ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζει την προσπάθεια για την δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης ο συνδημότης μας κος Κουρέτσης - Πιθανή της ονομασία "Σύγχρονη Πόλη"

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Συνεχίζει την προσπάθεια για την δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης ο συνδημότης μας κος Κουρέτσης - Πιθανή της ονομασία "Σύγχρονη Πόλη"

 


Η αναγγελία είχε γίνει πριν μήνες αλλά τότε θεωρήσαμε πως πρόκειται για μια προσπάθεια συσπείρωσης της φυλλορροούσας δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" να συσπειρώσει τους οπαδούς της ώστε να μην κινούνται μαζικά προς την παράταξη του νυν δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη. 

Μήνες μετά αρκετοί συνδημότες μας έχουν δει θετικά την κίνηση του κ. Κουρέτση και κάποιοι εξ αυτών έχουν τοποθετηθεί και δημόσια υπέρ της δημιουργίας της. 

Για εμάς η ύπαρξη δημοτικών παρατάξεων αποτελεί υγεία και φυσικά η δική μας ένσταση διαχρονικά είναι πως αυτές πρέπει να έχουν σαφές ιδεολογικό προσανατολισμό. 

Δεν μιλάμε για κομματικό αλλά για ιδεολογικό. Έτσι ώστε να έχουν συνοχή και να μην παρατηρούνται τα φαινόμενα που ζήσαμε που αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι προσχώρησαν στην νυν διοίκηση αφού και οι δικές τους δημοτικές παρατάξεις τα ίδια πρέσβευαν με αυτή του νυν δημάρχου. 

Οι συγκλίσεις πρέπει να γίνονται βάση προγράμματος και Ιδεών και όταν αυτές δεν υπάρχουν έχουμε συγκλίσεις με μόνο γνώμονα τις θέσεις και τα αξιώματα. 

Σίγουρα δεν είμαστε από αυτούς που θα στηρίξουν καμία παράταξη με κεντροαριστερό πρόσημο αλλά φυσικά και για εμάς είναι υγεία η δημιουργία νέων. Αυτό που βέβαια θα τις κρατήσει στο πέρασμα των χρόνων είναι ο ιδεολογικός προσανατολισμός. 

Και στην κεντρική πολιτική σκηνή συμβαίνει αυτό και για αυτό η ΝΔ δεν έχει υποστεί ότι άλλα κόμματα. Γιατί σαφέστατα και η σημερινή ΝΔ όσο και εάν κάποιοι δικαίως το αμφισβητούν όταν βλέπουν αστοχίες είναι συνέχεια της ΕΡΕ και έχει τις ρίζες της στον ΕΔΕΣ όσο και εάν αυτό εξαγριώνει τους Πολάκηδες! 

Η παράταξη λοιπόν αυτή πήρε διαχρονικά τις πιο ωφέλιμες αποφάσεις για την χώρα μας και έτσι για πολλά χρόνια θα αποτελεί βασικό πυλώνα του πολιτικού μας συστήματος όταν οι άλλες θα διαλύονται αφού διαχρονικά πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: