ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αντέδρασε και το ΣΕΔΗ για τις εσωτερικές μετακινήσεις υπαλλήλων του δήμου μας

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Αντέδρασε και το ΣΕΔΗ για τις εσωτερικές μετακινήσεις υπαλλήλων του δήμου μας

 


Διαβάσαμε εδώ  πως σε δελτίο τύπου του το ΣΕΔΗ αντιδρά και  στις πρόσφατες εσωτερικές μετακινήσεις εργαζομένων του δήμου μας με απόφαση της διοίκησης. 

Μέσα από το δελτίο του οποίου βέβαια την αξιοπιστία δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε αφού δεν έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία φαίνεται πως στο θέμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας έχουν δίκιο οι εργαζόμενοι και δεν τα έχουν λάβει ακόμα. Η νυν διοίκηση ρίχνει την ευθύνη στην προηγούμενη! για τον ατελέσφορο διαγωνισμό του 2019 αλλά δεν ξέρουμε ποιον ξεγελάει αφού οι ίδιοι είναι πλέον με τις πολλές προσθήκες από μέλη της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που ανέλαβαν θέσεις ευθύνης και στην νυν διοίκηση. 

Στα θετικά και η στάση του σωματείου στην μη συμμετοχή του δήμου μας στον αναπτυξιακό οργανισμό έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν εάν και δεν βλέπουμε πως θα έχει μέλλον το εγχείρημα αφού οι Τράπεζες δεν δείχνουν πλέον διατεθειμένες χωρίς υποθήκες να δανείζουν ακόμα και διαδημοτικούς τάχα "αναπτυξιακούς" οργανισμούς αλλά μας έκανε εντύπωση η απάντηση που έλαβαν και που καλό θα ήταν να την δουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που πιστεύουν στον κρατισμό! 

Στο θέμα του ανθυγιεινού επιδόματος δεν κατανοούμε γιατί δεν δίδεται εάν ο νόμος το ορίζει και βεβαίως ούτε την φερόμενη ως απάντηση της διοίκησης κατανοούμε αφού μέσα από αυτή φαίνεται πως το εισπράττουν και κάποιοι που δεν το δικαιούνται! 

Σε κάθε περίπτωση οι πιστοί οπαδοί του σωματείου με τις κομμουνιστικές αντιλήψεις για τον κόσμο ας διαβάσουν όλο το δελτίο τύπου. 

Στο ερώτημα για την παράταση των συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων στην κοινωφελή εργασία (εύηχος πράγματι αλλά παραπλανητικός ο τίτλος) έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα ο αρμόδιος υπουργός και σίγουρα όχι προς την κατεύθυνση που επιθυμεί το σωματείο των εργαζομένων εάν τον "διαβάζουμε" σωστά. Βέβαια και για εμάς μια παράταση μερικών μηνών έως το τέλος του 2021 δεν θα ήταν μείζον θέμα , χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια επακριβώς τα χάλια της ελληνικής οικονομίας γιατί καλή δεν είναι ό,τι και εάν σας λένε. 

Και βέβαια δεν ξέρουμε γιατί γίνονται οι μετακινήσεις και ουδείς μας εξηγεί εάν γίνονται για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου μας ή για ρουσφετολογικούς λόγους . 

Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση θα κριθεί όπως έχουν διαχρονικά άλλωστε κριθεί και οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι δομές του δήμου μας. Κάθε προσπάθεια αξιολόγησης με τον τρόπο που γίνεται εμάς μας βρίσκει αντίθετους αφού ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ χωρίς συνέπειες για τον αξιολογηθέντα υπάλληλο  είναι απλώς χάσιμο χρόνου. 

ΥΓ: Πάντως πως θα άφηναν τους εργαζόμενους εν μέσω πανδημίας χωρίς μέτρα ατομικής προστασίας δεν το περιμέναμε. Το θεωρούμε απαράδεκτο ως γεγονός και απορούμε γιατί οι εργαζόμενοι δεν καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη που σίγουρα μετά από κάποια έτη θα τους δικαίωνε! Γιατί δηλαδή έπρεπε να φωνάξει το Σωματείο για να γίνει απευθείας ανάθεση ενώ είναι το σύνηθες έως σήμερα εάν μπει κάποιος και δει τόσες άλλες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: