ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ωραία πρωτοβουλία και εκδήλωση από την DGR με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ωραία πρωτοβουλία και εκδήλωση από την DGR με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων



"Φυσικά διατηρούμε τον φιλανθρωπικό μας χαρακτήρα και φέτος, ευαισθητοποιούμε τους πάντες για την αντρική υγεία ενάντια στον καρκίνο του προστάτη αλλά και την ψυχική υγεία μας.

Φέτος η έναρξη θα γίνει στο δημαρχείο των Αθηνών με την υποστήριξη του Δήμου. Συναντόμαστε στην πλατεία Κοτζία στις 17:00 και μετά από μία ώρα ξεκινάμε μια μοτοπορεία που θα περάσει από κλασικές περιοχές της πόλης, την Πλατεία Συντάγματος και τις στήλες του Ολυμπίου Διός μέχρι να καταλήξει στο πάρκινγκ της κορυφής του Λυκαβηττού.




Στην τελευταία φωτογραφία βλέπετε την μηχανή του αδελφού του  Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης κ. Παναγιώτη Κόκλα (Σταύρος Κόκλας ) που κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετάσχει στην εκδήλωση ,  ενώ βοηθάει ενεργά τις δράσεις της DPG,  δείχνοντας έτσι και αλλιώς σε πολλές περιπτώσεις την ευαισθησία του σε κοινωνικά θέματα. 

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της εκδήλωσης σίγουρα δεν θα  αφήσει ασυγκίνητο τον κ.  Σταύρο Κόκλας  αφού παρά τις όποιος διαφωνίες μας με τον αδελφό του κ. Παναγιώτη Κόκλα  τον θεωρούμε και αυτόν  δραστήριο , δημιουργικό και ακόμα και η "ακραία" κριτική μας προς τον αδελφό του που ασχολείται με τα κοινά και ασκεί διοίκηση , γίνεται με μοναδικό γνώμονα να μην "βουλιάξει" εφαρμόζοντας αποφάσεις που κατά την δική μας ταπεινή άποψη δεν είναι δίκαιες. 

Σε κάθε περίπτωση όλοι μας,  και εμείς και αυτός κρινόμαστε καθημερινά από τους συνδημότες μας,  και θεωρούμε πως και οι δύο έχουμε γερό στομάχι και θα εξακολουθούμε αυτός από θέση ευθύνης και εμείς με τον "ρόλο του κριτή των πάντων" όπως λένε και όσοι απεχθάνονται τους τάχα συστημικούς δημοσιογράφους , θα συνεχίσουμε την δική μας "μοναχική" πορεία. 

Άλλωστε ενεργός δημότης με ενδιαφέρον για τα κοινά είναι και ο κ. Σταύρος Κόκλας τον οποίο προσωπικά δεν γνωρίζουμε,  και για αυτό και η αρχική λάθος ανάρτησή μας που βέβαια όλες και όλοι οι καλοπροαίρετοι αντιλαμβάνονται πως δεν έγινε με πρόθεση. 

Ενεργή λοιπόν και δραστήρια η οικογένεια Κόκλα με συμμετοχές σε φιλανθρωπικές δράσεις και με  "τρέλα" για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ή σε δύο ή σε τέσσερις ρόδες! 

Άλλωστε εμείς θεωρούμε πως όλες και όλοι οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να μεταφέρουν απλώς ειδήσεις εντός ή εκτός εισαγωγικών,  αλλά να έχουν ΑΠΟΨΗ. 

Πως θα καταλάβει η ο "ευφυής" αναγνώστης  τι συμβαίνει και θα σταθεί στην ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας εμείς δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως μπορεί να συμβεί .

Όπως ακόμα δεν έχουμε και  καμία αυταπάτη πως από καθαρή ΤΥΧΗ και ελέω Βρετανού Βασιλιά Γεωργίου ,κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρεθήκαμε με την πλευρά των ΝΙΚΗΤΩΝ. 

Ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς εάν δεν είχε εξάρτηση από τους Βρετανούς και τον Βασιλιά που τον διόρισε πρωθυπουργό πριν κάνει το πραξικόπημα της 4ης Αυγούστου , με υψωμένο το δεξί χέρι θα συνέχιζε να χαιρετάει όπως και η νεολαία του ,  και  "αγκαλιά" με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι θα ήταν,  αφού πίστευαν ακριβώς τα ίδια για εμάς πράγματα. 

Εάν δεν ήταν ευφυής ο Κεφαλονίτης Ιωάννης Μεταξάς  και δεν είχε προβλέψει πως η Μεγάλη Βρετανία με την ναυτική της υπεροπλία θα νικούσε τον πόλεμο θα είχαμε ως χώρα όλες τις αρνητικές επιπτώσεις που υπέστησαν όλα τα ηττημένα κράτη με τα "ουδέτερα" τελικά να έχουν ωφέλειες που δεν θα έπρεπε να είχαν. 
Βέβαια την Ιστορία την γράφουν οι ΔΥΝΑΤΟΙ από τους νικητές και δυστυχώς η χώρα μας δεν ανήκει σε αυτούς , μας "σώζει" αλλά είναι και βραχνάς μας η άριστη γεωστρατηγική θέση της χώρας μας έστω και "ακρωτηριασμένης" αφού έχουμε χάσει τα παράλια της Μικράς Ασίας., 

Με αυτά η ΤΥΧΗ μας θα ήταν διαφορετική και ο διεθνής μας ρόλος πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ. 


Δελτίο τύπου της DGR 2022:

Δεν υπάρχουν σχόλια: