ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....



  • Δεν ασχολούμαστε με εσωτερικές διαδικασίες κομμάτων που δεν ψηφίζουμε. Δεν πιστεύουμε στις κυβερνήσεις συνεργασίας ανάμεσα σε κόμματα με διαφορετικές ιδεολογίες . Έτσι για εμάς δεν χάσαμε καμία είδηση απλώς δεν ταλαιπωρήσαμε τους κεντροδεξιούς αναγνώστες μας από την βάσανο να πληροφορηθούν πως κάποιοι προσπαθούν στην χώρα μας να αναστήσουν την κεντροαριστερά την ώρα που όλη η ΥΦΗΛΙΟΣ κινείται προς τα ΔΕΞΙΑ.  Όσο για όσους αγνοούν την Ιστορία του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ μπορούν να πάρουν τις βασικές γνώσεις κάνοντας κλικ εδώ  Ο φιλελευθερισμός είναι βασικό συστατικό ενός κόμματος και δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά κομμουνιστική ή μη που συναντάμε στη χώρα μας αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Το κόμμα προήλθε από μια διάσπαση του Δημοκρατικού Ρεπουμπλικανικού κόμματος και για τον λόγο αυτό οι ΗΠΑ παραμένουν το πιο δημοκρατικό κράτος στον κόσμο , με την μεγαλύτερη συνεισφορά στον Πολιτισμό.  Οι Αμερικανοί έχουν αποδείξει στην πράξη και όχι στα λόγια τι σημαίνει Αστική Δημοκρατία , έχουν λιγότερες αυταπάτες από οιοδήποτε άλλο λαό και φυσικά διακρίνονται σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας δεν γέννησαν δικτάτορες και κυρίως παρά την ανωτερότητά τους σε ένα σωρό τομείς σέβονται την πατρίδα μας την οποία θεωρούν κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού. Τώρα πως καταντήσαμε να υμνούμε σήμερα ως χώρα το ΑΠΟΛΥΤΟ τίποτα ως κάτι έχει ήδη κριθεί ιστορικά και ζούμε σε εποχές που οι ιδεοληψίες της Αριστεράς έχουν καταρρεύσει. 
  • Η διοίκηση του δήμου μας μπορεί να αποτύχει σε πολλούς τομείς αλλά η κεντροδεξιά συνεχίζει με ευθύνη λαϊκιστών να μην εκμεταλλεύεται την φθορά της. Δεν ξέρουμε πόσο λογικό ακούγεται σε κάποιους αυτός που τάχα θέλει την ενότητα να διαφημίζει "μεταγραφές" και υποψηφίους και παράλληλα να μην ασκεί κριτική σε δημοσιεύματα που θίγουν αυτόν με τον οποίο πριν λίγες μέρες προσέγγιζε για να ενωθεί. Τα πράγματα για εμάς είναι πεντακάθαρα δεν επιθυμεί η παράταξη " Η πόλη που θέλω" καμία ένωση με την άλλη κεντροδεξιά παράταξη απλώς θεωρεί πως μπορεί να την φτάσει σε ποσοστά εκτοξεύοντας "λάσπη" για ασήμαντα θέματα ενώ σε οτιδήποτε σοβαρό για την πόλη δεν έχει η παράταξη ΚΑΜΙΑ διαφορετική πρόταση όχι μόνο από την παρούσα διοίκηση , αλλά ακόμα και από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  που την  αντιμάχεται λες και έχουμε την πολυτέλεια να "τρωγόμαστε" μεταξύ μας την στιγμή που από το 2010 έχει να περάσει κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος στον δεύτερο γύρο.  Δεν έχουμε  δει ποτέ στην πολιτική ένα κόμμα ή μια δημοτική παράταξη του 10% να θέλει να καπελώσει μια του 15% . Για όσους ξέχασαν τα αποτελέσματα του 2019 η φωτογραφία πιο κάτω θα τους τα θυμίσει και πάλι 

Τώρα με ποια "λογική" αναζητούν κάποιοι ο πέμπτος να ηγηθεί μιας ενιαίας παράταξης της οποίας ο επικεφαλής για μερικές ψήφους δεν βρέθηκε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019 ρωτήστε τους εμείς σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε έναν παραλογισμό που θα βλάψει την κεντροδεξιά στην πόλη μας αφού έως και την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο ουδείς άλλος κεντροδεξιός δεν έχει ΔΗΛΩΣΕΙ δημόσια πως θα κατέλθει για υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης από τον χώρο της κεντροδεξιάς και ο χρόνος περνάει και κυλάει εις βάρος όσων θέλουν μια ΕΝΙΑΙΑ κεντροδεξιά παράταξη ικανή να περάσει τουλάχιστον στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: