ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όχι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν ψήφισε την υποχρεωτική στείρωση των ζώων - Άλλωστε ούτε κομμουνιστές είναι ούτε Ναζί για να υποχρεώσουν υγιή ζώα σε αυτή την βάσανο

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Όχι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν ψήφισε την υποχρεωτική στείρωση των ζώων - Άλλωστε ούτε κομμουνιστές είναι ούτε Ναζί για να υποχρεώσουν υγιή ζώα σε αυτή την βάσανο

 


Δεν ξέρουμε εάν θα στεναχωρήσουμε τους επαγγελματίες ζωόφιλους αλλά είναι σαφές από το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για τα ζώα συντροφιάς που αποτελεί νόμο του κράτους πως η ΣΤΕΙΡΩΣΗ δεν είναι υποχρεωτική. Διαβάστε εδώ σχετικά. 

Όποιος ιδιοκτήτης λοιπόν ζώου συντροφιάς δεν θέλει να ταλαιπωρήσει το κατοικίδιό του έχει λύση όπως διαβάζετε παραπάνω και αρκεί η λήψη και η αποστολή γενετικού υλικού από σκύλο ή γάτα στο Εργαστήριο Φύλαξης και Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς. 

Δεν κατανοούμε πως κάποιοι που θεωρούνται ή αυτοαποκαλούνται ζωόφιλοι ενεργούν έτσι στα κατοικίδιά τους που έχουν τα περισσότερα και τσιπάκι μη χαθούν! την στιγμή που για τους ίδιους φυσικά και δεν προκρίνουν την στείρωση και το τσιπάκι φυσικά και δεν θέλουν ούτε να το σκεφθούν αφού η δική τους "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" είναι όπως το βλέπουν ανώτερη από τα ζώα που τάχα "υπεραγαπούν"! 

Εμείς δεν είχαμε και δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως μπορούν να αγαπάνε τα ζώα , όσοι δεν αγαπάνε καν τους ανθρώπους και βέβαια θα σας βάλουμε και μερικές  φωτογραφίες από "επώνυμους"  ζωόφιλους









Αποφύγαμε επίτηδες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ζωόφιλους και βέβαια υπενθυμίζουμε πως στην αρμοδιότητα των δήμων ανήκει πλέον η στείρωση των αδέσποτων ζώων. 

Βέβαια υπάρχουν και οι ζωοφιλικές ενώσεις έχουμε μία από τις μεγαλύτερες στην πόλη μας που συμμετέχουν ενεργά στους εμβολιασμούς και στις μετέπειτα "υιοθεσίες" από συνανθρώπους μας που αναζητούν ένα κατοικίδιο άλλοι για συντροφιά δική τους ή για "παιχνίδι" των παιδιών τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: