ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλη μια εκδήλωση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης που παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ γιατί λεφτά υπάρχουν!

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Άλλη μια εκδήλωση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης που παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ γιατί λεφτά υπάρχουν!

 


Ο δήμος ή για να είμαστε ακριβείς μια μικρή μερίδα πολιτικάντηδων διεκδικεί και τελικά με μια πολιτική απόφαση ( από αυτές που μόνο επί Αριστεράς  έβγαιναν)  κέρδισε για την ΕΤΑΔ ( Ελληνικό Δημόσιο υπό την εποπτεία των δανειστών μας) τα ακίνητα ενός ιδιώτη. Οι πρώτες αποφάσεις βγήκαν από τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ που χρεοκόπησαν την χώρα και η ΤΕΛΙΚΗ απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε το 2018 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην εκδήλωση που διοργανώνει η δημοτική παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου να πάτε είναι από αυτές που δεν ενοχλούν το παρόν ιστολόγιο. Δεν είναι από αυτές που διαφημίζουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ παραλογισμό ως τάχα πολιτική θέση, δεν είναι από αυτές που διαστρεβλώνουν την Ιστορία και τέλος δεν είναι αυτές που οδήγησαν την πόλη μας στα σημερινά της χάλια. 

Μια πόλη που έχει την ιδιαιτερότητα να τιμάει ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινου ή μαύρου χρώματος. Καμία διαφορά δεν έχουν εκτός από το χρώμα και για τον λόγο αυτό και δεν μας έκανε καμία εντύπωση το θράσος κάποιων να παρίστανται σε εκδηλώσεις όπου  ο δολοφονηθείς που τιμάται ( όπως τιμάται) ήταν θύμα όσων εμπλέκουν εσκεμμένα τον "πατριωτισμό" που είναι το καταφύγιο κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ΠΟΙΝΙΚΟΥ. 

Το ποιοι δολοφόνησαν τον Αρκάδα Γρηγόρη Λαμπράκη το Μάϊο του 1963 είναι γνωστό και έχει καταγραφεί στην Ιστορία. Το γεγονός πως η τότε Χωροφυλακή και σημερινή ΕΛ.ΑΣ εξακολουθεί και έχει θύλακες ακροδεξιούς το έχει αποδείξει η έρευνα της ΕΥΠ που έμεινε αναξιοποίητη και από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και από αυτή της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά. Το γεγονός πλέον πως το "παιχνίδι" το έχουν πάρει πάνω τους οι Αμερικανοί σύμμαχοί μας και έτσι θα δείτε και άλλους "Παπαχρήστους" να κείτονται νεκροί αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν μπορεί και είναι εμφανές είναι και αυτό βέβαιο. Άλλωστε ας μην έχει κανείς ΚΑΜΙΑ αμφιβολία πως εάν δεν υπήρχαν οι Αμερικανοί οι "Κασιδιάρηδες" του ψευτοπατριωτισμού θα σουλάτσαραν ανενόχλητοι  μην έχετε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως οι τάχα ιδεολογικοί τους ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ θα τους τσάκιζαν στις γειτονιές και ας αντιληφθούν και αυτοί και κάποιοι πρώην συναγωνιστές μας που κατέληξαν οπαδοί του Μπακούνιν πως εάν συνεχίσουν να σηκώνουν εμετικά πανό με αφορμή την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία την επόμενη φορά που θα βρεθούν σε δικαστικές αίθουσες τα πειστήρια και όσοι τους βοήθησαν να απαλλαγούν από βαριές και ψεύτικες κατηγορίες δεν θα είναι τόσο ευνοϊκοί στο να κυκλοφορούν και να τρομοκρατούν όσους έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να φοβηθούν όσους η Ιστορία έχει καταδικάσει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ. 

Αυτά και καλή συνέχεια σε όσους ευελπιστούν να τερματιστεί ο πόλεμος για να διαμελιστεί ένα ανεξάρτητο κράτος για να μην χάσουν το ραχάτι τους. Τα πάντα θα χάσουν δεν θα γυρίσει ο κόσμος πίσω στο "Μεσαίωνα" για να αποκτήσουν και πάλι αυτοί λόγο ύπαρξης. 

ΥΓ: Τελικά δεν είδαμε καμία ανακοίνωση από όσους καταψήφισαν τον προϋπολογισμό του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης για να μάθουμε και εμείς οι "αδαείς" πόσες χιλιάδες ευρώ μας στοιχίζει ανά έτος! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: