ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Αντί να κάνουν αντιπολίτευση στη διοίκηση του δήμου μας οι ενεργοί φασίστες αναμένουν "θαύματα" διασπάσεων λες και μερικοί αποστάτες θα έσωζαν την πόλη μας από την σημερινή κακή κατάσταση. Οι πόλη και η πλειοψηφία των δημοτών μας έχει εδώ και χρόνια ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ από την λογική που θέλει την Αστική Δημοκρατία το καλύτερο πολίτευμα και τον καπιταλισμό το καλύτερο οικονομικό σύστημα αλλά κάποιοι αναζητούν "Μεσσίες" που τάχα ενώ είχαν συμπράξει το 2019 τώρα είδαν πως δεν κινείται η διοίκηση προς την σωστή κατεύθυνση και θα αποχωρήσουν! Τίποτα δεν θα γίνει εάν ήταν θα ομιλούσαν , θα έκαναν ΔΗΜΟΣΙΑ τις διαφοροποιήσεις τους και θα άρχιζαν το γνωστό παραμύθι της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ χωρίς στοιχεία κάτι που έχει πληρώσει ο δήμος μας πάρα πολύ αφού αφήνει στο απυρόβλητο όσους με την καθημερινή τους απραξία ξεφτιλίζουν κάθε διοίκηση και κυνηγάει "σκάνδαλα" και κινεζικές λάμπες led που όταν τοποθετηθούν θα θυμίζουν σε όλες και όλους μας πως δεν αξίζαμε ως πλειοψηφία και κάτι καλύτερο. Εδώ την πλήρωσαν οι δημότες της Βάρης- Βούλας - Βουλιαγμένης που οι περισσότεροι έχουν επισκεφτεί τις ΗΠΑ και έχουν δει πως ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε στις πιο φτωχές συνοικίες δεν βρέθηκε γερουσιαστής που να "φωτίσει" τους δημότες του με κατώτερης ποιότητας υλικό. Εδώ στον όμορο δήμο ο δήμαρχος έβαλε κινεζικά led και αναμένει να γίνει καζίνο που βέβαια όταν ( σε καμία 5ετία ακόμα ! ) λειτουργήσει και ανάψει τα φώτα του θα φανεί η διαφορά φωτεινότητας . Δεν ξέρουμε πόσοι τελικά υπέκυψαν σε ρούβλια και γουάν αυτό που ξέρουμε είναι πως την φυλακή θα γλιτώσουν ( και γλίτωσαν πάντα) όσοι πληρώθηκαν για τις "καλές" τους υπηρεσίες σε δολάρια! 

  • Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης τα έλεγε δυστυχώς συμφωνούσε μαζί της και όλο το δημοτικό μας συμβούλιο και έτσι τώρα πρέπει όλοι αυτοί οι νοσταλγοί του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή να συνεχίσουν τους "αγώνες" τους για την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία και να μην αφήσουν τον φαλακρό Υμηττό μας να αναπτυχθεί για να έχουν και κάποιοι λόγο πολιτικής ύπαρξης. Πως θα δικαιολογήσουν άραγε πως η Ελληνική Δικαιοσύνη και η κυβέρνηση πετάει στον κάλαθο των αχρήστων και ορθώς πράττει μια πολιτική απόφαση του Αρείου Πάγου που έβγαλαν επίορκοι δικαστές; Πως θα δικαιολογήσουν τις επεκτάσεις δομών μέσα στο δάσος ; Τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων; Με τι ηθικό ανάστημα θα συνεχίζουν να φωνάζουν όσοι έκτισαν και νομιμοποιήθηκαν τα σπίτια τους μέσα στο δάσος τώρα που και κάποιοι άλλοι θα είναι το ίδιο "τυχεροί"; Ο καπιταλισμός θα πουν φταίει για όλα και η απληστία του ανθρώπου. Ωραίο το αφήγημα τους όμως είναι τόσο απλοϊκό  και χωρίς να πείθει αφού οι ¨σοσιαλιστικοί τους παράδεισοι" όχι μόνο δεν σεβάστηκαν το περιβάλλον αλλά ούτε τους ατυχείς συντρόφους που περίμεναν σε ουρές για ένα κιλό ζάχαρη τον μήνα! Τους κρατούσε σε δίαιτα το κομμουνιστικό καθεστώς σε Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία, Τσεχοσλοβακία αλλά τελικά η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ νίκησε και τώρα ο Πούτιν ως συνεχιστής της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ ψάχνει ζωτικό χώρο.

  • Όσοι φοβούνται μην εξαντληθεί η τετραετία και μείνει χωρίς λάμπες led η Λεωφόρος Ειρήνης ας μην φοβούνται οι επιχειρηματίες της κεντρικής πλατείας και των δρόμων πέριξ θα τα "απολαύσουν" πριν τις δημοτικές εκλογές του φθινοπώρου του 2023!


  • Ασχολούμαστε με το χθες γιατί εξαιτίας του ζούμε το σήμερα. Αυτή είναι η δική μας απάντηση σε όσους αφελώς θεωρούν πως ο νεκρός δεδικαίωται χωρίς καν να κατανοούν τι σημαίνει η φράση αυτή. Ας διαβάσουν λοιπόν για να κατανοήσουν πως ουδείς δικαιώνεται για τα εγκλήματά του , για λάθη ή παραλείψεις του και κυρίως είναι υποκριτικό να το λέτε εσείς που τα μας βρίζετε επειδή απλώς σας λέμε τι θα συμβεί με βάση την λογική και όχι με βάση ΜΥΘΟΥΣ ή εμετικούς θρύλους. Ένας επίκαιρος αυτός του τάχα Μαρμαρωμένου Βασιλιά διακινείται από όσους ανθενωτικούς οδήγησαν τον τελευταίο Βυζαντινό Αυτοκράτορα να χάσει το κεφάλι του επειδή ατυχώς για εκείνον εάν και δυτικόφιλος είχε στο στενό του περιβάλλον όσους έφεραν την ΠΤΩΣΗ. Και βέβαια ας αφήσουν τις ανοησίες για τον Απρίλιο του 1204 και την Άλωση της Πόλης από τους Σταυροφόρους Τουλάχιστον οι Καθολικοί ένα συγγνώμη ζήτησαν για τα χιλιάδες εγκλήματα των Ορθοδόξων κατά του Ελληνισμού δεν είδαμε ακόμα δυστυχώς κανέναν Ορθόδοξο Πατριάρχη να ζητήσει συγγνώμη. Γιατί απλούστατα η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν και θα παραμείνει για πάντα στη λάθος πλευρά της Ιστορίας . Σε κάθε περίπτωση εν έτει 2022 δεν υπάρχει η πολυτέλεια στο να παραμένει ο Χριστιανισμός διαιρεμένος και φυσικά για εμάς είναι ανεπίτρεπτο τα δόγματα να προσπαθούν να διατηρήσουν προνόμια που τάχα έχει ο ίδιος ο Θεός αποφασίσει για αυτούς και να ασκούν πολιτική. Μια χαρά τα κατάφεραν να πέσει η Πόλη στα χέρια των Οθωμανών μια χαρά και σήμερα κρατούν ουδετερότητα στο δράμα που βιώνει ο ουκρανικός λαός και μια χαρά εξασφαλίζουν στο Άγιο Όρος μονές χλιδάτη ζωή που βασίζεται στα ΡΟΥΒΛΙΑ. Μετά θα σκούζουν πως ο Μπάϊντεν είναι ο Αντίχριστος και οι Αμερικανοί σατανάδες γιατί μην θεωρούν πως είναι και τίποτα παντελώς ηλίθιοι και πως δεν διαβάζουν δεκάδες εκκλησιαστικά site που διαφημίζουν το ξανθό γένος! Μάλλον οι Αγγλοσάξονες είναι και πάλι αυτοί που θα μας σώσουν και ερμηνεύουν λάθος τις "προφητείες" ! 

  • Ωραίο το άρθρο του ilioupolinews.gr διαβάστε εδώ  για τον απουσιολόγο υποψήφιο δήμαρχο και το περιστατικό με την συνάντηση στην ΕΤΑΔ. Βέβαια φυσικά και διαφωνούμε με το γεγονός πως θεωρεί πως δικαίως ο δήμος διεκδικεί ακίνητα τα οποία για εμάς πάρθηκαν από έναν ιδιώτη μετά από μια ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ δικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου και φυσικά ήταν "Θεία Δίκη" που τα ακίνητα αυτά εάν και τα πήρε ένα κράτος που εξαιτίας αυτών των πρακτικών χρεοκόπησε θα καταλήξουν σε χέρια άλλων ιδιωτών γιατί απλώς ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Και όχι από την παρούσα κυβέρνηση αλλά από επόμενη . Να πληροφορήσουμε για όσους δεν διαβάζουν τις ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης και το αγνοούν πως ήδη η ΕΤΑΔ έχει εκχωρήσει και εισπράττει ενοίκια από ιδιώτες μέρος των ακινήτων που τάχα διεκδικούμε μέσω ανούσιων συνομιλιών με εκπροσώπους που δεν έχουν καμία δυνατότητα να παραχωρήσουν αυτά τα ακίνητα στο δήμο μας αφού αποτελούν εγγύηση των δισ ευρώ που χρωστάει η χώρα μας στους δανειστές της. Και βέβαια ομόφωνα όλες οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας ακολουθούν την λάθος συνταγή του αείμνηστου κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή που αντί να συνομιλήσει με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες θεώρησε σωστό πως έπρεπε να να καταλάβει "κατσαπλιάδικα" για να καταλήξουν τώρα εκεί που είναι και να τα βλέπουμε να ενοικιάζονται με χαμηλά ενοίκια σε ιδιώτες. Εάν θέλουν να συνεχίσουν το λάθος ας ξεκινήσουν τις καταλήψεις αλλά αυτή την φορά να γνωρίζουν πως πλέον γίναμε κράτος και πως οι κατσαπλιάδες οδηγούνται στις φυλακές όπου είναι και η φυσική τους θέση δεν είναι για τιμές και δόξες όσοι τάχα ενδιαφέρονται για το κοινό καλό που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τον ΜΥΘΟ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ είναι όσοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω σε αυτή και φυσικά κανένας δημότης μας δεν είναι ευχαριστημένος για την αξιοποίηση από τον δήμο μας ακινήτων όπως π.χ το Χαλικάκι, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης , τα πάρκα που κατέληξαν ζούγκλες ενώ το διαχρονικό σκάνδαλο στο δήμο μας ήταν και παραμένει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ένας δήμος - επιχείρηση με ετήσια χρηματοδότηση 40 εκ. ευρώ ετησίως στην χειρότερη περίπτωση παρουσιάζει αυτή την εικόνα σε τομείς όπως η καθαριότητα, το πράσινο και για εμάς και στον τομέα της αλληλεγγύης αφού γνωρίζουμε πολλούς που δεν επιθυμούν και ορθώς πράττουν να αυτοεξεφτελιστούν για μια σακούλα αξίας 10 ευρώ από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας. Οι δικαιούχοι του δήμου Γλυφάδας είναι τριπλάσιοι και μη μου πείτε πως γίναμε ξαφνικά Γλυφάδα και δεν το καταλάβαμε! Εδώ οι δικαιούχοι της βοήθειας είναι περίπου τρακόσιοι όπως μας είχε πληροφορήσει ο πρώην Αντιδήμαρχος που από αύριο αλλάζει πόστο. Ευχόμαστε στην νέα Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου μας κα Σερέτη να αυξήσει τους δικαιούχους εάν και δεν θα πείσει πραγματικά υπερήφανους ή ηλίθιους για εμάς συνδημότες μας ( για εμάς το πρώτο ισχύει) που δεν πρόκειται να υποχρεωθούν σε καμία διοίκηση για μηνιαία βοήθεια ευτελής αξίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: