ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σεραφείμ Δημητρίου: Δεν έχω να πληρώσω 2.973, 49 ευρώ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Σεραφείμ Δημητρίου: Δεν έχω να πληρώσω 2.973, 49 ευρώ

 


Ας τον πληρώσουν Τσίπρας και Μητσοτάκης εγώ δεν έχω να τον πληρώσω 2.973,49. Δες Anna Karamanli Βασίλης Σπανάκης Konstantinos Kyranakis Νίκος Δένδιας Διονύσης Χατζηδάκης Harry Theoharis Γιάννης Καλλιάνος - Giannis Kallianos Μπάμπης Παπαδημητρίου Σοφία Βούλτεψη γράφει ρήτρα ΟΤΣ 1948,73 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δίκαιη η αγανάκτηση του πατέρα Σεραφείμ ,  και ορθή για εμάς η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ,  ενός λογαριασμού ρεύματος που δείχνει τον ΑΠΟΛΥΤΟ παραλογισμό και την ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ εταιριών παροχής ρεύματος στη χώρα μας με ευθύνη όσων κατανοούμε πως δεν μπορούν να σταματήσουν έναν πόλεμο αλλά μπορούν και επιβάλλεται να λάβουν μέτρα για ιδιωτικές εταιρίες που βρήκαν την ευκαιρία να την ρήτρα αναπροσαρμογής (οριακής τιμής συστήματος) μιλάμε για έναν από τους πιο δραστήριους κοινωνικά ναούς της πόλης μας και έναν ιερέα με πολυσχιδή φιλανθρωπική δράση που παρά θέσεις που εκφέρει ΔΗΜΟΣΙΑ και με τις οποίες δεν συμφωνούμε έχει το ΘΑΡΡΟΣ της γνώμης του και μας "επηρεάζει" ακόμα και εμάς παρόλο που έχουμε ξεκάθαρες θέσεις και είμαστε ξεροκέφαλοι σε πολλά ζητήματα. 

Έχουμε χρέος να δημοσιοποιήσουμε και αυτή την ανάρτηση όπως κάναμε πρόσφατα και με πρώην ευρωβουλευτή της δικής μας παράταξης γιατί καλά τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ανακούφιση των ευάλωτων νοικοκυριών αλλά όπως διαπιστώνουμε ( γιατί προφανέστατα και δεν είναι ψεύτικη η ανάρτηση του πατέρα Σεραφείμ) δεν ΕΠΑΡΚΟΥΝ. 

Σε εμάς για να μην έχουν κάποιοι καλοθελητές ψευδαισθήσεις δεν ήρθε έως σήμερα κάτι αντίστοιχο και εξωφρενικά υψηλό ως λογαριασμός ρεύματος. Αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως αύριο δεν θα βρεθούμε και εμείς σε μια τέτοια δεινή θέση. Και βέβαια στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να συνυπολογιστεί το φιλανθρωπικό έργο της εν λόγω Ενορίας που είναι αποδεκτό από το σύνολο σχεδόν της τοπικής μας κοινωνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: