ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τι λέει ο Γιώργος Μπενάς για το θέμα που "ανέκυψε" διαδικτυακά με το γκράφιτι στη μάνδρα του Δημοτικού Σταδίου Ηλιούπολης

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Τι λέει ο Γιώργος Μπενάς για το θέμα που "ανέκυψε" διαδικτυακά με το γκράφιτι στη μάνδρα του Δημοτικού Σταδίου Ηλιούπολης




Τον Μάιο του 2021 έγινε συνάντηση στο γραφείο Δημάρχου με θέμα σχετικά την φιλοτέχνηση τις εξωτερικής και εσωτερικής μάντρα του Δημοτικού Σταδίου Ηλιούπολης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γ. Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θ. Γιαννόπουλος, οι Πρόεδροι του ΓΣΗ Α. Τρομπέτας, ΑΟΧ. Μ. Φύτρος και οι επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών του ΓΣΗ & ΑΟΧ.

Όλοι συμφώνησαν ότι η μάντρα του γηπέδου χρειάζεται να ευπρεπιστεί εξωτερικά και εσωτερικά. Συμφωνήθηκε από πλευράς ΠΑΟΔΗΛ να ασβεστώσει το σύνολο της μάντρας και συγκεκριμένα σημεία της να φιλοτεχνηθούν με (γκράφιτι) κόσμια από τους οργανωμένους οπαδούς των ομάδων.
 
Τον Σεπτέμβριο ο ΠΑΟΔΗΛ θα οργανώσει φεστιβάλ γκράφιτι όπου θα συμπληρώσει το υπόλοιπο της μάντρας και θα φιλοτεχνηθεί με γκράφιτι και όλο το Α' κλειστό γυμναστήριο.
Η λύση αυτή είναι δοκιμασμένη στα σχολεία μας. Όπου έχουμε παρέμβει με γκράφιτι δεν έχουμε γραμμένες βωμολοχίες, άσεμνα συνθήματα κ.α..




Κατόπιν σχετικής αίτησης δόθηκε και η άδεια για την φιλοτέχνηση (γκράφιτι) της εξωτερικής μάντρας.

Γιώργος Μπενάς
Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Μέλος του ΠΑΟΔΗΛ. 

Υ.Γ Καλό θα είναι ορισμένοι κακοήθεις πριν βγάλουν συμπεράσματα και ετυμηγορίες να ενημερώνονται πρώτα.

Διαβάστε επίσης: 

Ανακοίνωση των Rebels 9

Δεν υπάρχουν σχόλια: