ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μιχάλη Χρυσοχοίδη μην πιστεύεις τους "αδιάφθορους", εάν θέλεις να συλληφθεί η Greek Mafia ανάθεσέ το στην ΕΥΠ

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Μιχάλη Χρυσοχοίδη μην πιστεύεις τους "αδιάφθορους", εάν θέλεις να συλληφθεί η Greek Mafia ανάθεσέ το στην ΕΥΠ


Υπάρχει ολόκληρο πόρισμα της ΕΥΠ για υπόθεση στην οποία γίνονταν αναφορά και στον άτυχο δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ ,στο οποίο έχουν καταγραφεί υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να συνομιλούν με ποινικούς. Με αυτούς δηλαδή που έπρεπε να προσπαθήσουν να "στριμώξουν" και ναδέσουν με κατηγορίες εγκληματικού χαρακτήρα.

Είναι γνωστά αυτά άλλωστε έχουν δει και το φως της δημοσιότητας , όπως γνωστές είναι και οι αντιδράσεις των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι επιμένουν πως όλες και όλοι εμείς είμαστε ΚΟΥΦΟΙ και ΤΥΦΛΟΙ και πως η ΕΥΠ δεν έκανε καλά την δουλειά της! Μια χαρά την έκανε και καλό είναι εκεί στο Μαξίμου να την βάλουν ξανά στο παιχνίδι μπας και "ξελασπώσουν" και σωθούμε από έναν αχρείαστο κύκλο αίματος που δεν ωφελεί την εικόνα της χώρας μας. Γιατί μπορεί να γλιτώσαμε από το να γίνουμε Βενεζουέλα αλλά κανείς φανταζόμαστε δεν νιώθει υπερήφανος κατέχοντας θέση ευθύνης να μας αποκαλούν ΚΟΛΟΜΒΙΑ των Βαλκανίων. 


Στη Δικαιοσύνη η δεμένη υπόθεση δεν έχει φτάσει ακόμα ενώ η ΕΥΠ από το 2013 παρακολουθεί την δράση της εγκληματικής οργάνωσης και έχει δώσει ό,τι είναι απαραίτητο για να οδηγηθούν στις φυλακές όσοι κάλυπταν την δράση της εγκληματικής οργάνωσης με μηνιαίο ΤΖΙΡΟ που ξεπερνούσε το 1.000.000! 



Επομένως η εμμονή σας να εμπιστεύεστε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο και στην έρευνα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ όπως σας οδήγησε στην περίπτωση του φίλου και συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια ,  και βέβαια η λίστα του αίματος θα συνεχιστεί για να καλυφτούν οι "κεφαλές" της εγκληματικής οργάνωσης,  που σύμφωνα με ξένη πρεσβεία συνεχίζει να δρα υπό άλλη ηγετική ομάδα. 

Η ξένη πρεσβεία έχει και την δυνατότητα και την άνεση να προστατεύει τα καλώς νοούμενα συμφέροντά της που προφανώς και εάν δει πως είναι διαφορετικά από αυτά της δικής σας πολιτικής τότε θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φύγετε από την θέση σας. 



Και επειδή έχει δείξει και στο παρελθόν πως ό,τι βάζει στόχο το πετυχαίνει , καλό θα ήταν να βάλετε στο "κόλπο" την ΕΥΠ που και πιο αξιόπιστη έχει αποδειχθεί διαχρονικά από την ΕΛ.ΑΣ και έχει και την κατάλληλη τεχνογνωσία για να φέρει χωρίς παρακινδυνευμένες ενέργειες αποτέλεσμα. 

Ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών υπαλλήλων και κατανοούσε τα προβλήματά τους όπως διαβάζουμε στις ανακοινώσεις τους. 




Το γεγονός αυτό θα έπρεπε ήδη κ. Χρυσοχοίδη να σας προβληματίζει,  και να σας είχε οδηγήσει στην μόνη εφικτή λύση που είναι η εμπλοκή της ΕΥΠ που είναι και η μόνη που μπορεί να καταδείξει εάν οι "αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ" είναι όντως τέτοιοι. 

Σε κάθε περίπτωση εάν ενοχληθούν όπως στο παρελθόν τα συμφέροντα άλλης χώρας τότε το μακελειό θα συνεχιστεί ακόμα και όταν ο στόχος φυλάσσεται από επίορκους αστυνομικούς.

Όποιος αδυνατεί να κατανοήσει πως τα σοβαρά κράτη προστατεύουν τους πολίτες τους τότε οι συνέπειες για τον ίδιο δεν θα αργήσουν να φανούν και αυτό ας το δουν και στο Μαξίμου διαβάζοντας ξανά και ξανά την ανακοίνωση της Αμερικανικής Πρεσβείας για την στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. 


ΥΓ: Οι ικανότητες και η ευαισθησία του νυν υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοίδη από εμάς δεν αμφισβητούνται αλλά ούτε από όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις,  επομένως αναμένουμε πως πολύ σύντομα θα διώξει από δίπλα του τις "σειρήνες" της συμφοράς και θα συνεργαστεί με εκείνους που ξέρουν και μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. 

Η εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ,  τους μόνους που θα στεναχωρήσει είναι όσους διαχρονικά θέλουν την χώρα μας σε λάθος θέση στο διεθνές περιβάλλον και φυσικά όσο οι "σύντροφοι" του Κουφοντίνα βάλλουν κατά του υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη τόσο εμείς θα θεωρούμε αναγκαία και κυρίως ωφέλιμη την παρουσία του στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: