ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μέσα από το πόρισμα της ΕΥΠ για την εγκληματική οργάνωση Μάλαμα- Παπαχρήστου ξεδιπλώνεται αυτό του καλείται η κυβέρνηση να "καθαρίσει" για να κλείσει ο κύκλος του αίματος

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Μέσα από το πόρισμα της ΕΥΠ για την εγκληματική οργάνωση Μάλαμα- Παπαχρήστου ξεδιπλώνεται αυτό του καλείται η κυβέρνηση να "καθαρίσει" για να κλείσει ο κύκλος του αίματος



Δεν ξέρω εάν κάποιος στην κυβέρνηση είναι τόσο αφελής να θεωρεί πως η δολοφονία του δημοσιογράφου  Γιώργου Καραϊβάζ θα είναι η τελευταία,  όσο δεν ξεκαθαρίζει η ΕΛ.ΑΣ από τους επίορκους αστυνομικούς,  η πολιτική ηγεσία του Τόπου θα έχει έναν "βραχνά" από τον οποίο δεν μπορεί  να ξεμπερδέψει. χωρίς να "λερώσει τα χέρια της"

Το γόρδιο δεσμό με την 17 Ν τον έκοψε με την βοήθεια των φίλων και συμμάχων της, άρα ας  μην αναμένει πως χωρίς την δική τους βοήθεια θα περάσει και αυτόν τον σκόπελο. Γιατί οι απανωτές δολοφονίες και κυρίως η μη σύλληψη των φυσικών τουλάχιστον δραστών καταδεικνύει πως η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να παρέχει την πολυπόθητη ασφάλεια που χρειάζεται ένα κράτος και ένα πολιτικό σύστημα να "πουλήσει" στους πολίτες για να επιβιώσει. 

Γιατί προφανώς και η εικόνα του να διασχίζουν την μισή Αττική δύο δολοφόνοι πάνω σε ένα μηχανάκι δεν παρέχει το μήνυμα που όλα τα σοβαρά κράτη δίνουν προς τους πολίτες τους. Οι λογικές τους αφήνουμε να αλλησκοτωθούν είναι άλλης δεκαετίας και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος "παράπλευρης" απώλειας όπως και αναζωπύρωσης της εγχώριας τρομοκρατίας αφού ποινικοί και δήθεν "πολιτικοί κρατούμενοι" έχουν γίνει εδώ και καιρό οι καλύτεροι φίλοι! 

Το περιβάλλον του μακαρίτη Δημήτρη Μάλαμα ήταν γνωστό στις αρχές από τα τέλη του 2013 τουλάχιστον και φυσικά ουδείς από αυτούς δεν έμεινε άνεργος μετά την δολοφονία του το 2019. Οι επιχειρήσεις μαϊμού και κάλυψης της εγκληματικής του δράσης δεν ξέρουμε εάν είχαν πείσει τον άγρια δολοφονηθέντα δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ αλλά δεν έπεισαν ποτέ ούτε τα στελέχη της ΕΥΠ , ούτε τους φίλους και συμμάχους μας -όπου ως μη όφειλε η εγκληματική οργάνωση με άκρες στην ΕΛ.ΑΣ- δοκίμασε τις σχέσεις τους με την χώρα μας. Γιατί όταν πουλάς όπλα ακόμα και σε τζιχαντιστές για μερικά ευρώ γρήγορα βρίσκεσαι στο επίκεντρο όσων δεν παίζουν με την ασφάλεια της χώρας τους. Και βέβαια όταν ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσής σου υπάρχουν και αλλοδαποί που ασπάζονται το εξτρεμιστικό Ισλάμ ή έτσι τους κατηγορούν οι φίλοι και σύμμαχοί μας. 

Και βέβαια εάν η Ελληνική Πολιτεία δεν είναι σε θέση να προασπίσει τα συμφέροντά τους οι ίδιοι ξέρουν πολύ καλά και το έχουν πράξει άλλωστε πολλές φορές και στο παρελθόν αλλά σε κράτη που δεν ανήκουν στον δυτικό κόσμο. 

Εμείς που θέλουμε να ανήκουμε ας σοβαρευτούμε και ας αφήσουμε ακόμα και τις προσωπικές μας φιλίες στην άκρη γιατί τα εγκλήματα τέτοιας μορφής είναι σίγουρο πως δεν μπορούν να μένουν ατιμώρητα. 

Αναμένουμε συλλήψεις λοιπόν πριν το Πάσχα και εάν δεν μπορεί η ΕΛ.ΑΣ ας ζητηθεί η βοήθεια επίσημα όσων μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν,  και ας ανατεθεί σε αυτούς η διεξαγωγή και κυρίως  επίβλεψη των ερευνών,  γιατί είναι κρίμα να χάνουν ικανοί πολιτικοί τις καρέκλες τους καλύπτοντας την ανικανότητα των υφισταμένων τους. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: