ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πλαστή η διαπίστευση του Δημήτρη Μωραίτη στο υπουργείο Εξωτερικών ουδέποτε είχε καταχωρηθεί ως διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο εν λόγω υπουργείο

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Πλαστή η διαπίστευση του Δημήτρη Μωραίτη στο υπουργείο Εξωτερικών ουδέποτε είχε καταχωρηθεί ως διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο εν λόγω υπουργείο

Καμία διαπίστευση δημοσιογράφου δεν είχε δοθεί στον κ.  Δημήτρη Μωραίτη από το υπουργείο Εξωτερικών σύμφωνα με τον έλεγχο που έγινε στα αρχεία που κρατάει το υπουργείο. 

Επομένως η κάρτα διαπίστευσης δημοσιογράφου που παρουσίαζε ο  κ. Δημήτρης Μωραίτης είναι πλαστή και εάν και ληγμένη αποτελεί μια ακόμα ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ του  , που βέβαια δεν συγκρίνεται με την περίπτωση του δημοσιογράφου κ. Φουρθιώτη ο οποίος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσκόμισε ΒΕΒΑΙΩΣΗ του ΕΔΟΕΑΠ και η διαπίστευσή του εκεί έγινε με αυτή την γνήσια  βεβαίωση χωρίς βέβαια ο κος Μένιος Φουρθιώτης να είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. 

Γιατί βέβαια δημοσιογραφικά ένσημα έχει ο κος Φουρθιώτης όπως έχουν και δεκάδες άλλοι που εργάζονται σε ΜΜΕ της χώρας μας και οι εργοδότες τους, τα κολλάνε γιατί κάποιοι παρουσιάζουν ως υπάλληλους γραφείου αυτούς που σας ενημερώνουν μέσα από τα ΜΜΕ που διαθέτουν. Μικρά κυρίως ΜΜΕ αλλά και τα περισσότερα site αφού τους το επιτρέπει η σχετική νομοθεσία. Θέματα που η σημερινή αλλά και η προηγούμενη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ γνωρίζει και προσπαθεί να επιλύσει χωρίς να έχει και κάποιο αποτέλεσμα σε έναν επάγγελμα που είναι δύσκολο να περιχαρακωθεί έτσι όπως το οραματίζονται κάποιοι λάτρεις των Σοβιέτ! 

Ο κ. Μωραίτης αποδεικνύεται λοιπόν για ακόμη μια φορά  εκτός από ΨΕΥΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ μας,  και πλαστογράφος και από την πλευρά μας του βάζουμε να "θαυμάζει" στο ιστολόγιό μας  την πλαστογραφία που έκανε. 

Αφού όπως ισχυρίζεται έχει και νομικές γνώσεις ( παρόλο που δεν  μπορεί να γράψει και να μιλήσει σωστά ελληνικά όπως διαβάζουμε στο ιστολόγιό του , και μας λένε πρώην συνεργάτες του για το θέμα της "ρητορικής του δεινότητας"  αλλά και άνθρωποι που τον φιλοξένησαν παλιότερα σε τοπικό διαδικτυακό ΜΜΕ της πόλης )  έχει αντιληφθεί πως διέπραξε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ,  ιδίως εάν μέσω αυτής της πλαστογραφίας  προσπάθησε να εξαπατήσει ή εξαπάτησε τον οιοδήποτε για ίδιον όφελος! 

Αυτό είναι και το επόμενο στάδιο της δικής μας  έρευνάς  για τον εν λόγω κύριο , αφού η ύπαρξη εταιριών του στο εξωτερικό είναι ένα ακόμα μύθευμά του. Ένα ΜΥΘΟ που διακινούσαν οι δύο φανατικοί του υποστηρικτές,  με την δεύτερη την κα. Κυριακή Παρασκευά να έχει αναλάβει χωρίς να έχει καμία γνώση δημοσιογραφίας,  την Αρχισυνταξία της φασιστοφυλλάδας που για λίγους μήνες εξέδιδαν. 

Έχουμε επικοινωνήσει και με το Υπουργείο Ανάπτυξης , για να δούμε με ποιο τρόπο λειτουργεί ο εκδοτικός οίκος ΥΑΔΕΣ,  και βέβαια εάν και αυτός είναι στην ιδιοκτησία του, και εάν έχει έδρα την οικία του στην Ηλιούπολη ή βρίσκεται σε κάποιο άλλο φυσικό πρόσωπο ή εταιρία αφού ο κος Μωραίτης , διατείνεται πως είναι μόνιμος κάτοικος Εξωτερικού. 

Το δικό μας ρεπορτάζ συνεχίζεται και πολύ σύντομα θεωρούμε πως θα έχουμε και άλλες αποκαλύψεις για τον εν λόγω κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας , καθώς και για το περιβάλλον του. 

Με λύπη πληροφορούμαστε και συλλέγουμε τα απαραίτητα στοιχεία για το γεγονός  πως τελικά δεν ήταν και τόσο άγνωστος σε κάποιους πρώην και νυν δημοτικούς μας συμβούλους και ελπίζουμε να ήταν ευφυείς και να έκρυψαν τα "ίχνη" οιασδήποτε δοσοληψίας είχαν μαζί του. 

Σε διαφορετική περίπτωση όπως έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν εμείς θα δημοσιοποιήσουμε ό,τι φτάσει στην κατοχή μας, αφού σε αντίθεση με πολλούς άλλους ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Πληροφορίες που δεν διασταυρώνουμε εμείς δεν ανεβάζουμε και αυτό το λέμε σε όσους μας "πιέζουν" να ανεβάσουμε πράγματα στο όριο των φημών και χωρίς στοιχεία. Από εμάς δεν θα δείτε κάτι τέτοιο. Άλλες τρομοκρατούνται από την δική μας παρουσία επειδή και για αυτές οι δικές μας αποκαλύψεις θα τις οδηγήσουν σύντομα σε δικαστικές περιπέτειες και όχι βέβαια επειδή εμείς θα κινήσουμε κάποια διαδικασία εις βάρος τους αφού ως γνωστόν εμείς έχουμε ΒΗΜΑ και δεν πιστεύουμε σε μια Δικαιοσύνη που μέσω από το ρεπορτάζ μας έχουμε δει ακριβώς με τι ρυθμούς λειτουργεί και πως τελικά δικαιώνει όποιον θελήσει να βρει το δίκιο του μέσω αυτής. Αργεί πολλές φορές τόσο πολύ που δεν έχει ποιον να δικάσει! 

ΥΓ: Και βέβαια μην θεωρούν κάποιοι αφελείς πως δεν έχουμε ενημερώσει τον διπλωματικό σύμβουλο  του πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα του οποίου η "υπογραφή" φιγουράρει στην πλαστή διαπίστευση δημοσιογράφου που μας παρουσίασε ο κος Δημήτρης Μωραίτης. Τονίζουμε πως ο κ. Δελαβέκουρας από το 2007 έως και το 2013 ήταν εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών. Ο κ. Δελαβέκουρας με καταγωγή από την Νάουσα έχει υπηρετήσει δίπλα σε επτά διαφορετικούς υπουργούς από την Ντόρα Μπακογιάννη έως τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. 

Βάζουμε στον κύριο Μωραίτη και μία από τις πολλές αληθινές δημοσιογραφικές ταυτότητες από τα ΜΜΕ που έχουμε δουλέψει,  για να ξέρει και πως είναι οι επαγγελματικές ταυτότητες  για την επόμενη πλαστογραφία του! Αφαιρούμε μόνο τον αριθμό της Αστυνομικής Ταυτότητας μη βγάλει και κανένα δάνειο στο όνομά μας  αυτός και τα λαμόγια που τον πλαισιώνουν. Ο κ. Δημήτρης Μωραίτης  που έχει πληρώσει λιγότερους φόρους από εμένα τα τελευταία 20 χρόνια , το παίζει και επιχειρηματίας εξωτερικού χωρίς να έχει καμία επιχείρηση εις την αλλοδαπή! 

Σε επόμενη ανάρτηση μας θα του βάλουμε και μια πιο παλιά από την περίοδο του 2003 από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA , όταν  ο ανέμελος τουρίστας της Μυκόνου και "πονεμένος" συνδημότης μας ετοιμάζονταν ψυχολογικά για να μας παρουσιάζει τις "λύσεις" του για την πόλη μας. 

Μας τις είπε μερικά χρόνια αργότερα μέσω της γνωστής ρατσιστικής φυλλάδας που εξέδωσε ...και συνέχισε τις διακοπές του. Και φυσικά δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα μαζί του εάν δεν επιδίδονταν σε ακατάσχετη λασπολογία αρχικώς εναντίον του μακαρίτη και φίλου αειμνήστου Δημήτρη Παρρά και μετά τον θάνατό του θεώρησε εμένα ως εύκολο στόχο. Θα τον πάμε έως το ΤΕΛΟΣ και αυτόν και τους υπόλοιπους συκοφάντες μας. Αφού εμείς δεν φοβηθήκαμε ποτέ και κανέναν. Και βέβαια εμείς δεν σεβαστήκαμε και δεν θα σεβαστούμε ΠΟΤΕ ,  ανθρώπους χωρίς καμία ΗΘΙΚΗ. Γιατί για εμάς όπως όλες και όλοι έχουν καταλάβει τα ράσα δεν κάνουν τον παπά! 

Σταύρος Μαρίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: