ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θέλουν να αφήσουν και χωρίς ρεύμα την πόλη μας όσοι διαχρονικά αντιδρούν σε οτιδήποτε καλό πάει να γίνει

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Θέλουν να αφήσουν και χωρίς ρεύμα την πόλη μας όσοι διαχρονικά αντιδρούν σε οτιδήποτε καλό πάει να γίνει

 

Νέοι αγώνες προς την λάθος κατά την δική μας άποψη κατεύθυνση ξεκινάει η Διαδημοτική Επιτροπή για την Προστασία του Υμηττού. 

Η δράση τους που θα γίνει στις 18 του μήνα,  γίνεται με αφορμή το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού που θα περάσει η κυβέρνηση από τη Βουλή. 

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν στην δράση τους,  εμείς σας ενημερώνουμε γράφοντας παράλληλα την δική μας άποψη πως το ΚΥΤ είναι απαραίτητο , όπως και το διαδημοτικό νεκροταφείο είναι μια λύση που εάν δεν την εκμεταλευθούμε θα μείνουμε και χωρίς νεκροταφείο . 

Και βέβαια στο πλευρό τους έχουν όλα τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης που διαχρονικά τάσσονται απέναντι σε ό,τι θετικό πάει να γίνει για την πόλη μας στηρίζοντας τις αριστερές αλλά και ακροδεξιές ιδεοληψίες που ταυτίζονται σε μια πλειάδα θεμάτων. 

Όπως π.χ το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας , ο δήθεν περιορισμός των Ελευθεριών μας εξαιτίας της Παγκοσμιοποίησης, οι κοινές δράσεις τους για τάχα Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος και βέβαια το κοινό μίσος τους για την Ε.Ε και κυρίως το ΝΑΤΟ. 

Και άντε να συμφωνήσουμε μαζί τους για τα στραβά της Ε.Ε αλλά δεν κατανοούν πως το ΝΑΤΟ είναι ο οργανισμός εκείνος που εγγυάται την ακεραιότητα της χώρας μας; 

Στις δράσεις για τον Υμηττό θα δείτε και άλλες συλλογικότητες της πόλης που κατά καιρούς μας "ενημερώνουν" για την δήθεν επικινδυνότητα του 5G , ενώ πολλοί "ενεργοί" συνδημότες μας συμβάλλουν με τις "ψεκασμένες" θεωρίες τους για τάχα αντισυνταγματικότητα των μνημονίων και για "μαϊμού" πανδημία ! σε ένα συνονθύλευμα που ατυχώς για εμάς στηρίζετε και από δημοτικούς συμβούλους της πόλης μας. 

Άλλωστε το ανέφικτο αίτημα της απομάκρυνσης του ΚΥΤ από τον Υμηττό είναι ΚΟΙΝΟ όλων των δημοτικών παρατάξεων που βρίσκονται αυτή την στιγμή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Το μακρινό 1996 ένα άλλο δημοτικό συμβούλιο υπερψήφιζε για την κατασκευή του αλλά αυτά είναι "ψιλά" γράμματα για όσους τότε ήταν υπέρ και τώρα χωρίς καρέκλες και τα χρήματα που αυτές συνεπάγονται έγιναν "αντάρτες" και ετοιμάζονται να πάρουν τα βουνά!  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: