ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  Και η ζωή συνεχίζεται ασχολούμενοι με την Eurovision την στιγμή που μαίνεται πόλεμος στην Ευρώπη! 

  • Οι ανούσιες κόντρες ανάμεσα σε όσους πιστεύουν στον μεγάλο "ηγέτη" Πούτιν και όσοι βλέπουν πως ο τύπος είναι ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ συνεχίζονται και "ξαφνικά" το ΝΑΤΟ αναγάγει σε παράγοντα της Δύσης τον δικτάτορα Ερντογάν! 

  • Αναμένοντας τα απορριμματοφόρα να αδειάσουν κάδους που είναι υπερβολικά γεμάτοι και που καταδεικνύουν πως ουδείς σέβεται την εργασία κανενός! Γνωρίζαμε πως υπήρχαν υπερωριακές βάρδιες και τα Σαββατοκύριακα αλλά αυτές προφανώς ασχολούνται με την λαϊκή αγορά αφού ακόμα και κεντρικοί δρόμοι της πόλης είναι σε άθλια κατάσταση, Πεταμένες σακούλες σκουπιδιών ΕΚΤΟΣ κάδων απορριμμάτων σε όλη σχεδόν την πόλη μας . Στην πόλη με Π κεφαλαίο την πάλαι ποτέ Βασιλεύουσα και σήμερα Κωνσταντινούπολη τέτοιες εικόνες δεν αντικρύζεις. Και επειδή καλύτερο δήμαρχο δεν έχουν μάλλον ο τουρκικός πατριωτισμός με τους ακόμα πιο πενιχρούς μισθούς αποδίδει καλύτερα. Η για να το πούμε πιο "χονδρά" εκεί υπάρχει φιλότιμο και περισσότερος δυτικός πολιτισμός και από αυτούς που πετάνε τα σκουπίδια και από αυτούς που τα περισυλλέγουν! Και είχαμε την αίσθηση πως ο "πατριωτισμός" σε αυτή την πόλη είναι το καταφύγιο κάθε απατεώνα και μάλλον δεν κάναμε ΛΑΘΟΣ! 

  • Λίγοι οι "σύντροφοι" που πήγαν και ψήφισαν για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παρά την "αγανάκτηση" και τα "Μητσοτάκη γ@μι@σαι! Μάλλον αυτή θα γ@μηθούν και πάλι στις κάλπες του 2023 που για εμάς πρέπει να γίνουν πιο πρόωρα αφού το ΤΕΡΑΣ του λαϊκισμού αρχίζει και πάλι να θεριεύει! 

  • Δεν καλύπτουμε εκδηλώσεις βιβλίων που δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενό τους άλλωστε δεν είδαμε και καμία κοσμοσυρροή από κομματικά στελέχη καμιάς παράταξης πλην της δημοτικής που συνδιοργάνωσε την εκδήλωση στο Άλσος Κιντή όπως διαφημίζει το δημοτικό μας αναψυκτήριο η παράταξη που στάζει μέλι για τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα! Ελπίζουμε το βιβλίο να είναι άσχετο με τους δύο φασισμούς που λανσάρισαν στην πόλη μας οι δύο δήμαρχοι ο ένας δοτός των ξεφτιλισμένων καραβανάδων και ο άλλος τρεις φορές εκλεγμένος από δημότες που τάχα λατρεύουν την Αστική Δημοκρατία αλλά ψηφίζουν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Βέβαια άμα έχεις απέναντί σου έναν δοτό της χούντας δεν έχεις και πολλές επιλογές από το να επιλέξεις αυτόν που απειλεί πως θα καταλύσει την Αστική μας Δημοκρατία από αυτόν που διορίστηκε από όσους καραβανάδες την κατέλυσαν! Για να μην έχετε αυταπάτες πολλοί από αυτούς τους καραβανάδες συνταξιοδοτούνται ακόμα από το Ελληνικό Δημόσιο αφού αποχουντοποίηση δεν έγινε ποτέ σε αυτή την χώρα παρά τις εκκλήσεις των συμμάχων μας. Βλέπετε κάποιοι πολιτικοί θεώρησαν πως επειδή έβαλαν 10-12 πρωταίτιους ΙΣΟΒΙΑ όλοι οι υπόλοιποι που αλώνιζαν για δεκαετίες ήταν λιγότερο επικίνδυνοι από αυτούς που τάχα έπαιρναν τις αποφάσεις . Έτσι φτάσαμε στο να "χρειάζεται" 17Ν για να αποδοθεί ¨δικαιοσύνη" στον χουντικό Μάλλιο για μια δολοφονία που εάν δεν αναλάμβανε την ευθύνη αυτή η αριστερή οργάνωση ήμασταν πεπεισμένοι πως την έκαναν Αμερικανοί πράκτορες με τόσες μ@λ@κίες και αναλήθειες που έλεγε ο εκλιπών και δολοφονηθέντας εναντίον της χώρας τους! Και βέβαια ο Μάλλιος ήταν αντικομμουνιστής όπως θα ήταν και αντιφασίστας εάν υπηρετούσε έναν κόκκινο δικτάτορα. Ήταν από τους ανθρώπους εκείνους που δεν είχαν κανέναν ΗΘΙΚΟ ενδοιασμό να υπηρετήσουν το οιοδήποτε και φυσικά έπρεπε να είχε τιμωρηθεί από την Αστική μας Δικαιοσύνη πριν δολοφονηθεί από τους φασίστες κόκκινου χρώματος. Η δική μας άποψη ήταν και παραμένει πως πολλές δολοφονίες που αρχικά είχα αποδοθεί στη 17Ν ήταν αδύνατον να υλοποιηθούν από τους συλληφθέντες που είδαμε χωρίς την συνδρομή και χρηματοδότηση  ξένων πρεσβειών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: