ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Από μια πρώτη ματιά είδαμε πως ήδη κάποιοι ανιστόρητοι περιμένουν θαύματα που θα κάνουν "πιστοί" οι οποίοι προτίμησαν το τουρκικό φέσι από την Παπική Τιάρα και έτσι "πέτυχαν" με την διαχρονική τους στάση να παρασύρουν τον τελευταίο Αυτοκράτορα του Βυζαντίου να υποκύψει και να ακούσει τους παραλογισμούς ρασοφόρων και των πιστών τους αργώντας με τραγικό όπως αποδείχθηκε τρόπο να ζητήσει βοήθεια από τη Δύση. Έτσι η Πόλη Εάλω επειδή ήταν θέλημα Θεού όπως μας "πληροφορούν" ας μην τους χαρακτηρίσω καλύτερα και θεωρούν πως η Παναγία δάκρυσε και ασχολείται με τα προβλήματα του επίγειου κόσμου μας έχοντας προτιμήσει να διαχωρίσει την θέση της και να ξεχωρίσει τους ανθρώπους σε καλούς χριστιανούς της Ανατολικής βέβαια Εκκλησίας και σε κακούς όσους πιστεύουν σε άλλα δόγματα! Να ενημερώσουμε λοιπόν όσους ακόμα και σήμερα αναμένουν από "ξανθά γένη" να τους δώσει πίσω την Πόλη που έχασαν επειδή είχαν Αντιδυτικές αντιλήψεις πως για αιώνες ακόμα ο δυτικός πολιτισμός θα επικρατεί απέναντι από την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητα της Ανατολής αλλά κυρίως όσων ενώ είχαν την ΕΥΛΟΓΙΑ να γεννηθούν σε φιλελεύθερα δημοκρατικά κράτη αναπολούν Σοβιετίες. Το μίσος των ανθενωτικών εναντίον της Δύσης περιγράφεται καλύτερα στα εξής λόγιας ενός ανθενωτικού ευγενούς που μας μεταφέρει ο ιστορικός Δούκας. 
"Κρειττότερόν ἐστίν εἰδέναι ἐν μέσῃ τῇ πόλει φακιόλιον βασιλεῦον Τούρκων ἣ καλύπτραν Λατινικήν".

Η υποκρισία αιώνων και η στάση της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας μαζί με τα μυθεύματα και τους θρύλους δεν μπορούν παρά να συγκινούν όσους δεν έχουν σταγόνα ελληνικό αίμα στις φλέβες τους. Δεν μπορεί εν έτει 2022 να αγνοούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ποιοι βεβήλωσαν με τις εικαστικές τους παρεμβάσεις ακόμα και τον Παρθενώνα δεν νοείται να μην γνωρίζουμε πως ακόμα και σήμερα η χώρα μας πληρώνει δυσανάλογο για τις απόψεις της πλειοψηφίας του δυτικού κόσμου τίμημα επειδή ονειρεύεται έναν νέο Μεσαίωνα! Οι Καθολικοί ΔΗΜΟΣΙΑ τα λάθη τους οι δικοί μας εδώ ακόμα προσπαθούν να μας πείσουν πως ήταν θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει και όχι πως μια χαρά βολεύτηκαν ως πλειοψηφία στο Οθωμανικό κράτος και είχαν και έχουν μόνο αρνητικές κουβέντες για τον δυτικό τρόπο ζωής. Η Ελλάδα δεν ανήκει απλώς στη Δύση είναι η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού δεν μπορεί να αλλάξει  γεωστρατηγικό προσανατολισμό και κυρίως δεν μπορεί μια χώρα που γέννησε τον Ιπποκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη , τον Μέγα Αλέξανδρο να πιστεύει σε δόγματα που αντιπαλεύουν την ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευτυχώς για την πατρίδα μας ηγείται της Ορθοδόξου Ελλαδικής Εκκλησίας με τρόπο που δεν προσβάλει τον Ελληνισμό και τους Έλληνες υπήρξαν όμως αρκετοί που για αιώνες προσπάθησαν και προσπαθούν να καταστήσουν την χώρα μας μέρος του προβλήματος και όχι της ΛΥΣΗΣ σε έναν κόσμο που δεν συγχωρεί την ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ και κυρίως την συνειδητή επιλογή να στέκεσαι στην λάθος πλευρά της Ιστορίας! 

  • Έχουμε γράψει την άποψή μας για τον ανασχηματισμό των Αντιδημάρχων στο δήμο μας , διαβάζετε άλλους , τους μπερδεύετε με εμάς και στέλνετε μηνύματα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ενώ παράλληλα διαμαρτύρεστε γιατί δεν σας αφήνουμε σχόλια στο ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που παρουσιάζουν Αντιδημάρχους μας ως τάχα λαμόγια την στιγμή που δεν μας προσκομίζεται ούτε μισό στοιχείο για όσα τους καταγγέλλεται . Κάποια από αυτά είναι πολύ απλά να αποδειχθούν όλοι έχετε κινητά με φωτογραφικές μηχανές τραβήξτε μια φωτογραφία και στείλτε μας και εμείς θα το παίξουμε. Γράφετε τόσο εξωφρενικά πράγματα που μόνο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα τα φιλοξενούσε και το PRONEWS αλλά εμείς δεν είμαστε τέτοιο ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: