ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ανακοίνωση - απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη για όσα του καταλογίζουν τις τελευταίες ημέρες

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ανακοίνωση - απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη για όσα του καταλογίζουν τις τελευταίες ημέρες


 Αφού το θέμα θα έρθει και στη Βουλή! σίγουρα θα γίνουμε "σοφότεροι" και βέβαια με χαρά δημοσιεύουμε και την άποψη του κ. Μένιου Φουρθιώτη αφού προφανέστατα και ως μέσο δεν θα τα βάζαμε ποτέ με τον τελευταίο "τροχό της αμάξης" , που κάποιοι θέλουν να του προσδώσουν τρομερές ικανότητες  στο να διαπράττει "έκνομες" ενέργειες χωρίς να μας έχουν προσκομίσει έως τώρα ούτε  μισό στοιχείο επικαλούμενοι προσωπικά δεδομένα! Έναν νόμο δηλαδή που οι ίδιοι ψήφισαν (νόμος εμπνεύσεως Ευάγγελου Βενιζέλου)  και είναι καιρός να τον  αποσύρουν αφού εάν δεν το κατάλαβαν έχει ΑΚΥΡΩΘΕΙ στην ΠΡΑΞΗ. Τα μόνα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ήταν τα ονόματα δύο γυναικών  Γεωργιανής καταγωγής  που έχουν αιτηθεί πολιτικού ασύλου στην πατρίδα μας,  και φέρονται ως ιδιοκτήτες εταιριών που σχετίζονται με τον χώρο της ενημέρωσης! Τα διαβάσαμε στο "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" του κ. Κώστα Βαξεβάνη και προφανώς ο κος Μένιος Φουρθιώτης δεν ομιλεί ρωσικά! 

Άλλοι μιλάνε,  και σε αυτούς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έδωσε μετά από διαγωνισμό -παρωδία και άδεια τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας. Μια άδεια που διατηρεί και η παρούσα κυβέρνηση της ΝΔ , αφού προφανώς και η ίδια δεν έχει επιλέξει ακόμη  σε ποια πλευρά της Ιστορίας θέλει να είναι. 

Σύντομα οι διεθνείς εξελίξεις θα την πείσουν πως δεν μπορεί να φλερτάρει με την Ανατολή της απόλυτης βαρβαρότητας και παράλληλα να ανήκει στη Δύση! 

Χαρακτηριστικό της αμηχανίας της κυβέρνησης στο θέμα Φουρθιώτη είναι πως ενώ η ΕΛ.ΑΣ είχε διαψεύσει αρχικώς την ύπαρξη αστυνομικής φρούρησης στο πρόσωπό του , αλλά μετά μας ανακοίνωσαν πως την απέσυραν! χωρίς να μας δώσουν καμία εξήγηση για το εάν την δικαιούται ή όχι. 

Γιατί προφανώς και δεν φταίει ο ίδιος εάν μια επιτροπή από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας έκρινε αρχικώς πως την δικαιούται και εκ των υστέρων αποφάσισε κάτι άλλο. Δεν λειτουργεί καλά ο μηχανισμός της ΕΛ.ΑΣ και φυσικά όσο ο κος Χρυσοχοίδης διατηρεί στις θέσεις τους επίορκους αστυνομικούς  έχει μερίδιο της ευθύνης για όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν. 

Πάντως και να μην ήταν στόχος ο κος Φουρθιώτης , πέτυχαν να τον κάνουν άρα ας σοβαρευτούν γιατί ουδείς επιθυμεί  αθώα θύματα σε μια κοινωνία που προφανέστατα δεν είναι αγγέλων! 

Κάποιοι εκβιάζονται με την ΑΛΗΘΕΙΑ από διάφορους πολιτικούς χώρους ας καταλάβουν πως ως αποικία χρέους θα εφαρμόζουν για πολλά έτη ακόμα ό,τι μας ΕΠΙΒΑΛΕΙ η συμμετοχή μας στον δυτικό κόσμο. 

Οι κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ το έχουν λουστεί ήδη μετακομίζοντας ως επί το πλείστον στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα το καταλάβουν καλά και οι μακρυχέρηδες των άλλων πολιτικών παρατάξεων αφού τα λεφτά που υφαρπάζουν είναι δανεικά και οι δανειστές δεν προτίθεται να ανεχθούν να πεθαίνουν οι πολίτες των δικών τους κρατών για να περνάνε καλά οι τεμπέληδες και διεφθαρμένοι κολλητοί τους! 

Η συζήτηση στη Βουλή για το θέμα Φουρθιώτη προφανώς και είναι μια καλή ευκαιρία για όλες και όλους που ενδιαφέρονται για τους "νταβατζήδες" να μας πουν πόσους φόρους κατέβαλε στο Ελληνικό Δημόσιο ο μη ομιλών ελληνικά επιχειρηματίας εκ Ρωσίας αφού είναι βέβαιο πως αναλογικά ακόμα και ο Φουρθιώτης έχει πληρώσει περισσότερους! 

Όσοι πάλι ονειρεύονται καταστάσεις αλά Μαυρίκου  ή παλιότερα του συνδημότη μας Σωκράτη Γκιόλια θα ατυχήσουν γιατί αυτά συμβαίνουν με κεντροαριστερές κυβερνήσεις και όχι με δεξιές ή ακροδεξιές διαλέγεται και παίρνετε ό,τι σας φαίνεται πιο κοντά στα δικά σας πιστεύω. 

Από την υπόθεση Φουρθιώτη ο μόνος χαμένος θα είναι η αξιοπιστία του Ελληνικού Κράτους και των υπηρεσιών του αφού προφανώς και δεν θα τιμωρηθεί για τίποτα όπως δεν έχει τιμωρηθεί διαχρονικά και ο πάλαι ποτέ κραταιός ιδιοκτήτης του Έψιλον γιατί πλέον στα χαρτιά έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί. 

Ας ψάξει ο κος Βαξεβάνης καλύτερα τις περιπτώσεις των δύο κυριών από την Γεωργία αφού δεν είναι δύο καθαρίστριες που έμπλεξαν ξαφνικά με τα ΜΜΕ της χώρας μας καλύπτοντας άλλους και ας αφήσουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που δεν θα βοηθήσει κανέναν και πολύ περισσότερο την χώρα μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: