ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δύο φορές αποτυχημένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Άγγελος Κάνδηλας ενοχλείται από την ΑΛΗΘΕΙΑ .....

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ο δύο φορές αποτυχημένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Άγγελος Κάνδηλας ενοχλείται από την ΑΛΗΘΕΙΑ .....



Δεν θα ασχολούμασταν  καν με τον κ. Κάνδηλα που μέσω του ιστολογίου ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ διαφημίζει όλη την πλέμπα της πόλης , αλλά βλέπετε δεν θέλουμε να αφήνουμε και σε κανέναν την ΑΠΟΡΙΑ του τι ακριβώς πρεσβεύουμε. 

Διαβάσαμε λοιπόν με ενδιαφέρον το  δήθεν κουίζ του για τον μεγαλοδημοσιογράφο που προφανέστατα αναφερόταν σε εμάς. Δεν ξέρουμε εάν είμαστε τυχεροί ή άτυχοι σε κάθε περίπτωση πάντως είμαστε αληθινοί και δεν αλλάζουμε ΤΙΠΟΤΑ από όσα διαχρονικά πρεσβεύουμε. 

Επί της ουσίας και για μην έχει αυταπάτες ο κ. Κάνδηλας,  ο μόνος που δεν θα εκλεγεί ποτέ δήμαρχος σε αυτή την πόλη είναι ο ομιλών επαινετικά για τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα. 

Και εάν δεν πιστεύει πλέον εμάς,  ας ρωτήσει τον φίλο του τον οδηγό λεωφορείου  ή τον επίσης φίλο του κ. Δριμυλή ο οποίος εκτίθεται προσδίδοντας ιδιότητες του Ναζιστή Άιχμαν σε απόλυτα δημοκρατικούς συνδημότες μας,  την ώρα που οι πραγματικοί Άιχμαν της πόλης , μας ομιλούν χωρίς αιδώ  για τον τάχα "ευπατρίδη" Κ. Δελλαπόρτα,  με αυτόν να ΣΙΩΠΑ. 

Και βέβαια επειδή και οι δύο δεν είναι αφελείς ,  θα του επιβεβαιώσουν πως στην Ηλιούπολη των χιλιάδων κόκκινων και μαύρων φασιστών εκλέγονται δήμαρχοι που δεν θα "λέρωναν" ποτέ τα χέρια τους με αίμα! 

Δεν αναζητούν οι δημότες μας "καθαρά χέρια" ( ως πλειοψηφία πάντα..) και ούτε επιθυμούν υμνητές δικτατόρων σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ. Οι εποχές του Δ.Κιντή , και των απολειφαδιών της χούντας πέρασαν ανεπιστρεπτί. Άλλωστε μια ματιά και μόνο στην λίστα με τους δημάρχους της πόλης μας από το 1974 έως και σήμερα επιβεβαιώνει πως η μαύρη χούντα δεν τα κατάφερε να δει καρέκλα παρά μόνο όταν άλλαξε ηγέτη και διεκδίκησε πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν και βασανίστηκαν από μια χούφτα ξεφτιλισμένων καραβανάδων. 

ΥΓ: Τέλος όσον αφορά την alexa.com και τα τοπικά ΜΜΕ,  σε μια περίοδο που ΟΛΑ είναι πάνω από τις 200.000! στον κόσμο τι να γράψουμε ; Και βέβαια όσο και εάν το τζάμπα τελείωσε και να πληρώσεις στα 300.000 στον κόσμο σε δείχνει .... η alexa.com και για όσους την θεωρούν μη έγκυρη υπάρχει και η Similarweb για να έχει ο αναγνώστης εικόνα για το που βρίσκετε ο καθένας από εμάς που γράφουμε διαδικτυακά και αναδεικνύουμε ό,τι θεωρούμε σημαντικό για την πόλη και όχι μόνο. 

 Για όσους δεν πιστεύουν σε δημοσκοπήσεις , μετρήσεις κ.ο.κ η ώρα της κάλπης πλησιάζει και τότε θα δούμε εάν οι συνδημότες μας έχουν πειστεί πως η "σωτηρία της πόλης" είναι οι ΥΜΝΗΤΕΣ δικτατόρων και τα "πιστά σκυλιά" τους!  

Σε κάθε περίπτωση πάντως στις κρίσεις του καπιταλισμού βγαίνουν στην επιφάνεια όσοι αναζητούν να ξαναγράψουν την Ιστορία. Όμως η Ιστορία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί από τους ηττημένους κάτι που φαίνεται πως σε αυτή την πόλη θα αργήσουν πολλοί να το καταλάβουν. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

"Όχι, αυτή η πόλη δεν είναι το κατάλληλο μέρος για ψυχεδελικά ναρκωτικά. Η ίδια η πραγματικότητα είναι εντελώς παρανοϊκή." Hunter S. Thompson

Το "quiz" της χρονιάς είναι το εξής:
Αν η παράταξη " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα είχε κερδίσει την δημαρχία ο κος Άγγελος Κανδήλας θα στήριζε με τόσο "μένος" την παράταξη " Η πόλη που θέλω";
Η πολιτική σκηνή της Ηλιούπολης είναι εφευρετική και έχει δημιουργήσει τον δικό της" νόμο"...
Ο "νόμος" ενός φτηνού επαρχιακού θέατρου όπου, "οι ηθοποιοί πηδάνε πάνω κάτω σε κάθε νικήτρια φράση" για να αναστεναξουν το κοινό.

Το δεύτερο quiz είναι το εξής:
Αυτός πού θα "πηδήξει" πιο έντονα επί σκηνής θα κερδίσει το "βραβείο";
Οι "κραυγές αγανάκτησης" του κυρίου Αραμπατζή δεν νομίζω ότι θα τον βοηθήσουν να κερδίσει το αναμενόμενο "βραβείο" , γιατί κανένας μεγάλος σκηνοθέτης δενμπορεί να μετατρέψει ένα κακό σενάριο σε μία επιτυχημένη παράσταση.

Το τρίτο quiz είναι το εξής:
Ποιοι γράφουν το σενάριο;( η απάντηση είναι εύκολη)

Επειδή διαφώνησα με όλες οι επιλογές του μεγάλου δημοσιογράφου, όπως τον αποκαλεί ο κος Κανδήλας, θυμάμαι και τις συζητήσεις περί θεμάτων.

Όταν στήριξε την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" το έκανε επειδή ο κος Ευσταθίου πήρε χρίσμα από την ΝΔ , παρόλο που κατά την δική μου γνώμη έπρεπε να στηρίξει τον κο Αναγνώστου.

Όταν στήριξε την παράταξη " Η Πόλη που θέλω" το έκανε επειδή νόμιζε ότι θα έχει πιο φιλελεύθερες και δεξιές πολιτικές . Θυμάμαι καλά το βράδυ πρίν τις εκλογές γιατί έχει διαλέξει ήδη δύο πρόσωπα για το ψηφοδέλτιο του, οι οποίοι ήταν άντρες και του απέμενε μία ακόμη επιλογή. Του είπα ότι θα έπρεπε να έχει μία γυναικεία επιλογή στο ψηφοδέλτιο του καί θυμάμαι ότι τότε είδα την κα Καραχάλιου με μια γάτα ... καί κάπως έτσι" φεμινίστριες" έχουμε και γυναικείες παρουσίες στο δημοτικό συμβούλιο...

Κατά την δική μου άποψη την δημαρχία την έχει ο πιο ικανός όλων, και ελπίζω ότι έτσι θα παραμείνει...