ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ανακοίνωση των Rebels 9

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωση των Rebels 9



Σαν σύνδεσμος φιλάθλων του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θέλουμε για ακόμα μια χρονιά να ευχαριστήσουμε όλους τους τοπικούς επιχειρηματίες και τους επώνυμους αλλά και ανώνυμους φιλάθλους για την οικονομική στήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου!
Πλέον είναι η ώρα του κόσμου της ομάδας είτε αυτός ανήκει στο συνδεσμιακό μας κομμάτι είτε ως απλός φίλαθλος να στηρίξει με την παρουσία τού αυτό που χτίζεται.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να υπάρχει έντονο τοπικό στοιχείο εντός της ομάδας(με μεγάλη έμφαση στην λειτουργία των ακαδημιών επιτέλους) και επί της ευκαιρίας καλωσορίζουμε τον δικό μας Βαγγέλη Χαντέ  στο τιμόνι της ομάδας μας.

Τέλος ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει κανονικά για λόγους στήριξης άσχετα με την παρουσία μας στο γήπεδο η όχι περιμένοντας να δούμε εάν θα επιτρέπεται και κάτω από ποιες προϋποθέσεις η παρουσία στο γήπεδο.
 
Υγ. Πέσατε σαν τα κοράκια να τσιμπήσετε ότι υπάρχει νομίζοντας ότι θα διαλυθούμε. Πηγαίντε ρίξτε καμιά βουτιά, φάτε κανένα παγωτό να δροσιστείτε, γιατί έρχεται βαρύς χειμώνας.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: