ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νίκη του πολιτικού βραχίονα του IRA στις τοπικές εκλογές της Βόρειας Ιρλανδίας ή πως μπορεί ένας λαός να μπλέξει σε προβλήματα

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Νίκη του πολιτικού βραχίονα του IRA στις τοπικές εκλογές της Βόρειας Ιρλανδίας ή πως μπορεί ένας λαός να μπλέξει σε προβλήματα


Έβαζαν βόμβες, σκότωναν αξιωματούχους και τελικά πέτυχαν την "ανεξαρτησία" τους αυτά για την γνωστή Ιρλανδία ένα κράτος που χρεοκόπησε και θεωρεί πως έχει "διαφορές" με τους Βρετανούς δεν θέλει και δεν συμμετέχει πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο και "μπόλιασε" με μεγαλοϊδεατισμό και τους Βόρειους Ιρλανδούς . 

Οι Ιρλανδοί Εθελοντές που ιδρύθηκαν το 1913 μετατράπηκαν σε Ιρλανδούς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ . Κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου οι τρομοκράτες του IRA που δεν είχαν κάτι να χωρίσουν με τον φασισμό του Χίτλερ ή του Στάλιν ( γιατί αριστεροί ήταν και παραμένουν και ΑΥΤΟΙ οι τρομοκράτες) αντί να μάχονται μαζί με τους Βρετανούς το ΚΤΗΝΟΣ του Ναζισμού δημιουργούσαν πλήγματα σε όσους μάχονταν για να κερδίσουν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ήταν απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα. 

Το 1948 και αφού πέτυχαν να αποσχιστούν και να γίνουν "ανεξάρτητο" κράτος (τα εισαγωγικά γιατί δεν υπάρχουν ανεξάρτητα κράτη αυτού του στρατιωτικού και οικονομικού μεγέθους) ξεκίνησε τρομοκρατικές επιθέσεις στο κομμάτι της Βόρειας Ιρλανδίας που αποτελεί ακόμα και σήμερα μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου. Της Μεγάλης Βρετανίας με την τεράστια προσφορά στον αιματηρό Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο της ΔΥΝΑΜΗΣ που ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς μεν αλλά ήταν από την αρχή έως το ΤΕΛΟΣ του πολέμου απέναντι σε όσους εξολόθρευαν  Εβραίους, Ρομά και ομοφυλόφιλους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ναζιστικής Γερμανίας και των συμμάχων της. 

Η εικονιζόμενη στη φωτογραφία πάνω είναι η πρόεδρος του κόμματος Σιν Φέιν κα Μέρι Λου ΜακΝτόναλτ και προβλέπει πως σε 8-10 χρόνια και η Βόρεια Ιρλανδία θα ανεξαρτητοποιηθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Οι Μαρξιστές του IRA ήταν είναι και θα παραμείνουν ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , κινήθηκαν και κινούνται από χαμηλά κίνητρα και φυσικά έχουν σχέση με τον "Εθνικισμό" των απανταχού "Κασιδιάρηδων". Για τον λόγο αυτό θα δείτε και πολλούς πρώην χρυσαυγίτες και μέλη πλέον άλλων πολιτικών μορφωμάτων να ομιλούν επαινετικά για όσους θέλουν να οδηγήσουν και την Βόρεια Ιρλανδία στο να καταστεί κράτος - παρίας εκτός και θεωρούν κάποιοι πως η Ιρλανδία είναι καμία υπερδύναμη! 

Οι διαφορές τους με τους Βρετανούς είναι λίγες για να τους οδηγήσουν σε ένα νέο λάθος όπως ήταν και των αδελφών Κυπρίων που έχασαν το 38% του νησιού τους όταν αδιαφόρησαν παντελώς για την ΕΟΚΑ Β που ήταν τρομοκρατική οργάνωση και οδήγησε με την βοήθεια της χούντας στον διαμελισμό του νησιού και βέβαια με την ΕΠΙΛΟΓΗ των Κυπρίων να έχουν για πολιτικό τους ηγέτη έναν θρησκευτικό που λοξοκοίταγε προς την βάρβαρη Ανατολή έχοντας ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για "σοσιαλιστικούς παραδείσους". 

Κάθε λαός αποφασίζει για την ΤΥΧΗ του με τις επιλογές του ή τελοσπάντων την "προκαλεί". Το γνωρίζουμε καλά αυτό εμείς οι Έλληνες και ας ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα για την χθεσινή αποφράδα μέρα που ήταν αναμενόμενη αφού ήταν δυστυχώς αρκετοί αυτοί που προτιμούσαν το τουρκικό φέσι από την Παπική Τιάρα! 

Η ψήφος είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε στις Αστικές Δημοκρατίες για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα του κράτους μας και να μην το δούμε να καταλήγει στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της Ιστορίας . Ο χαρακτηρισμός είναι βαρύς όπως ανυπόφορη είναι και η ζωή όσων ζουν σήμερα στην Βόρεια Κορέα και σε άλλα κράτη παρίες όπου οι δικτάτορες τους ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ κανένα ατομικό δικαίωμα και δεν σε αφήνουν καν να επιλέξεις προς τα που εσύ τουλάχιστον επιθυμείς να πάει η χώρα σου. 

Για όσους αναπολούν και φωνάζουν και δημόσια "Που είσαι βρε Γεώργιε Παπαδόπουλε" ο IRA και οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ του , τα "χαμογελαστά παιδιά" του είναι μια ΛΥΣΗ αλλά είναι μια πραγματική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για όσους με την ΨΗΦΟ τους , τους δίνουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να βρεθούν σε θέσεις ευθύνης. 

Η Βόρεια Ιρλανδία ίσως είναι πολύ μακριά για κάποιους όπως μπορεί να είναι και η Ουκρανία ας μην θεωρούν όμως πως ένας ΑΝΩΤΕΡΟΣ πολιτισμός θα ηττηθεί από έναν κατώτερο και η Μεγάλη Βρετανία θα παραμείνει μεγάλη γιατί έχει επιλέξει να βρίσκεται στηνΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας. 

 Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: