμό τους  στα κοινά της πόλης,  και που προφανώς και οι συνεχιστές τους έχουν πάρει το μάθημά τους για να μην χρειαστεί στις εκλογές του 2023 να εγκαταλείψουν τις καρέκλες τους. 

Έτσι ο δήμαρχος παρόλο που εμείς δεν συμφωνούμε με βασικές του επιλογές,  όπως το θέμα της δημόσιας περιουσίας και το ΚΥΤ στον Υμηττό , τουλάχιστον δεν συνεχίζει την τζάμπα μαγκιά του προηγούμενου δημάρχου  που μας ήρθε το 2010 για να αλλάξει πράγματα στην πόλη , αλλά ως δήμαρχος το σημαντικότερο που κατάφερε είναι να μεγαλώσει την Σοβιετία του δήμου μας. 

 Άλλωστε δικά του "παιδιά" είναι και οι σημερινοί διοικούντες , και την δική του γραμμή ακολουθούν στα βασικά θέματα που απασχολούν τον δήμο και τους δημότες μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: