ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βασίλης Βαλασόπουλος: Δεν είχα ουδεμία ευθύνη σε όσα μου καταλόγισε ο Γιώργος Χατζηδάκης

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Βασίλης Βαλασόπουλος: Δεν είχα ουδεμία ευθύνη σε όσα μου καταλόγισε ο Γιώργος Χατζηδάκης

 


κορωνίδα της διάσπαση ή μάλλον η αφορμή της  ήταν πως το τελευταίο εξάμηνο σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκαν οι κύριοι Χατζηδάκης και η παρέα του με κατηγόρησαν ΑΔΙΚΑ για έκνομες πράξεις". 

Αυτά δήλωσε στο site ilioupolinews.gr ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος σε μια συνέντευξη που έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για όσα συνέβησαν προεκλογικά το 2019. 

Η κατηγορία τους κατέπεσε και όλοι και όλες πλέον έχουν αντιληφθεί πως με ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ για να χτίσει μαζί με τους αποστάτες την δική του παράταξη και το αποτέλεσμα το ζουν οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες μας σήμερα. Δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο site του κ. Γιάννη Καραμαγκάλη ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος. 

Οι διαγωνισμοί για την αναβάθμιση του οδοφωτισμού της πόλης αλλά και η αγορά κάδων απορριμμάτων ήταν καθόλα νόμιμες όπως απέδειξε η Ελληνική Δικαιοσύνη μέσω του πορίσματος του Εισαγγελέα Εφετών και η υπόθεση των συκοφαντών μου πήγαν στο αρχείο. 

Αυτά ισχυρίστηκε ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος υπεραμυνόμενος του έργου που έγινε επί θητείας του.

Την συνέντευξή του μπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ εδώ  δεν θα μπούμε καν στην ουσία της υπόθεσης αφού δεν μας αφορά,  και δεν θα μας αφορά ως τοπικό ΜΜΕ καμία δικαστική απόφαση ή αρχειοθέτηση μιας υπόθεσης από έναν εισαγγελέα . 

Άλλωστε σε αυτή την πόλη έχουν γίνει αγάλματα σε αυτοδιοικητικούς που με τις αποφάσεις τους έβλαψαν τον δήμο και γράφτηκαν απίστευτες μυθοπλασίες για όσους εάν δεν είχαν απέναντί τους του ΤΕΡΑΣ του λαϊκισμού θα έπρεπε να υπάρχει η προτομή τους σε πολλά πάρκα και πλατείες της πόλης μας. 

Όσο η πόλη προτιμάει να αποδίδει φόρους τιμής σε όσους μας ζημίωσαν με τις ιδεοληψίες τους δεν αρκεί ένα ιστολόγιο για να αλλάξει το αρνητικό αυτό κλίμα. 

Τα συστημικά ΜΜΕ ασχολούνται όλο και λιγότερο με την πόλη μας και τις περισσότερες φορές για θέματα που δεν την τιμούν. 

Τα 9 χρόνια διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου κρίθηκαν στις κάλπες του 2019 πρωτίστως εξαιτίας των δικών του λάθος επιλογών σε ανθρώπους στους οποίους ανέθεσε θέσεις ευθύνης. 

Η ατολμία του να διαλύσει την Σοβιετία δεν θα του αποδώσει τιμές , αγάλματα την στιγμή που άγαλμα στο δήμο μας δεν υπάρχει ούτε για τον Θεόδωρο Γεωργάκη που παράλαβε ένα μπ@ρδέλο από τον κομμουνιστή Κιντή και 16 χρόνια μετά παρέδωσε μια πόλη που είχε τουλάχιστον κάδους απορριμμάτων , είχε νέα σχολικά κτίρια , είχα αποχέτευση η περιοχή της Αγίας Μαρίνας είχε και πολλά άλλα που του αναγνωρίζουμε ακόμα και εμείς οι ιδεολογικοί του αντίπαλοι. 

Η σκανδαλολογία τον έριξε από τον δημαρχιακό του θώκο από ανθρώπους που ΠΟΤΕ δεν μας προσκόμισαν ΟΥΤΕ μισό στοιχείο για τα "αμύθητα" ποσά που τάχα είχε χάσει ο δήμος μας και είχαν "καρπωθεί" "κακοί" αυτοδιοικητικοί. 

Ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Θεόδωρος Γεωργάκης είχε "ελεγχθεί" από μεγάλη καταγγελτική εκπομπή που μεσουρανούσε στην τηλεόραση επί θητείας τους και ατυχώς για όσους αναζητούσαμε ΔΙΑΦΘΟΡΑ αυτή δεν επιβεβαιώθηκε από κανέναν έλεγχο. 

Για εμάς "διαφθορά" είναι και ο κρατισμός αλλά ο ποινικός μας κώδικας δεν έχει προβλέψει ως "βλάβη του δημοσίου" το να πληρώνεις 10 ευρώ για κάτι που μπορείς να το κάνεις με ιδιώτη με τα μισά χρήματα. 

Έτσι και όσο αναζητούν κάποιοι σκάνδαλα επειδή δεν θέλουν στην ουσία να αλλάξει τίποτα σε αυτή την πόλη προς θετική κατεύθυνση τόσο οι πολλοί που έτσι και αλλιώς είναι δύσπιστοι προς όλους μας θα εμμένουν να στηρίζουν και να ψηφίζουν όσους τους βολεύουν! 

Η πόλη δεν θα αλλάξει όσο οι πολλοί πιστεύουν στον κρατισμό και η χώρα μας θα βουλιάξει και πάλι οικονομικά όσο ο εκάστοτε πρωθυπουργός μοιράζει χρήματα που δεν έχει κάθε φορά που έχουμε προεκλογική περίοδο. 

Αυτά για τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο που μπορεί να λείπει σε πολλούς αλλά που η παράταξη του δείχνει παντελώς ανίκανοι να προσελκύσει στελέχη που έτσι και αλλιώς δεν είχαν καμία ιδεολογική συνοχή μεταξύ τους και έτσι όταν έχασαν την καρέκλα κατέρρευσαν ως παράταξη σαν χάρτινος πύργος! 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: