ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...



  • Η Ιστορία του ΓΣΗ σε όλα τα τμήματα που διατηρεί και είναι τα περισσότερα  από κάθε άλλο αθλητικό σύλλογο της πόλης είναι εδώ. Στα 69 έτη της έως τώρα Ιστορίας του έχει χαρίσει σε όλους τους φιλάθλους της πόλης ανεπανάληπτες στιγμές ενώ όπως συμβαίνει και με κάθε αθλητικό σύλλογο της χώρας μας η Ιστορία δεν παραγράφεται μένει και ακολουθεί τον σύλλογο για ΠΑΝΤΑ. Τα γράφουμε αυτά γιατί θεωρούμε πως ο σύλλογος αυτός αδικείται από τις εκάστοτε διοικήσεις του δήμου μας και αντιμετωπίζεται ως ισότιμος με αθλητικά σωματεία που δεν έχουν ούτε την Ιστορία του αλλά ούτε τις διακρίσεις του. Αυτό φυσικά ευελπιστούμε πως κάποια στιγμή θα αλλάξει. Αλλά αυτό δεν θα γίνει με ευχολόγια αλλά απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας πρωτίστως των συνδημοτών μας και ο Πειραιάς έχει αρκετές ομάδες όμως ένας είναι ο Ολυμπιακός. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ομάδες της Αθήνας αλλά και τις Θεσσαλονίκης με την Αθήνα να έχει σίγουρα τον Παναθηναϊκό σε καλύτερη θέση διαχρονικά από τις υπόλοιπες ομάδες στα περισσότερα αθλήματα. Για την Θεσσαλονίκη εμείς προσωπικά δεν ασχολούμαστε καν δεν μας αφορούν ομάδες που χαλάνε τον κόσμο έχοντας π.χ στο ποδόσφαιρο τρεις κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Όλα αυτά τα γράφουμε επειδή εμείς δεν ήμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ των ίσων αποστάσεων. Αυτά προς το παρόν και φυσικά μην δημιουργούμε υψηλές προσδοκίες σε οπαδούς ή φιλάθλους που αγνοούν που ήμασταν και που είμαστε και κυρίως σε όσους ευκαιριακά καπηλεύονται τις διακρίσεις του ΓΣΗ. 


  • Δεν θα αλλάξει ο κόσμος ΠΟΤΕ όταν βάζουμε πάνω από τον διαμελισμό ενός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ κράτους το δικό μας συμφέρον που δεν θα έχουμε φθηνή βενζίνη για να κάνουμε βόλτες με το αμάξι στην παραλιακή. Δεν δημιουργεί το ΝΑΤΟ τις αντιπάθειες και τους εθνικισμούς στα βαλκάνια , στην κεντρική Ευρώπη ή στα πρώην κράτη του Ανατολικού μπλοκ που αποφάσισαν πως θέλουν να αποτελέσουν κομμάτι του δυτικού κόσμου. Η χώρα μας βρέθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και πήρε πάντα μέρος ενεργά σε πολέμους όπου θίγονταν όχι μόνο τα δικά μας ζωτικά συμφέροντα αλλά και του Πολιτισμού που γεννήθηκε εδώ. Και μιλάμε φυσικά για τον ΔΥΤΙΚΟ τις αρχές και τις αξίες του οποίου ασπάζεται κάθε δημοκρατικός πολίτης αυτού του κόσμου εκτός από τα φασιστοειδή στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος. 

  • Όχι δεν μπορούμε να ασχοληθούμε άλλο με τον τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ή του ΠΡΑΣΙΝΟΥ της πόλης μας αφού για εμάς η ΕΙΚΟΝΑ δεν θα αλλάξει προς θετική κατεύθυνση όσο οι δομές αυτές είναι κρατικές - δημοτικές και είναι γνωστό πως μια χρεοκοπημένη χώρα όπως η Ελλάδα δεν έχει ΚΑΜΙΑ δυνατότητα για προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού. Τώρα εάν οι διοικούντες δεν βλέπουν πως ζητάνε εδώ και πάνω από μία δεκαετία 100 προσλήψεις και τους κάνουν ούτε τις μισές ή δεν κατανοούν πως οι εποχές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ άλλαξαν εμείς δεν μπορούμε να τα βάζουμε μονίμως με όσους έχουν έναν εμετικό πατριωτισμό που λέει πως δεν μας αφορά τίποτα άλλο παρά η δική μας εξασφάλιση εις βάρος των συμφερόντων της χώρας . Καμία πραγματική υπερδύναμη δεν βασίζεται στον κρατισμό εκτός και κάποιοι συγκαταλέγουν σε αυτές κράτη όπως η Βόρεια Κορέα! 

  • Δεν ξέρω πόσο ευχαριστημένοι είναι οι διοικούντες το δήμο μας με το μέτρο που πήραν για τις φορτοεκφορτώσεις και δεν θέλουμε να τους αναστατώσουμε λέγοντάς τους πως δεν έχουν ούτε τον μηχανισμό να το τηρήσουν. Πάρκιν για αργόσχολους που πάνε για καφέ έχουν καταντήσει οι θέσεις έξω από τις 7 στοχοποιημένες επιχειρήσεις supermarkets και το κυκλοφοριακό στην πόλη πάει από το κακό στο χειρότερο χωρίς καν να έχει ανοίξει το καζίνο στο Ελληνικό. Το γεγονός πως δεν έχει ανοίξει ακόμα έχει να κάνει πρωτίστως με την εταιρία που έχει την γενική εποπτεία μιας επένδυσης που έχει ήδη καταλήξει σε φιάσκο. 


  • Μην ξεχάσετε αύριο να πάτε χιλιάδες να ψηφίσετε για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τον κ. Αλέξη Τσίπρα άλλωστε σε πολλούς λείπουν οι προεκλογικές δηλώσεις του το 2015 για σχίσιμο των μνημονίων με τους απεχθείς όρους και το επονείδιστο χρέος που μας κατάντησε από "άρχοντες" με δανεικά και αγύριστα σε καταχρεωμένους πολίτες που αναζητούν και δεν βρίσκουν δουλειές ούτε για 700 ευρώ. Βέβαια ουδείς προβληματίζεται για το πως η χώρα έφτασε έως εδώ και για τον λόγο αυτό ίσως οι "πανέξυπνοι" πολίτες αυτής της βαλκανικής χώρας δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στην Αριστερά να ανατρέψει τον διεθνή καπιταλισμό, να "διαλύσει" την Νέα Τάξη Πραγμάτων και να μας καταστήσει Ινδιάνους αφού ως γνωστόν για τα πάντα φταίνε οι "κακοί" αποικιοκράτες που από όπου τους έδιωξαν τα κράτη τους πλέον "ευημερούν" . Δείτε π.χ πόσο καλά τα πάει η Ινδία που απαλλάχθηκε από τους "κακούς" Εγγλέζους και πόσο "πατριωτικά" και ρωσικά σκέφτονται οι Κύπριοι αδελφοί μας που εάν συνεχίσουν να απορρίπτουν το ένα σχέδιο μετά το άλλο για την διευθέτηση των διαφορών τους με τους Τούρκους στο τέλος θα έχουμε και εκεί νέα "Ουκρανία". Και το μεγάλο πρόβλημά τους ήταν και παραμένει πως η Κύπρος μπορεί να είναι μεν μέλος της Ε.Ε αλλά δεν είναι στο ΝΑΤΟ και δεν θεωρούμε πως κανένα κράτος- μέλος του ΝΑΤΟ μπορεί να ηττηθεί από μη μέλος του! 

  • Εάν δεν πάει σε πρόωρες εκλογές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ας γνωρίζει πως η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ το 2023 ακόμα και στις δεύτερες κάλπες θα είναι άπιαστο όνειρο. Και βέβαια η χώρα δεν έχει ανάγκη εκλογών αλλά δεν μπορούμε να ξαναζήσουμε το 2023 μια κακή φάρσα των όσων συνέβησαν στη χώρα μας με τους "αγανακτισμένους" που κατέστρεψαν όλες και όλους εμάς για να συνεχίσουν αδιάκοπτα έως και σήμερα τις ουτοπικές τους θέσεις οι οποίες έχουν αποτύχει παντού. 

  • Για αυτούς που κατηγορούν τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη για Συριζαίο και Πασόκο ταυτόχρονα δεν μας εξηγούν και εμάς των δεξιών τις διαφορές τους; Γιατί εμείς από όσα μαθαίνουμε από τους φίλους μας τους Αμερικανούς για την περίοδο της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου κατανοούμε πως την περίοδο εκείνη μας κουβάλησαν "επενδυτές" από κάτι κράτη - παρίες που ήδη τους βρίσκουμε μπροστά μας. Δεν είμαστε μάλιστα καθόλου βέβαιοι πως στις κάλπες του 2023 οι Αμερικανοί θα επιθυμούν ένα τέτοιο δίδυμο εξουσίας και έτσι μπορεί κάποιοι να δουν ξαφνικά να κανέναν υπηρεσιακό πρωθυπουργό για να δικαιώσουν άλλωστε και τον ηγετικό τους ρόλο στην περιοχή μας ήδη ΜΜΕ φιλικά προς τους Αμερικανούς ροκανίζουν συστηματικά με δημοσιεύματά τους το ενδεχόμενο η χώρα μας να θεωρεί πως επειδή έδιωξε το ΔΝΤ θα έχει καλύτερο μέλλον! Δεν θα έχει γιατί το ΔΝΤ είναι φωνή λογικής που λέει το αυτονόητο πως ΑΝΑΠΤΥΞΗ με τόσο υψηλό χρέος σε ποσοστό επί του ΑΕΠ σου ακόμα και εάν πετύχεις θα παραμείνεις ΠΕΙΝΑΛΑΣ ως πλειοψηφία πάντα μιλάμε γιατί οι βολεμένοι αυτής της χώρας μια χαρά περνάνε τώρα όπως μια χαρά πέρασαν από την χούντα έως και σήμερα. Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες στην τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε που τάχα στηρίζει τους Ουκρανούς χρηματοδοτώντας και ατομικά αλλά και συνολικά ως Ε.Ε την ρωσική εισβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: