ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εμείς συνεχίζουμε να πληρώνουμε τον υψηλό λογαριασμό και ευελπιστούμε πως κάποτε θα έχουμε και καθαρή πόλη αναμένοντας διοίκηση να βρει το θάρρος και να δώσει την δομή σε ιδιώτη

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Εμείς συνεχίζουμε να πληρώνουμε τον υψηλό λογαριασμό και ευελπιστούμε πως κάποτε θα έχουμε και καθαρή πόλη αναμένοντας διοίκηση να βρει το θάρρος και να δώσει την δομή σε ιδιώτη

 


Οι μισθοί στην ώρα τους , δεκάδες υπερωρίες αλλά η εικόνα της πόλης στον τομέα της καθαριότητας σταθερά κάτω από τις προσδοκίες των δημοτών μας. 

Ανοίγει και το λιανεμπόριο σήμερα έγινε και η παράταση για δύο μήνες των συμβάσεων σε ειδική κατηγορία συμβασιούχων που προσλήφθηκαν για να συνεισφέρουν μέσα στην πανδημία με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Κωστή Χατζηδάκη και απαίτηση της ΚΕΔΕ αλλά εμείς ως δήμος κάθε Σαββατοκύριακο αντικρύζουμε γεμάτους κάδους απορριμμάτων και δίπλα τους μπάζα και κάθε λογής οικοσκευές! 

Βγήκαν και οι εθελοντές και καθάρισαν κάποια ρέματα και σε λίγο όλες και όλοι θα συνδράμουμε παρόλο που πληρώνουμε πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να έχουμε πόλη καθαρή. 

Οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις ωρύονται για την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της καθαριότητας και μαζί τους και οι γάτες της πόλης όπου με ανοιχτούς και γεμάτους κάδους αναζητούν την τροφή τους σε πείσμα των 200 εθελοντών σιτιστών αδέσποτων που δρουν ή είναι καταγεγραμμένοι ως εθελοντές σιτιστές αδέσποτων στην πόλη μας. 

Σίγουρα κάτι κάνουμε λάθος και ας το αναζητήσουν όσοι δεν συμφωνούν με την δική μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για ιδιωτικοποίηση της δομής της καθαριότητας και του Πρασίνου προς όφελος ΟΛΩΝ μας. 

Δείτε εδώ και εδώ και εδώ  κάποια εντάλματα μισθοδοσίας των υπαλλήλων της καθαριότητας ανατρέξτε και σε άλλα που αφορούν άλλες κατηγορίες δημοτικών υπαλλήλων και αναμείνατε στο ακουστικό σας για να καταγραφούν τα παράπονά σας αφού έχετε αυταπάτες ακόμα και θεωρείτε πως μπορεί να αλλάξει η νοοτροπία όσων όταν τους ασκείς κριτική και αμφισβητείς το δικαίωμά τους στην ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ σε θεωρούν αυτομάτως μέρος του συστήματος! 


Ένα σύστημα που προφανώς υπηρετούν οι ίδιοι και το οποίο οδήγησε την χώρα μας στη χρεοκοπία αφού το κράτος δεν μπορεί να κάνει τον επιχειρηματία στον καπιταλισμό και ο τελευταίος δεν μπορεί να λειτουργήσει όσο θεωρούμε θεσμό ακόμα και τις λαϊκές αγορές και αντιδρούμε στον υγιή ανταγωνισμό που θέλει να φέρει η κυβέρνηση με το νέο της νομοσχέδιο. 

Κάποιοι σας θεωρούν αφελείς εδώ και δεκαετίες και μέσω της δικής σας οικονομικής χρεοκοπίας θεωρούν πως θα επιβιώσουν. Η διάλυση της ιδιωτικής οικονομίας που στήριζε αυτό το σάπιο σύστημα κρατισμού θα δώσει οριστική λύση αφού οι πολιτικές δυνάμεις του Τόπου σας αφήνουν να ζείτε με την αυταπάτη πως συνεχίζοντας την ίδια αποτυχημένη συνταγή θα πάρετε συντάξεις και θα επιβιώσετε σε έναν κόσμο που έχει ορθώς κατά εμάς πολύ συγκεκριμένο ρόλο για τα κράτη - παρίες. 

Ο νέος ψυχρός πόλεμος δεν θα φέρει τσουβάλια με δολάρια στη χώρα μας αλλά ΦΤΩΧΕΙΑ , ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ αφού δεν νοείται να σπαταλάει ο φτωχός και να κάνει περικοπές ο πλούσιος σε έναν κόσμο όπου η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ δεν μπορεί να αποφευχθεί έτσι και αλλιώς. 

Γιατί με κλειστά τα σύνορα το μόνο που μπορείς να πετύχεις είναι να πεθάνεις πιο γρήγορα αφού στην ουσία δεν παράγεις και τίποτα το σπουδαίο εάν δεν έχει αγορές να το πουλήσεις! 

Και βέβαια ως δήμος πληρώνουμε και τα χρεολύσια για να μην έχει και κανείς δημότης αυταπάτες πως δεν χρωστάμε! 





Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: