ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ετοιμάζουν κάτι για τα δημοτικά οι προεδρικοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ στην Ηλιούπολη ;

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ετοιμάζουν κάτι για τα δημοτικά οι προεδρικοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ στην Ηλιούπολη ;

 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ ήταν εκεί ( την φωτογραφία την "κλέψαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας από το facebook συγκεκριμένα) και σίγουρα συζήτησαν και για την οικτρή εικόνα που παρουσιάζει η πόλη μας σε ένα σωρό τομείς ( καθαριότητα, πράσινο, κ.ο.κ) . 

Ανάμεσα τους και φίλοι με τους οποίους βέβαια είναι λογικό πως μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος αλλά με ενδιαφέρον σας παρουσιάζουμε την συνάθροιση αυτή αφού θεωρούμε σίγουρο πως μίλησαν και για την πόλη μας και τα προβλήματά της. 

Δεν είμαστε από αυτούς που "σέβονται" ( και τα εισαγωγικά είναι γιατί εμείς θεωρούμε πως γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ) τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αλλά από την άλλη βρίσκουμε προς θετική κατεύθυνση κάποιων συνδημοτών μας που είναι σε αυτή την φωτογραφία. 

Πράσινοι είμαστε εμείς ως Παναθηναϊκοί και εκεί έχουν συσσωρευθεί πολλές πίκρες αλλά σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε κυρίως στους συνδημότες μας που συμμετείχαν ενεργά στα κοινά της πόλης μας τα προηγούμενα χρόνια καλή τύχη και κυρίως όπως μας "έμπλεξαν" με την νυν διοίκηση να σκεφτούν τώρα πως θα μας ξεμπλέξουν. 

Πράσινος ήταν και εξακολουθεί να είναι και ο νυν δήμαρχος και Παοκτσής! επομένως κοινό μαζί του ουδέν. Ανεβάζουμε την ανάρτηση κυρίως επειδή τους έχουμε στεναχωρήσει πολύ το τελευταίο διάστημα με τις συνεχείς υποτιμητικές αναφορές στο κόμμα τους που δεν γίνονται με πρόθεση να προσβάλλουν όσους πίστεψαν πως υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από τον "κακό" καπιταλισμό και την "κακιά" δεξιά που μας έμπλεξε με την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ. 

Σε κάθε περίπτωση τους θεωρούμε αρκετά ευφυείς ώστε να καταλαβαίνουν πως δεν έχουμε καμία πρόθεση να θίξουμε κανέναν προσωπικά αλλά ως κεντροδεξιό μέσο ( κολλημένο σε συγκεκριμένα θέματα και φουλ Αμερικανόφιλο) δεν θα τα βρούμε ΠΟΤΕ με όσους δημιούργησαν κλίμα Αντιαμερικανισμού στη χώρα μας. 

Σε κάθε περίπτωση για την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του 2023 όποιον πράσινο και εάν κατεβάσουν δεν ( εκτός και είναι ο σαραβάκος!) για τον δεύτερο γύρο που πάντα εμείς παίρνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση μην έχουν καμία αυταπάτη πως εάν επιλέξουν κάτι καλό και βρεθεί στο δεύτερο γύρο δεν θα έχουμε το ΘΑΡΡΟΣ και να το ψηφίσουμε και να το γράψουμε ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Στο παιχνίδι βέβαια από το να πάμε από το κακό στο χειρότερο εμείς ως γνωστό δεν παίζουμε όπως δεν παίξαμε και το 2019 όταν και στον δεύτερο γύρο ψηφίσαμε την παράταξη του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου! 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: