ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σκύλιασαν οι ρωσόφιλοι από το δεξιό και αριστερό άκρο από την επιτυχημένη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ- Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Σκύλιασαν οι ρωσόφιλοι από το δεξιό και αριστερό άκρο από την επιτυχημένη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ- Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....



  • Οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης ενδιαφέρονται τάχα για τους συνταξιούχους τους οποίους θέλουν και ορθώς ενεργούς την στιγμή που επί ματαίω προσπαθούν να βγάλουν πρόωρα σε "πολιτική σύνταξη" τα πιο ενεργά στελέχη της κεντροδεξιάς της πόλης. Στον ολισθηρό τους ΔΡΟΜΟ δεν τους ακολουθεί κανένας βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ και μάλλον στις εκδηλώσεις τους θα παραβρίσκονται πλέον περισσότεροι υποψήφιοι άλλων κομμάτων παρά της κυβερνώσας παράταξης για βουλευτές ούτε ΛΟΓΟΣ . Άλλωστε  το ιστολόγιό τους δεν υιοθετεί καμία θέση της ΝΔ για την πόλη μας κάτι που γνωρίζουν καλά όσοι στην Πειραιώς παρακολουθούν με ενδιαφέρον πως για ακόμα μια φορά στην Ηλιούπολη η ΝΔ που εξακολουθεί και παραμένει ΠΡΩΤΗ πολιτική δύναμη δεν μπορεί να εκπροσωπηθεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Και αυτό συμβαίνει γιατί κάθε φορά που κάποιοι μιλάνε για ΕΝΩΣΗ ο καθένας την φαντάζεται με επικεφαλής τον μικρότερο σε πολιτική απήχηση! Η πόλη μας έβγαλε κεντροδεξιό δήμαρχο το 2006 τον κ. Γιάννη Αναγνώστου γιατί συστρατεύθηκαν γύρω του όλοι και οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ πείστηκαν να "αποστρατευθούν"! Τώρα εάν μετά έγιναν ειδικοί σύμβουλοι και ο λαός μας τιμώρησε στις κάλπες του 2010 δεν είδαμε και ιδιαίτερες αντιδράσεις από όσους δεν βλέπουν πως σε λίγο στην πόλη μας θα κυκλοφορούν και  με σβάστικες ενώ συχνά πυκνά γίνονται συγκεντρώσεις κομμουνιστών με τα αγαπημένα τους  σφυροδρέπανα! Τώρα εάν δεν κατανοούν πως τα σύμβολα αυτά είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ δεν τους φταίμε εμείς ή εάν τα μπερδεύουν με άλλα σύμβολα που ουδεμία σχέση δεν έχουν με Ναζισμό και κοσμούν τις στολές ευρωπαϊκών στρατών. 

  • Αρκετοί πήγαν και ψήφισαν για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εάν λάβει κανείς υπόψιν πως υπήρχε μόνο μια υποψηφιότητα για πρόεδρο και πως οι εκλογές είναι μακριά. Γιατί παρά το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τις παροτρύνσεις των ομογενών μας για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες η Πειραιώς επιμένει πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την θητεία της θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ που μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν προσφύγουμε έως το φθινόπωρο στις κάλπες. Άλλωστε υπάρχουν εθνικά θέματα που πρέπει να λυθούν και χρονίζουν και θεωρούμε αδύνατον να συμφωνήσουν σε αυτό οι λαϊκιστές από τα δεξιά και τα αριστερά του πολιτικού φάσματος. Αυτοί ονειρεύονται ακόμα "Βασιλεύουσες" και αποζητούν νέες Μικρασιατικές καταστροφές απόρροια πολιτικών νάνων όπως ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Διαβάστε και αυτό εδώ για όσους ακόμα θεωρείται τον Ελευθέριο Βενιζέλο σπουδαία πολιτική προσωπικότητα είχε προτείνει για Νόμπελ Ειρήνης τον Ατατούρκ! Και βέβαια το γεγονός πως δεν σταμάτησε την Μικρασιατική Εκστρατεία κάτι το οποίο προεκλογικά είχε υποσχεθεί είναι ακόμα μια ανακολουθία ενός καιροσκόπου πολιτικού που βέβαια δεν υπήρξε ποτέ δυτικόφιλος και πορεύθηκε έχοντας στο μυαλό του μια συνύπαρξη μεταξύ δύο λαών που δεν έχουν καμία κοινή πολιτιστική κληρονομιά. Παρά τους τέσσερις αιώνες σκλαβιάς η χώρα μας παραμένει ΚΟΙΤΙΔΑ του δυτικού πολιτισμού αυτού δηλαδή που μισούν όσοι ακόμα και σήμερα βλέπουν στο πρόσωπο του Βλαδίμηρου Πούτιν έναν μεγάλο ηγέτη! 
Για όσους έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ μπορούν να διαβάσουν τους άθλους και τα επιτεύγματα του μεγάλου ανδρός και στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ που δεν χαρίζεται σε κανέναν "δημοκράτη" κάνοντας κλικ εδώ  Και βέβαια ένας τέτοιος πολιτικός καιροσκόπος θα ήταν αδύνατον να μην εξασφαλίσει την εκλογική του πελατεία ψηφίζοντας την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ των δημοσίων υπαλλήλων αφού για τους υπόλοιπους υπαλλήλους δεν τον ένοιαζε έτσι και αλλιώς αφού "φιλελεύθερος" υπήρξε μόνο κατά ευφημισμό! Να θυμίσουμε ακόμα πως υπασπιστή του ο μέγας "δημοκράτης" διόρισε τον Ιωάννη Μεταξά που όχι μόνο είχε δείξει από τότε τι ακριβώς πρεσβεύει αλλά χαιρετούσε με υπερυψωμένο το δεξί χέρι για να μην έχουν και κάποιοι αυταπάτες πως εάν η Ελλάδα δεν ήταν στην ουσία υπό Βρετανική ΚΑΤΟΧΗ σήμερα και εμείς θα ήμασταν στην ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας. Άλλωστε ο Ιωάννης Μεταξάς το ΟΧΙ στον ΦΑΣΙΣΜΟ το είπε μήνες μετά από το βούλιαγμα της "Ελλης" στο λιμάνι της Τήνου από του Ιταλούς και φυσικά ως κότα που ήταν κιχ δεν έβγαλε για αυτόν τον εξευτελισμό μας! Ο καιροσκοπισμός του Μεταξά ήταν τέτοιος που εάν και ο ίδιος φασίστας έκανε την μουγγό και είπε το ΟΧΙ για να μην χάσει την θέση που του είχε παραχωρήσει το παλάτι που τότε ήταν με την Μεγάλη Βρετανία! 


  • Ας μην ανησυχούν οι Συριζαίοι και εκλογές θα γίνουν και δεύτεροι θα βγουν πάλι. 

  • Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ το τοπικό λένε πως δεν θέλουν τον Γιώργο Χατζηδάκη για δήμαρχο! Παρόλα αυτά στις πρόσφατες εσωκομματικές τους εκλογές σάρωσε σε ψήφους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου μας κ. Ιωάννης Πούλος. 

  • Δεν βλέπουμε ένωση των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης όταν συστηματικά η παράταξη "Η πόλη που θέλω" ροκανίζει με δημοσιεύματα σε φιλικό της ιστολόγιο κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Ήδη μας κάνει "πλάκα" κεντροδεξιό site της πόλης βγάζοντας μπροστά την νέα γενιά στελεχών του κόμματός της ΝΔ μιλώντας μάλιστα και για ενδεχόμενη υποψηφιότητα 30αρη λες και θα είχε καμία τύχη από την στιγμή που ΔΗΜΟΣΙΑ ουδείς από τους δύο φερέλπιδες και ικανούς νεαρούς δεν έχει εκφράσει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ διαφορετικό από τους επικεφαλής των παρατάξεων με τους οποίους ήταν υποψήφιοι. Το ικανοί δεν το γράφουμε για να το γράψουμε αλλά για εμάς δεν μετράει η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ αλλά οι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ και ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις κάτι που εμείς ως τοπικό ΜΜΕ φυσικά και δεν θα περιμένουμε 5-6 μήνες πριν τις εκλογές. Άλλωστε όπως σας έχουμε γράψει και πριν μερικές μέρες εάν δείτε κεντροδεξιό τοπικό μηνιαίο  φύλλο εφημερίδας αρχές Ιανουαρίου του 2023 στην πόλη μας τότε θα υπάρχει και τρίτη κεντροδεξιά υποψηφιότητα αφού προφανέστατα και το κόμμα της ΝΔ θα έχει να ασχοληθεί με την δική του εκλογική επικράτηση και κυρίως με το σενάριο της αυτοδυναμίας στις δεύτερες εκλογές γιατί στις πρώτες με απλή αναλογική κανείς δεν πιστεύει πως αυτό μπορεί να συμβεί ιδίως σήμερα που τα παράπονα των κεντροδεξιών για θέματα όπως η ανεργία , η ακρίβεια και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είναι στο φουλ. Και βέβαια εμείς βλέπουμε ακόμα πιο δύσκολο χειμώνα για όλες και όλους μας αφού φυσικά και δεν πρόκειται να διαμελιστεί ένα ανεξάρτητο κράτος για να έχουμε εμείς φθηνά καύσιμα να πηγαίνουμε τις βόλτες μας! 

  • Ας μην έχει αυταπάτες ο κος Ζελένσκι πως θα υπάρξει ξανά πρόεδρος της Ουκρανίας μετά την στάση που κράτησε και το "πούλημα" που έκανε στους μαχητές του τάγματος Αζόφ στην Μαριούπολη. Ας γνωρίζει πως η στάση των ΗΠΑ απέναντί του θα αλλάξει και ας ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την προεδρική καρέκλα στις επόμενες εκλογές αφού εντάξει οι Ουκρανοί είναι αρκετά πιο ευφυείς από εμάς τους βαλκάνιους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: