ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό


  • Ενοχλεί η δημοσιοποίηση των θέσεων των τοπικών ΜΜΕ σύμφωνα με την alexa.com που κάνουμε μια φορά την εβδομάδα. Και βέβαια η δημοσιοποίηση δεν ενοχλεί το πρώτο μέσο αλλά αυτά που φιγουράρουν στις τελευταίες θέσεις του πίνακα. 

  • Μπορεί να μην είναι όλα θετικά στην εξέλιξη της εξιχνίασης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αλλά πάντα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες σε αυτές τις στυγνές δολοφονίες. Δεν μας άρεσε η είδηση πως ίσως να έχει καταστραφεί το κινητό του δημοσιογράφου γιατί θυμηθήκαμε πως τα κινητά του Δημήτρη Μάλαμα τελικά δεν έδωσαν στοιχεία αφού παρέμεναν στα συρτάρια για πολύ καιρό αναξιοποίητα. Και μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως την "γλιτώσαμε" και πάλι αλλά όσο ο κύκλος αίματος δεν λέει να κλείσει στο τέλος "αναγκαστικά" μια επιτυχία η ΕΛ.ΑΣ θα την κάνει! 

  • Η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ανησυχεί μήπως χαθεί η ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία από το δημόσιο που την ενοικιάζει! Δεν μας λέει τι έκαναν επί 9 έτη για να την "κατοχυρώσουν" ως δημοτική όπως δεν μας λένε καιρό τώρα ποιο δημοτικό συμβούλιο το μακρινό 1996 υπερψήφισε την δημιουργία του ΚΥΤ στον Υμηττό και ποια κυβέρνηση το υλοποίησε. Τους τα λένε οι "σύντροφοι" του ΚΚΕ αφού οι ίδιοι γνωρίζουν πως χωρίς τις καταλήψεις του Δημήτρη Κιντή δεν θα είχαν σήμερα με τι να ασχολούνται . Εάν ήθελαν βέβαια να συνομιλήσουν με τους κληρονόμους Νάστου τώρα θα είχαν κατοχυρωμένη ΔΗΜΟΤΙΚΗ περιουσία και δεν θα περίμεναν από τους δανειστές μας να δώσουν το οκ για να περάσει μέρος της από το μεγάλο κράτος στο μικρό δηλαδή στον δήμο μας. Σε κάθε περίπτωση η περιουσία είναι πιο ασφαλής στο μεγάλο κράτος παρά στον δήμο μας αφού διαχρονικά ξέρουμε πως "αξιοποιείται" από όσους ελλείψει εναλλακτικής πρότασης γίνονται Βελουχιώτηδες με χαβιάρι και προκαλούν την θυμηδία των συνδημοτών μας. Τι να την κάνουν άλλωστε την δημοτική περιουσία; Να την έδιναν στον σύντροφό τους Άκη να την κάνει χλιδάτη ζωή; Στις εκλογές του 2023 οι κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ εάν επιμείνουν σε ηγεσίες αλά Φώφη θα τους περάσει μέχρι και η Ελληνική Λύση. 
  • "Καθαρή" πόλη δεν θα δούμε όσο υπάρχουν ιδεοληπτικοί και κρατιστές σε θέσεις ευθύνης. Επίσης θα δούμε πολλά λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αφού δεν είναι δυνατόν να συντηρηθεί το επιτελικό κράτος των 95 δισ. ευρώ ετησίως εάν δεν αυξηθούν οι φόροι ή δεν κοπούν και άλλο μισθοί και συντάξεις. Και το πρώτο είναι πιο εύκολο αφού οι κυβερνώντες σκέφτονται το πολιτικό κόστος και θεωρούν πως θα έχουν καλύτερη τύχη από την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου εάν αποφύγουν τις νέες περικοπές τις οποίες αφήνουν για μετά τις εκλογές. Μάθαμε σήμερα πως και στο δήμο μας θα γίνουν μονιμοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων και έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουν όλοι οι δήμοι της χώρας περισσότερο μόνιμο προσωπικό. Θα υπάρχουν και πάλι συμβασιούχοι και θα υπάρχουν για πάντα όπως φαίνεται για να δουλεύουν και κάποιοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: