ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 9 φωτογραφίες από τα αποδυτήρια του κλειστού γηπέδου στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης ! - Θα διορθωθούν αλλά γιατί έπρεπε να δημοσιοποιηθούν πρώτα εικόνες που είναι ΑΘΛΙΕΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

9 φωτογραφίες από τα αποδυτήρια του κλειστού γηπέδου στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης ! - Θα διορθωθούν αλλά γιατί έπρεπε να δημοσιοποιηθούν πρώτα εικόνες που είναι ΑΘΛΙΕΣ



Αναγνώστης μας έστειλε τις επτά αυτές φωτογραφίες που δυστυχώς όπως διαπιστώσαμε δεν είναι οφθαλμαπάτη. 

Είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για την οποία θεωρούσαμε πως θα έπρεπε πρωτίστως να μας είχαν ενημερώσει οι αθλητές που χρησιμοποιούν αυτούς τους χώρους. 



Δεν το έπραξαν για λόγους που σε εμάς δεν είναι κατανοητοί,  και προφανέστατα εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν περιμένουμε θαύματα από όσους χρησιμοποιούν τέτοιους χώρους , ούτε φυσικά συμφωνούμε πως υπάρχει επαγγελματικό μέλλον για σωματεία που τους χρησιμοποιούν. 







Δεν γνωρίζουμε πως παραλήφθηκαν αυτοί οι χώροι από την προηγούμενη διοίκηση και ούτε και μας αφορά ως τοπικό ΜΜΕ . Αυτό που μας αφορά είναι πως ας μην κάνουν κάποιοι ΟΝΕΙΡΑ για επαγγελματικές κατηγορίες όσο οι εικόνες αυτές δεν αλλάζουν. 

Θα αλλάξουν είμαστε βέβαιοι και σύντομα το γαμώτο είναι γιατί να χρειάζεται μια τέτοια ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ για να καταδείξει την ΚΑΤΑΝΤΙΑ, 

Εντάξει το κατά ευφημισμό Αθλητικό Κέντρο στο Χαλικάκι ούτε κέντρο είναι ούτε αθλητισμό προάγει και ούτε φυσικά ανήκει σε όσους το παραχωρούν σε αθλητικά σωματεία μη έχοντας αποδυτήρια και τουαλέτες για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, 

Για τον λόγο αυτό θεωρούμε απαράδεκτο και κάποιος να εισπράττει από αθλητικά σωματεία για χώρο ο οποίος δεν προσφέρει παρά χημικές τουαλέτες και που δεν δεν έχουν γίνει εργασίες κατασκευής αποδυτηρίων γιατί για αυτές θέλεις άδεια από τον ιδιοκτήτη. 

Και ο ιδιοκτήτης είναι το ελληνικό κράτος το οποίο σοβάρεψε και δεν θα έδινε ΠΟΤΕ τους χώρους του σε όσους επί δεκαετίες όχι μόνο δεν τους αξιοποίησαν αλλά έχουν και περίσσιο θράσος όταν τους ζητάνε για να γίνουν δικοί τους και να καταλήξουν όπως κατέληξαν οι περισσότερες δομές ενός δήμου που δεν του φτάνουν ούτε 40 εκατομμύρια , ούτε 50 αλλά δεν θα του φτάσουν ούτε 120 εκ ευρώ τον χρόνο εάν και ποτέ δοθεί μια τέτοια κρατική χρηματοδότηση γιατί χρησιμοποιεί την ΛΑΘΟΣ συνταγή, 

Αυτή που προτιμάει να πληρώνει περί τους 700 υπαλλήλους και που καλεί κάθε τρεις και λίγο εσάς τους εθελοντές να ενισχύεται τις δομές του με ΔΩΡΕΑΝ εργασία που σας μαλώνει γιατί βγάζετε τα ογκώδη σας πριν τους ειδοποιήσετε (λες και όταν το κάνετε τα μαζεύουν αμέσως) και που κατηγορεί εμάς ( μικρό το κακό πως στοχοποιούμε δήθεν εργαζόμενους που κάποιοι απλώς υπάρχουν στις λίστες διαφόρων ειδικοτήτων) . 

Σε τελική δώστε κάνα 10.000 αρο σε κανέναν ιδιώτη να σας περιμαζέψει λίγο τα αποδυτήρια και μην αναμένεται "θαύματα" από αθλητές που πληρώνουν στα σωματεία τους χρήματα για να έχουν τουλάχιστον ανθρώπινους χώρους για να αλλάζουν και να κάνουν και ένα ντουζ μετά τις ΝΙΚΕΣ ή ακόμα και τις ΗΤΤΕΣ που φέρνουν για τις ομάδες τους και που κάνουν περήφανους με τις μικρές ή μεγάλες διακρίσεις τους όσους ακόμα έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως αυτή η πόλη μπορεί να έχει σωματεία σε επαγγελματικές κατηγορίες εάν διοίκηση , χορηγοί και φυσικά οπαδοί δεν βάλουν το χέρι στην τσέπη. 

Γιατί δεν θέλουμε να σας στεναχωρήσουμε αλλά σε καπιταλιστικές κοινωνίες είναι ΟΛΑ θέμα χρημάτων! 

Θέμα χρημάτων είναι και τα αξιόπιστα ΜΜΕ που εσείς λέτε συστημικά γιατί οκ δεν μπορούν ποτέ οι "ξυπόλητοι" να συναγωνιστούν επάξια τους επαγγελματίες με γεμάτες τις τσέπες. 

Και εμείς "ξυπόλητοι" είμαστε δεν έχουμε ΧΟΡΗΓΟΥΣ που θα έκαναν την διαφορά και ο επαγγελματισμός μας πάει στράφι γιατί γνωρίζουμε υπηρετώντας για πάνω από 15 χρόνια μεγάλα συστημικά ΜΜΕ πως η διαφορές τους είχαν να κάνουν κυρίως με την οικονομική δυνατότητα του ιδιοκτήτη τους. 

Και τότε τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ είχαν άλλα έξοδα και μεγαλύτερη ισχύ δεν έβγαζαν ανθρώπους από skype είχαν ζωντανές συνδέσεις ακόμα και τα μικρότερα από 5-7 διαφορετικά σημεία στα δελτία ειδήσεών τους που πλέον αναπαράγουν υλικό από διεθνή ΜΜΕ που έχουν είχαν  και θα έχουν ακριβό εξοπλισμό και επαγγελματίες δημοσιογράφους σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Βέβαια στην εποχή του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ τι να τους κάνεις αυτούς γράφεις μια μ@λ@κία βαράς και μερικά μπινελίκια για την Αστική Δημοκρατία και το κράτος που πνίγει το "δίκαιο" των πολλών και όταν ζοριστείς και πας κατηγορούμενος θυμάσαι υπηρεσίες που έως χθες αποκαλούσες χαφιέδες και βγάζεις και καμία τηλεφωνική υποκλοπή μπας και σωθείς από την ΦΥΛΑΚΗ. 

Οι δουλειές δεν γίνονται όμως έτσι ή είσαι με την Αστική Δημοκρατία και το "παρακράτος" ή αναμένεις να σου έρθει η ΑΛΗΘΕΙΑ για να την βγάλεις ρωτώντας έναν απατεώνα πόσα χρήματα έχει κλέψει! 

Εμείς ήμασταν και θα είμαστε με όσους μας προσκομίζουν εικόνα , ήχο και δεν σεβόμαστε κανέναν κώδικα δεοντολογίας που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα ποινικών που μιλάνε στα πακιστανικά τους τηλέφωνα κλείνοντας δουλειές από ναρκωτικά και όπλα έως πουτάνες και για όλα αυτά η ΕΛ.ΑΣ αναμένει να της τα στείλει η ΕΥΠ για να πει μετά πως τάχα δεν κάνει καλά την ΔΟΥΛΕΙΑ της και πως στοχοποιεί αξιόλογους αστυνομικούς. 

Σαν τους επίορκους της εγκληματικής οργάνωσης Παπαχρήστου - Μάλαμα που έγιναν και επιχειρηματίες με παρένθετα πρόσωπα μαγαζιών αφού τόσα χρήματα πως να τα ξεπλύνεις βρε αδελφάκι μου; 

Σε τι ευελπιστούμε πλέον εμείς μας πως θα συνεχιστούν τα αλληλοσκωτόματα ποινικών αφού η ΕΛ.ΑΣ ούτε τους δράστες της δολοφονίας Παπαχρήστου δεν έχει συλλάβει ακόμα εξοργίζοντας ξένη πρεσβεία που μας είπε πως δεν έχουν πλέον εμπιστοσύνη σε κανέναν Έλληνα ένστολο! 

ΥΓ: Δεν επικοινωνήσαμε με καμία ομάδα που χρησιμοποιεί τους χώρους αυτούς και που φυσικά εάν ήταν στην δική της ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ δεν θα έφταναν ποτέ να είναι έτσι! 

Σ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: