Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...



  • Οι αλλαγές που θα γίνουν από 15 Απριλίου στις δημόσιες ομάδες του facebook θα ωφελήσουν πολλά ΜΜΕ που χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να "πουλήσουν" δράσεις, ειδήσεις , κ.ο.κ και θα μετριάσουν την παραπληροφόρηση. Το facebook με τους νέους κανόνες θα συμβάλλει θετικά στον πλουραλισμό και την ελεύθερη ενημέρωση αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως έχει εξελιχθεί σε κυρίαρχο μέσο ενημέρωσης παγκοσμίως. Βέβαια σε όλες τις αλλαγές υπάρχουν και οι αρνητικές πλευρές αλλά οι αλλαγές κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

  • Δημοτικό συμβούλιο σήμερα με διάφορα θέματα και απουσία άλλων σημαντικών εν μέσω πανδημίας και από απόσταση όπως προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις. Το live διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο  μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο από τα social media του της εταιρίας που το καλύπτει και φυσικά από το youtube του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη  Το ενδιαφέρον των διαδικτυακών συνεδριάσεων είναι μειωμένο σε σχέση με όμορους δήμους και αυτό βεβαίως έχει να κάνει με την όλο και αυξανόμενη στο δήμο μας απήχηση φωνών που διαχρονικά μάχονται την Αστική μας Δημοκρατία. Γιατί προφανώς και στους φασίστες δεν αρέσει ο διάλογος αλλά οι ατέλειωτοι μονόλογοι μέσω των οποίων προσπαθούν να μας πείσουν πως η πολιτική ηγεσία του Τόπου ξεπουλάει την πατρίδα μας την οποία οι δικές τους επιλογές έχουν καταστήσει αποικία χρέους. Οι προβολές των βίντεο δεν φτάνουν ούτε τις 700 και ας ελπίσουμε πως αυτό κάποτε θα αλλάξει και εδώ και δεν θα αναμένουμε "Μεσσίες" για να μας λύσουν τα προβλήματά μας ούτε συλλογικότητες να μας δείξουν "αλληλεγγύη" με τα χρήματα του κράτους, δηλαδή τα δικά μας. 

  • Ατέλειωτες ουρές στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης από νωρίς το πρωί για τους εμβολιασμούς. Το επιτελικό κράτος για ακόμη μια φορά ταλαιπωρεί τους αφελείς που το εμπιστεύονται και το στηρίζουν διαχρονικά με την ψήφο τους. 
  • Να δούμε τι θα λένε το φθινόπωρο όσοι σήμερα βλέπουν καθαρή πόλη. Είμαστε σίγουροι πως η "χούντα" Μητσοτάκη θα τους φταίει και πάλι αφού κάποιοι δεν θα αλλάξουν ρυθμούς ακόμα και εάν η χώρα μας χρεοκοπήσει άτακτα στην προσπάθειά της να διατηρήσει θέσεις εργασίας που είναι πάνω από τις οικονομικές της δυνάμεις. 

  • Την διαφθορά στις λαϊκές αγορές προσπαθεί να εξαλείψει η κυβέρνηση με το νέο νομοσχέδιό της που άρχισε ήδη να βρίσκει απέναντι όσους διαχρονικά δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα προς θετική κατεύθυνση σε αυτή την χώρα. Θεωρούμε πως τελικά θα υποχωρήσει η κυβέρνηση και θα έχουμε πάλι μια ΝΙΚΗ του λαϊκισμού που θα μας φέρει πιο κοντά στη νέα χρεοκοπία και την υπογραφή νέων μνημονίων. Αφού ουδείς μπορεί να μας δανείζει για να έχουν συντεχνίες προνόμια που δεν απολαμβάνουν σε κανένα κράτος του δυτικού κόσμου. Το νομοσχέδιο βάζει τάξη σε μια αγορά όπου διαχρονικά επικρατεί η ΑΤΑΞΙΑ. 

  • Με αγωγές , μηνύσεις και εξώδικα κάποιοι αφελείς θεωρούν πως θα φιμώσουν τα ΜΜΕ. Θεωρούν προφανώς πως η χώρα μας είναι Ρωσία. Ένα κράτος - παρίας δηλαδή που σε λίγες μέρες ίσως και ώρες θα υποστεί ακόμα ένα πλήγμα αφού δεν σέβεται το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. Όσοι ποντάρουν στον Βλαδίμηρο και τους μαχητές του "ξανθού γένους" θα απογοητευθούν και πάλι με την Ρωσική Αρκούδα που αποτελεί ακόμα έναν ΜΥΘΟ που έχει προ πολλού καταρρεύσει. Το θέμα είναι πως κερδισμένη μπορεί να βγει η Τουρκία αφού εμείς ως γνωστόν δεν συμμετέχουμε σε πολέμους που δεν μας "αφορούν". Λες και στην Κύπρο που μας αφορούσε κάναμε και καμία ΝΙΚΗ το όχι και πολύ μακρινό 1974. 

  • Όσοι θεωρούν πως ένας Φουρθιώτης είναι το πρόβλημα της χώρας στην παρούσα συγκυρία μάλλον βλέπουν το δένδρο και χάνουν το δάσος. 

  • Προς Κιναλίτες . Στηρίξτε και ψηφίστε Ανδρέα Λοβέρδο για πρόεδρο ή ετοιμαστείτε να μείνετε εκτός Βουλής στις εκλογές του 2023. 

  • Μπράβο στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για την παρουσία στα παιχνίδια με τους "ισχυρούς" του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μακάρι να τον βλέπαμε στον τελικό κυπέλου και θα τον βλέπαμε ένα δεν ήταν άτυχος στην κλήρωση και αντί για τον Ολυμπιακό έβρισκε απέναντί του έναν από τους δύο δικεφάλους. 

  • Ας μην ανησυχούν οι Μωραίτηδες της πόλης μας ,  την ώρα που πρέπει θα είμαστε στην θέση που μας αξίζει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...