ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εάν και "πιστοί" χριστιανοί δεν αγαπάνε αλλήλους - Μιλάμε φυσικά για όσους ενώ ειρωνεύονται εμάς πως δεν παρευρισκόμαστε σε εκδηλώσεις, αυτοί που πάνε βλέπουν μόνο όποιον θέλουν!

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Εάν και "πιστοί" χριστιανοί δεν αγαπάνε αλλήλους - Μιλάμε φυσικά για όσους ενώ ειρωνεύονται εμάς πως δεν παρευρισκόμαστε σε εκδηλώσεις, αυτοί που πάνε βλέπουν μόνο όποιον θέλουν!


Με μεγάλη συμμετοχή αλλά και με λαμπρότητα γιορτάστηκε στην πόλη μας η εορτή των Τιμοθέου και Μαύρας.
Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την χθεσινή περιφορά (3/5/2022) της εικόνας των Τιμοθέου & Μαύρας


 
Θερμά συγχαρητήρια  στον πατέρα Χαράλαμπο και στους άλλους ιερείς του Ναού αλλά και στο εκκλησιαστικό συμβούλιο για την άψογη διοργάνωση του όλου τελετουργικού!!





Χρόνια πολλά!!

Τάσος Ευσταθίου 
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Θεμιτό για οιοδήποτε τοπικό ΜΜΕ να προβάλλει ό,τι θεωρεί χρήσιμο και ωφέλιμο για τους συνδημότες μας. Θεμιτή και η καλοπροαίρετη ή ακόμα και η κακοπροαίρετη κριτική σε οποιοδήποτε ασχολείται με τα κοινά. Άλλωστε και οι γράφοντες κρίνονται καθημερινά από τους αναγνώστες τους και δεν θεωρούμε πως η πόλη μας έχει και κανένα CNN ή Fox News για να έχει την ισχύ να διαμορφώσει την κοινή γνώμη και δη την Ηλιουπολίτικη που αμφιβάλουμε εάν συμφωνεί στο ότι ο Ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και δύει στη Δύση.

 Σε αυτό που ατυχώς συμφωνούν οι πολλοί είναι πως η Δύση "δύει" και καταστρέφεται και θα χρειαστεί να περιμένουν μερικούς αιώνες ακόμα έως ότου δουν έναν ΑΝΩΤΕΡΟ πολιτισμό να "κατακτιέται" από έναν κατώτερο! Κατά την προσωπική μας αντίληψη δεν θα το δουν ΠΟΤΕ ακόμα και εάν ο κόσμος καταστραφεί πλήρως και χτιστεί και πάλι από την αρχή και πάλι η Δύση θα επικρατήσει! 

Σε κάθε περίπτωση το παραπάνω θέμα δεν το είχαμε παίξει ούτε διαφημίσει ( κακώς αφού άλλωστε για την Εκκλησία αυτή εμείς δώσαμε τους δικούς μας αγώνες ακόμα όταν αυτή ήταν "τροχόσπιτο" πριν βρει χώρο και γίνει ένας ναός κόσμημα για την πόλη μας. 

Αλλά αυτοί που πήγαν είναι δυνατόν εάν και "κεντροδεξιοί" να μην είχαν μισή φωτογραφία για έναν επικεφαλής κεντροδεξιάς παράταξης που εθιμοτυπικά και χωρίς να το διατυμπανίζει συμμετείχε στην περιφορά της εικόνας! 

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας το έστειλε ψέγοντας εμάς που δεν ήμασταν καν  εκεί για το "θάψιμο" της είδησης και που μας ενημέρωσε και για την καινούργια ομάδα στο facebook της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κάντε κλικ εδώ  , από την οποία πήραμε και το θέμα και τις φωτογραφίες. Να τονίσουμε πως το παίζουμε μόνο για να καταδείξουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κάποιων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: