ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Όλες και όλοι σε αυτή την πόλη από τον χώρο της κεντροαριστεράς ομιλούν για μια "δυνατή" υποψηφιότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ ενόψει των δημοτικών εκλογών για την πόλη μας. Θα είναι λένε νέο πρόσωπο μάλιστα το διαβάσαμε και σε site κεντροαριστερής κατεύθυνσης αλλά προφανώς δεν το ανακοινώνουν μην τους τον ματιάξουμε! Η δική μας απορία είναι εάν όσοι τα διακινούν αυτά δεν έχουν αντιληφθεί πως και ο νυν δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης αλλά και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ανήκουν σε αυτό τον χώρο που ας μην γελιόμαστε οι ψηφοφόροι τους έχουν ΚΟΙΝΕΣ αντιλήψεις για όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης αλλά και είναι οι ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της χώρας μας. Γιατί η χώρα μας χρεοκόπησε επειδή το 1981 ανέβηκε στην Εξουσία ο μεγαλύτερος λαϊκιστής πολιτικός που έχει βγάλει αυτός ο Τόπος και που μπροστά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μάλλον σαν κακός μαθητής μας μοιάζει αφού παραδέχθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ σε συνέντευξή του πως είχε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και πως δεν ήταν δυνατόν για το καλό των περισσοτέρων Ελληνίδων και Ελλήνων να σχιστούν τα απεχθή ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Δεν γνωρίζουμε τον χώρο ούτε βέβαια και θέλουμε καμία σχέση με όσους γέννησαν τον Αντιαμερικανισμό στην πατρίδα μας αλλά μας κάνει εντύπωση το γεγονός πως υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει πως υπάρχει άλλος ευκολότερος δρόμος και αναπολούν τα διακοποδάνεια , τα κοφίνια με τα λουλούδια στα "πολιτιστικά κέντρα" έτσι αποκαλούσε ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος τα "σκυλάδικα" και γενικά έχουν την αίσθηση πως χωρίς τις ιστορικές αποφάσεις που πήρε η ΝΔ θα υπήρχε η χώρα μας σήμερα σε καλύτερη μοίρα από κράτη με πιο παραγωγικούς πολίτες , με μικρότερο και πιο ευέλικτο δημόσιο και φυσικά όχι με μεγαλοϊδεατισμούς που είχαμε την χαρά να διαβάσουμε και χθες με αφορμή την αποφράδα ημέρα της πτώσης της Πόλης. Της Βασιλεύουσας εννοούμε για να μην την μπερδέψουν οι ψευτοπατριώτες που έχουν παραδώσει εδώ και χρόνια τα "κλειδιά" αυτής της πόλης στην κεντροαριστερά και στο κομμουνιστικό ΣΕΔΗ! 

  • Διοικούντες μην αλλάζετε μόνο "προπονητές" στους διάφορους τομείς ( Καθαριότητα, Πράσινο, Περιβάλλον, Αλληλεγγύη) αλλάξτε παίχτες κάτι που μπορεί να συμβεί εάν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα να το πάρουν πάνω τους και να στείλουν στα πειθαρχικά συμβούλια ή στην Ελληνική Δικαιοσύνη όσους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ με την ΑΛΗΘΕΙΑ και έχουν στην ουσία στείλει ως αποτυχημένους στα σπίτια τους μια σειρά από δημάρχους. Ο "υποβιβασμός" είναι σίγουρος ακόμα και εάν φέρεται να τους προπονεί ο Κάρλο Αντσελότι ! 

  • Η πόλη μας είναι "μικρή" και σίγουρα όπως λέει και η παροιμία ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Τα χρήματα ίσως αφού μερικοί έχουν επιλέξει εάν και "Κροίσοι" να ζουν μια ζωή μικρομεσαίου. Δεν τους κατηγορούμε για αυτό μακάρι όλες και όλοι να είχαμε το "μικρόβιο" της οικονομίας και της λιτής ζωής αλλά βλέπετε εμείς δεν είμαστε από αυτούς που λατρεύουμε ανθρώπους χωρίς πάθη! 

  • Ανακάλυψαν τα τρολ του facebook όσοι προεκλογικά το 2019 δεν τα είχαν πάρει χαμπάρι ενώ ήταν συνυποψήφιοι. Και αυτό οκ δεν μας ενοχλεί , αυτό που μας ενοχλεί είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ υποκρισία ενώ έχουμε κατεβάσει τέσσερα - πέντε τέτοια προφίλ που ανήκαν σε ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ  δεν είδαμε καμία υποστήριξη από όσους θεωρούν πως μπορούν τα τρολ να αλλάξουν ένα εκλογικό αποτέλεσμα. Εμείς δώσαμε βάση απλώς επειδή μας εξύβριζαν και επειδή είδαμε πως για αυτούς και να "λερώσεις" τα χέρια σου θα είναι κρίμα είπαμε να τους "φιμώσουμε" αναδεικνύοντάς τους. Δεν παίξαμε τα ονόματά τους , και φυσικά έχουμε να πούμε πως η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ όχι μόνο αργεί να ταυτοποιήσει κάποιον αλλά στην περίπτωση του Σωκράτη Γκιόλια μάθαμε μετά τον ΘΑΝΑΤΟ του πως ήταν ιδρυτής του blog troktiko. Εμείς το είχαμε γράψει χρόνια πριν και είχαμε πει και στον ίδιο να μην εμπιστεύεται ανθρώπους του κρατικού μηχανισμού που έτσι ή αλλιώς για εμάς θα έπρεπε όλοι να είναι σε 24ωρη παρακολούθηση από την ΕΥΠ. Και μια και είπαμε για ΕΥΠ τι απέγινε με το πόρισμα της για την εγκληματική οργάνωση Παπαχρήστου - Μάλαμα γιατί δεν προχωράει δικαστικά! Πόσους ακόμα εμπλεκόμενους θα δούμε νεκρούς για να καταλάβουν πως όσοι είχαν και καλημέρα με αυτούς αργά αλλά σίγουρα θα καταλήξουν στον άλλο κόσμο! 

  • Από 1 Ιουνίου αναλαμβάνουν οι "νέοι" Αντιδήμαρχοι μη βιάζεστε λοιπόν σε όσους πιστεύετε σε θαύματα. Εμείς την άποψή μας την έχουμε πει δεν επιθυμούμε να την ασπαστείτε άλλωστε οι κύριοι υπεύθυνοι για τα ΧΑΛΙΑ της πόλης μας είναι Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των δημοτών μας και μετά οι αιρετοί που δεν ήρθαν από το πουθενά αλλά ως πλειοψηφία τους ψηφίσαμε και τους δώσαμε θέσεις ευθύνης. 
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: