ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο συνδημότης μας Παρασκευάς Γιαννόπουλος νέος πρόεδρος του Οίκου Ναύτου

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ο συνδημότης μας Παρασκευάς Γιαννόπουλος νέος πρόεδρος του Οίκου Ναύτου



Ο Οίκος Ναύτου -στην Ελλάδα - ήταν ΝΠΔΔ, τη λειτουργία του οποίου επόπτευε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και μετά την συγχώνευσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Αποτελούσε ίδρυμα κοινωνικής προστασίας ναυτικών παρέχοντας σ΄αυτούς και τις οικογένειές τους ιατρική, φαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.

Από την 1η Απριλίου 2012, ο Οίκος Ναύτου απορροφήθηκε από τον ΕΟΠΥΥ.

Γιατί κάναμε αυτή την εισαγωγή μα γιατί είμαστε χαρούμενοι που ένας κεντροδεξιός συνδημότης μας είναι πλέον πρόεδρος του. Το μάθαμε από ποστάρισμα στη σελίδα στο facebook του κ. Βαγγέλη Ρίζου όπου μεταξύ άλλων γράφει: 

"Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν φίλοι που ξεχωρίζουν για τις ικανότητες τους, αξιοποιούνται από την Κυβέρνηση. Και αυτό, όχι μόνο γιατί αποτελεί μια δικαίωση της πολυετούς, συνεπούς και ανιδιοτελούς προσφορά τους στην παράταξη, όσο για το γεγονός ότι από την θέση που αναλαμβάνουν, θα προσφέρουν και θα συνδράμουν με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους στην μεγάλη προσπάθεια του Κυριακού Μητσοτάκη.

Ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος, επί χρόνια πετυχημένος Πρόεδρος της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου, αποτελεί μία τέτοια περίπτωση. Με εμπειρία στην δημόσια διοίκηση ως Αντιπρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων και ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Πάνω από όλα όμως, ως ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πιστεύοντας στις ιδέες του και στηρίζοντας τον με όλες τις δυνάμεις του.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ.



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Από την πλευρά μας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στον συνδημότη μας κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο που με τις ικανότητές του θα προσφέρει σίγουρα στον οργανισμό ενώ παράλληλα χαιρετίζουμε και την επιλογή της κυβέρνησης γιατί είχαμε βαρεθεί να δίνονται θέσεις και αξιώματα σε "περαστικούς" από την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και όχι σε αποδεδειγμένους μαχητές αυτής όπως ήταν και παραμένει ο συνδημότης μας. 

Ελπίζω να μην στεναχωρηθούν κάποιοι κεντροδεξιοί της πόλης αφού η ανοησία τους και η μικρότητά τους δυστυχώς είναι ανίκητη. 

Φυσικά ο κ. Γιαννόπουλος έχει αποδείξει πως δεν δρα μόνο με κομματικά κριτήρια και η πόρτα του ως Προέδρου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους. Ήδη στα σχόλια κάτω από το ποστάρισμα του κ. Ρίζου είναι εμφανές αυτό που σας προ είπα. Βλέπεις συγχαρητήρια από πολίτες διαφόρων πολιτικών πεποιθήσεων. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: