ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά επιτυχημένη η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας και στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά επιτυχημένη η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας και στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Όσο τα Συριζόπουλα της πόλης μας μαζί με τους ακροδεξιούς συνοδοιπόρους τους θεωρούν πως το Ψέμα μπορεί να νικήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ η ανάρτηση με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων της πόλης μαζεύει like και καρδούλες .

Αφού και στα ζητήματα των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει νομοσχέδιο με το οποίο λύνονται διαχρονικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι φιλοζωικές οργανώσεις αλλά παρέμεναν για δεκαετίες άλυτα. 

Βλέπετε ο πρωθυπουργός και η σημερινή πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και όλη η κυβέρνηση της ΝΔ έχουν ανεπτυγμένα φιλοζωϊκά αισθήματα κάτι που προφανώς ερμηνεύουν λάθος οι οπαδοί της Αριστεράς στην πόλη μας!

Θα τους περάσει με τον καιρό αφού ακόμα και φιλοζωϊκά σωματεία που έχουν προέδρους και Δ.Σ με που ανήκουν στα κόμματα της Αριστεράς βλέπουν πως η παρούσα κυβέρνηση λύνει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. 

Και βέβαια επικοινωνιακά η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας και η επίσκεψή του στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων ενόχλησε όσους απλώς σας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ονειρεύονται εδώ και δεκαετίες πως εκπροσωπούν τον λαό ενώ στην ουσία αποτελούν μια αντιδραστική μειοψηφία που δεν θέλει η χώρα μας να γίνει πραγματικό δυτικό κράτος αλλά να παραμένει η τελευταία χρεοκοπημένη Σοβιετία της Ε.Ε . 

Θα συνηθίσουν στην Ιδέα του ηττημένου που κουβαλάνε από την περίοδο 1946-1949 ως επίγονοι απογόνων που πολέμησαν για να καταστρέψουν την χώρα μας και να την οδηγήσουν σε ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: