ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο κος Χατζηγρηγορίου καλά τα λέει και τα γράφει , το θέμα είναι πως το φαινόμενο των "ψεκασμένων" απειλεί όλα όσα πρεσβεύει ο Δυτικός πολιτισμός και βρίσκει ευήκοα ώτα σε εποχές κρίσεις παγκοσμίως

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ο κος Χατζηγρηγορίου καλά τα λέει και τα γράφει , το θέμα είναι πως το φαινόμενο των "ψεκασμένων" απειλεί όλα όσα πρεσβεύει ο Δυτικός πολιτισμός και βρίσκει ευήκοα ώτα σε εποχές κρίσεις παγκοσμίως



Διαβάστε το ποστάρισμα του συνδημότη μας Χάρη Χατζηγρηγορίου , εμείς έχουμε κουραστεί με τις συλλογικότητες που θέλουν να μας "σώσουν" από πράγματα που δεν υπάρχουν. Και φυσικά εξαιτίας τους δεν έχουμε ούτε σήμα κινητού μέσα στα σπίτια μας , αφού "κυνηγάνε" με την βοήθεια δημοτικών παρατάξεων και της παρούσας δημοτικής αρχής κάθε κεραία εταιρίας κινητής τηλεφωνίας  που νόμιμα και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας τοποθετείτε στην πόλη μας. Σε λίγο θα μας αφήσουν και χωρίς ρεύμα αφού το κλείσιμο του ΚΥΤ στον Υμηττό που πρεσβεύουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις αυτό στην ουσία θα έχει ως αποτέλεσμα. Για αυτό και επικαλούνται συνέχεια και χωρίς βέβαια να παρουσιάζουν υλοποιήσιμη ενναλακτική  την μετακίνησή του , αφού γνωρίζουν πως καμία κυβέρνηση δεν θα αφήσει χωρίς ρεύμα όλα τα Νότια Προάστια. 


Για όσους δεν το γνωρίζετε, εδώ στον Δήμο Ηλιούπολης, έχουμε μια θλιβερή πρωτιά μαζί με το δήμο Καλαμάτας. Πρωτοστατούμε στον αγώνα κατά της τεχνολογίας 5G με αγωγές και παραστάσεις σε διάφορα δικαστήρια και τώρα τελευταία στο ΣΤΕ.
Με λίγο ψάξιμο που θα κάνει κάποιος κατανοεί ότι όλες αυτές οι κινήσεις και οι ομάδες πολιτών και οι διάφορες λαϊκές συνελεύσεις ανήκουν σε ευρύτερους χώρους της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ. και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Πρόκειται για τις ίδιες ομάδες που καλούν το κόσμο να κατέβει στους δρόμους να κάνει συγκεντρώσεις κλπ
Το εξής εκπληκτικό είναι, ότι στις περισσότερες ομιλίες τους, οι πηγές τους είναι είτε δικοί μας εδώ Ελλαδίτες με ακροδεξιό παρελθόν ψεκασμένου, είτε ψεκασμένοι Κύπριοι ενώ τα blogs τους αλλάζουν συνέχεια ονόματα. Μάλιστα η ιδεολογία και η γλώσσα που χρησιμοποιούν είναι η ίδια με εκείνη του ακροδεξιού χώρου και κάποια μάλιστα αρκετά παλιότερα φιγούραραν με ρωσικά ονόματα.
Το πράγμα δηλαδή αρχίζει και γίνεται εκτός από γραφικό και ολίγο περίεργο... Ποιος χρηματοδοτεί όλες αυτές τις ομάδες, τις κινήσεις πολιτών, τις αγωγές που κάνουν κατά καιρούς και εν τέλει όλη αυτόν τον αγώνα προς το σκοταδισμό και τον Μεσαίωνα.
Ν.Β. Φαντάζομαι ότι όλοι αυτοί επικοινωνούν μεταξύ τους με ταχυδρομικό περιστέρι, ή όχι?

Χάρης Χατζηγρηγορίου αυτός μάλιστα είναι ενεργός πολίτης προς την σωστή κατεύθυνση , αλλά σας αρέσουν τα ΨΕΜΑΤΑ , οι ΜΥΘΟΙ και γενικά ό,τι σας βολεύει και να που φτάσαμε. 

ΜΜΕ που έχουν μια ξεκάθαρη φιλορωσική τοποθέτηση υπάρχουν και στη χώρα μας και δεν λέμε για τα κραυγαλέα όπως π.χ το Sputnik . Υπάρχει π.χ το Pronews όπου οι αρθρογράφοι δεν κατανοούν εσκεμμένα ή μη ελάχιστα με ενδιαφέρει πως η σημερινή Ρωσία δεν είναι δημοκρατικό κράτος και πως είναι στο ίδιο επίπεδο σε θέματα δημοκρατίας με την Τουρκία του Ερντογάν. Γενικά οι θέσεις τους εάν ποτέ εφαρμοστούν θα οδηγήσουν σε νέες τραγωδίες την χώρα μας. Η διείσδυση των ρωσικών συμφερόντων σε πολλά δυτικά κράτη γίνεται με ΜΜΕ που προβάλλουν απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας και πρεσβεύουν θρησκευτικές συμμαχίες Ορθοδόξων Ταλιμπάν ενώ φοράνε τις περικεφαλαίες τους και αναζητούν θύματα τα οποία προσπαθούν να πείσουν πως η χώρα  μας άνετα μπορεί να φτάσει και πάλι μέχρι τις Ινδίες! 

Αλλά αυτά σε άλλο άρθρο αφού η Ελλάδα δεν είναι το πρόβλημα της ρωσικής επιρροής στην Ευρώπη αλλά η Γερμανία που αργά αλλά σίγουρα θα αντιληφθεί πως δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες. Να πρεσβεύει δηλαδή δημοκρατία δυτικού τύπου ( γιατί μόνο στη Δύση υπάρχει Δημοκρατία) και να ανέχεται συμπεριφορές που παραπέμπουν σε Σοβιετίες. Μια σειρά πρώην ανατολικών κρατών παραβιάζουν καθημερινά τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά είναι μέλη της Ε.Ε ( Πολωνία, Ουγγαρία , κ.ο.κ) με αποτέλεσμα οι Αξίες της Δύσης να μην είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ αποδεκτές σε μια Ε.Ε που πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο και θα το βρούμε μπροστά μας πολύ συντομότερα εξαιτίας και της πανδημίας. Οι Ορθόδοξοι "Ταλιμπάν" είναι η νέα μόδα της εποχής και προφανώς είναι χρέος όλων όσων πιστεύουν σε συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες να μην χαϊδεύουν τον λαϊκισμό και τις θεωρίες συνωμοσίας από όπου και εάν προέρχονται. Είναι πολλοί όσοι έχουν βολευτεί και δεν θέλουν να προχωρήσει αυτή η χώρα και ατυχώς δεν είναι μόνο στο χώρο της Αριστεράς αλλά τους βρίσκεις σε όλα τα ΑΚΡΑ. Και βέβαια και το παρόν κείμενο για τους ρωσόφιλους εντάσσεται σε μια προσπάθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των "πληρωμένων" κονδυλοφόρων της να εξυπηρετήσουν τον Σιωνισμό! Γιατί προφανώς και όποιος αμφισβητεί τα τερατώδη ψέματα τους είναι οπαδός της παγκοσμιοποίησης που θα καταστρέψει τον κόσμο! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: