ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κάντε και καμία εθελοντική ομάδα να μαζεύει τα σκουπίδια γιατί οι κάδοι σας δεξιά και αριστερά γέμισαν ογκώδη!

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Κάντε και καμία εθελοντική ομάδα να μαζεύει τα σκουπίδια γιατί οι κάδοι σας δεξιά και αριστερά γέμισαν ογκώδη!

 Χαιρετήσαμε ως οφείλαμε την νέα ομάδα Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας αλλά αρκούσε μια βόλτα μας  στα Αστυνομικά, για να  καταδείξει πως δεν υπάρχει σωτηρία με εσάς  στο τιμόνι του δήμου μας. 

Σκουπίδια παντού ( λες και δεν είχαν περάσει σήμερα  τα απορριμματοφόρα) και ογκώδη αντικείμενα πεταμένα από ασυνείδητους συνδημότες μας ,  που όμως δεν θα γίνουν και ποτέ συνειδητοί πολίτες εάν δεν τιμωρηθούν. 

Βασικά κάποιοι δεν θα γίνουν και ποτέ πολίτες αλλά θα παραμείνουν ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ περιμένοντας "πατερούληδες" ή τον δικτάτορα Παπαδόπουλο! 

Και βέβαια μιλάμε πάντα για "ευυπόληπτους" πολίτες μέρος της "δημοτικής μηχανής" της Σοβιετίας μας όπως εύστοχα την αποκαλούμε. Γιατί δεν μας ήρθε ξαφνικά ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ στην πόλη για 12 χρόνια την διοικούσε ο κόκκινος με την ψήφο των πολλών και έχουμε και τον "ευπατρίδη" που είδε φως και μπήκε με τις ερπύστριες και την ΕΥΛΟΓΙΑ ξεφτιλισμένων κληρικών! 

Και ποιος να τους τιμωρήσει;  Για τους ασυνείδητους πολίτες που πετάνε σκουπίδια μιλάμε γιατί στους άλλους ΚΑΝΑΤΕ μέχρι και αγάλματα! Η δημοτική αρχή που έχει τον ΣΜΑ (Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) ανοιχτό σκουπιδότοπο μέσα στη Β΄ ζώνη Υμηττού;

Γιατί βλέπετε τους "οικολόγους" της διοίκησης τους ενοχλεί μόνο το ΚΥΤ που δίνει ρεύμα και όχι η σαβούρα που πετάμε καθημερινά τα απορριμματοφόρα του δήμου μας στο ΣΜΑ. Που θα παραμείνει για πάντα αφού αυτή η Αυτοδιοίκηση δεν βρίσκει χώρο ούτε για το που θα πάει τα σκουπίδια της αλλά κλαίει υποκριτικά σήμερα που καίγεται όλη η χώρα την ώρα που ένα πριόνι δεν έπιασαν να συμμαζέψουν τις "ζούγκλες" που είχαν μέσα στον αστικό ιστό. Και έτσι τα πεύκα έκαψαν τα σπίτια και οι φωτιές δεν θα σταματήσουν προφανώς έως ότου δεν "φάνε" και το τελευταίο δένδρο! 

Και να σκεφτεί κανείς πως πλέον έχουν έρθει να βοηθήσουν την χώρα μας πυροσβέστες από τα πιο μακρινά μέρη του κόσμου! 




Εάν θεωρεί η διοίκηση Χατζηδάκη πως θα ξαναβγεί επειδή δεν υπάρχει ενναλακτική (το πιστεύαμε και εμείς είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί δεν φανταζόμασταν πως θα κυκλοφορούσαμε με μάσκες λόγω της ΒΡΩΜΑΣ δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της) μάλλον κάνει λάθος. Τέσσερις - πέντε "πονηροί" δημοτικοί σύμβουλοι  θα φύγουν προφασιζόμενοι άλλο τρόπο για την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό που για εμάς είναι βέβαιο πλέον πως  δεν θα είναι έτοιμος έως το 2023,  και θα πάμε από τον κακό δήμαρχο  στον χειρότερο δήμαρχο!

Το εάν θα λέγεται Σταύρος ή Τάσος μικρή αξία έχει για εμάς αφού θα ακολουθήσει την ΙΔΙΑ αποτυχημένη συνταγή και θα διατηρήσει στις θέσεις τους όσους τους ενοχλεί η ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Εδώ κινδυνεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ καταστροφείς του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως αυτός με το 16% που πήρε στον πρώτο γύρο στις εκλογές του 2019 θα καταφέρει να κρατηθεί στην Εξουσία; 

Προσλαμβάνεται τα λάθος άτομα τους αφήνετε να μην κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,  και θα έρθετε το 2021 μέσα σε μια πόλη που θα συνεχίζει να ζέχνει,  να μας ζητήσετε και πάλι την ψήφο. 

Την "αλλαγή" σας την είδαμε είσαστε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ σε όλα από τους προηγούμενους,  το βλέπουν όλοι πως στο μόνο που έχετε πλεονέκτημα είναι να δίνεται χώρο σε "ψεκασμένους". 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: