ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Γαβριήλ Αραμπατζής ζητάει προσωπικό για το Μουσείο "Εθνικής Αντίστασης" της πόλης μας !

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής ζητάει προσωπικό για το Μουσείο "Εθνικής Αντίστασης" της πόλης μας !

 

Αναπαράγουμε μέρος της ανακοίνωσης που έβγαλε η δημοτική παράταξη " Η πόλη που θέλω" για την διεθνή μέρα Μουσείων πριν 2 μέρες από το ιστολόγιο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ της πόλης μας. 

Αναφέρει λοιπόν το δελτίο τύπου της παράταξης " Η πόλη που θέλω" αυτολεξί 

"Στο μουσείο της πόλης μας, καμία σημαντική πρόοδο δεν έχει γίνει όσο αφορά το προσωπικό και την λειτουργία του, κάτι που η δημοτική παράταξη “Η Πόλη που θέλω” κατ’ επανάληψη έχει θέσει θέμα προς την δημοτική αρχή.


Η βασική μας πρόταση είναι ότι το Μουσείο θα πρέπει να είναι ανοικτό στο κοινό με στόχο τη μελέτη, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία. Θα πρέπει να διευρύνει τις δραστηριότητες του ως χώρος μνήμης ,πολιτισμού και προαγωγής της ειρήνης ,της ελευθερίας πνεύματος και ιδεών.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ:  Μάλλον ο κος Αραμπατζής δεν έχει μπει στον κόπο να επισκεφτεί το Μουσείο της πόλης μας , να δει τα εκθέματά του και κυρίως να αντιληφθεί την Ελευθερία του πνεύματος και των Ιδεών που διακινεί διαχρονικά για την πόλη μας. Ας επισκεφτεί και την σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας κλικ εδώ  ή εδώ  Δεν ξέρουμε ποια να "πρωτοθαυμάσουμε"




Και βέβαια ποιοι νίκησαν τον ΦΑΣΙΣΜΟ πριν 77 χρόνια  ας ρωτήσουν την κα Τσατσούλη και τους "συντρόφους" της τουλάχιστον εκεί ξεκάθαρα και χωρίς μεν αλλά θα μας πουν κατάμουτρα πως εμείς οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ είμαστε στην ΛΑΘΟΣ πλευρά στην Ιστορία! Όχι βέβαια πως σε ένα Μουσείο που προσπαθεί να μας παρουσιάσει έναν δοτό δήμαρχο της χούντας ως Επονίτη! θα βγάλουμε και κανένα λογικό συμπέρασμα. 

Εμάς προσωπικά πλέον δεν μας ενοχλεί ούτε το ΚΟΣΤΟΣ συντήρησης αυτού του εκτρώματος αφού βλέπουμε πως κάποιοι τάχα "κεντροδεξιοί" θεωρούν πως είναι δυνατόν εν έτει 2022 να συζητάμε ακόμα για το ποιος ήταν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Ευτυχώς που γίνεται και ο πόλεμος ή μάλλον η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία για να υπενθυμίζει σε όλους εμάς τους Εθνικιστές πως οι Ιδέες μας όχι μόνο ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ αλλά έχουν και την αμέριστη συμπαράσταση της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ υπερδύναμης του πλανήτη. 

Των ΗΠΑ που για τα επόμενα 1000 και πλέον χρόνια θα εγγυώνται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ΕΙΡΗΝΗ και θα υπηρετούν έστω και μόνο με τους Αγγλοσάξονες όλα αυτά για τα οποία αξίζει να θυσιάσουμε ακόμα και την ζωή μας. 

Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης δεν μπορεί να αλλάξει και να κινηθεί προς θετική κατεύθυνση θεμελιώθηκε για να ηρωοποιήσει όσους η Ιστορία έχει πετάξει εδώ και δεκαετίες στα σκουπίδια. 

Από εκδηλώσεις που φιλοξενούν ομιλήτριες με μουσουλμανική μαντήλα έως εκδηλώσεις που διχάζουν τα δύο φύλα , και ελάχιστες εξαιρέσεις αποτελούν εκδηλώσεις όπως της ΛΑΝΑΣΣΑ , θεατρικών παραστάσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που θα μπορούσαν βέβαια να γίνονται και σε άλλους χώρους που διαθέτει ο δήμος μας όπως τους διαθέτει "κατσαπλιάδικα" χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας και φυσικά αργά αλλά σίγουρα η Πολιτεία θα επιβάλλει και στους αιρετούς κανόνες που θέλουν να επιβάλλουν σε όλους εμάς τους "ιθαγενείς" αλλά καταπατούν πρώτοι και καλύτεροι οι ίδιοι! 




Η Κατιούσα του ΚΚΕ σε αγαστή συνεργασία με την ατέλειωτη ΚΑΤΗΦΟΡΑ μιας πολλυσυλλεκτικής παράταξης όπως "Η πόλη που θέλω" που μαζεύει φασίστες προς το παρόν επίσημα από το ένα άκρο του πολιτικού φάσματος ευελπιστούμε και από το άλλο για να έχουμε και αναρτήσεις να βάζουμε προεκλογικά. Τότε που θα έχουν και περισσότερη αξία αφού ως γνωστόν στην πόλη ξεχνάμε γρήγορα και κάποιοι ετοιμάζονται εάν κοιμηθεί ο Θεός και περάσουν στο δεύτερο γύρο γιατί με τις παρούσες συνθήκες κεντροδεξιός δήμαρχος ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ να στήσουν ανδριάντα και τον δοτό δήμαρχο της χούντας. Μην ξεχάσουν προτομές σε Γεώργιο Παπαδόπουλο και Ιωάννη Μεταξά ο τελευταίος είπε και το ΟΧΙ όταν τον είχαν κάνει σουρωτήρι από τον Αύγουστο οι Ιταλοί βυθίζοντας του το "Έλλη" μέσα στο λιμάνι της Τήνου. Είναι να γελάς με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Εμείς πάντως ως Επτανήσιοι το άγαλμα του ΦΑΣΙΣΤΑ το πετάξαμε στην θάλασσα! 


"Μάγκας" ο Τσε αφού γ@μησε την Κούβα μια για πάντα είπε να επεκταθεί και σε άλλα κράτη της Λατινικής Αμερικής 


Σ.Μ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: