ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ραχήλ Μακρή: Το εμετικό post (που απέσυρε) για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ραχήλ Μακρή: Το εμετικό post (που απέσυρε) για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη



Τραγική ανάρτηση έκανε η Ραχήλ Μακρή για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη και την απέσυρε κακήν κακώς.
Η πρώην βουλευτής σχολίασε με εμετικό τρόπο την απώλεια του 55χρονου δημοσιογράφου μέσω Facebook.

Όσο κι αν δεν το χωράει ο νους, έγραψε: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημοσιοκάφρος που με έβριζε μας άδειασε τη γωνιά».

Ωστόσο, μετά από λίγες ώρες απέσυρε κακήν κακώς το συγκεκριμένο ποστάρισμα.



Και βέβαια δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από την κα. Μακρή και την συνδημότισσά μας θαυμάστριά της , που ποστάρει στο προφίλ της , τις "εξυπνάδες" της αντιμνημονιακής και "πατριώτισσας" κα. Μακρή! 

Και βέβαια όλα αυτά τα φασιστοειδή τα ενοχλεί η δημοσιογραφία επειδή αναδεικνύει τον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ τους,  και δεν τους αφήνει ασχολίαστους  να πουλάνε το σανό τους στα πρόβατα και τους "ψεκασμένους" που τους ακολουθούν. 

Με αυτούς  Γιώργο Τράγκα τους  "Ελεύθερους Ανθρώπους" θα συνυπάρξεις; Αυτές  θα μας σώσουν από την "χούντα" Μητσοτάκη; Η Ραχήλ και η φιλενάδα της! 

Έχει πολλούς άλλους που δεν είναι του ίδιου φυράματος και που εάν και "ψεκασμένοι" έχουν ψήγματα ΗΘΙΚΗΣ,  και για το μόνο που μπορείς να τους κατηγορήσεις είναι για την "εξυπνάδα" τους! Πάρε αυτούς  να στελεχώσουν το κίνημά σου μην καταντήσεις Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών πριν καν κατέλθεις στον πολιτικό στίβο. 

ΥΓ: Και βέβαια όπως η κα Μακρή κατέβασε άρον-άρον την κατάπτυστη ανάρτησή της έτσι και η Ηλιουπολίτισσα φιλενάδα της κατέβασε τα ιστολόγια τα οποία είχαν δηλωθεί στη Google με το κινητό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: