ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Δεν υιοθετούμε καμία ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ χωρίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ εναντίον οιοδήποτε έτσι και η παρουσίαση από εμάς συνεντεύξεων φερόμενων ως θυμάτων βιασμού ή λεκτικής κακοποίησης γίνεται προφανέστατα για να αντιληφθεί και ο τελευταίος πολίτης πως δεν αρκεί να ρίξεις μερικούς τόνους ΛΑΣΠΗΣ σε θεσμούς για να το παίξεις τάχα "αλληλέγγυος" γνωρίζουμε περισσότερα από όσα φαντάζονται κάποιοι για φερόμενα θύματα τα έχουμε καταθέσει εγγράφως και με τα απαραίτητα ηχητικά ντοκουμέντα στις αρμόδιες αρχές και περιμένουμε ( δεν έχουμε καμία αμφιβολία για αυτό) την ΑΠΟΛΥΤΗ δικαίωση των φερόμενων ως θυμάτων. Οι εποχές που οι 17Ν και άλλοι εγχώριοι τρομοκράτες απειλούσαν ή δολοφονούσαν  δικαστές έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Καιρός και για την Πολιτεία να αποσύρει τον κατάπτυστο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα για να μην μας παρουσιάζεται ο οιοσδήποτε ποινικός ή η οιαδήποτε που προσπαθεί να εκβιάσει για να αποσπάσει χρηματικά ποσά από φερόμενους ως δράστες ως τάχα θύμα. Ας γνωρίζουν οι αφελείς πως οι τηλεφωνικές τους συνομιλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις δικαστικές αίθουσες όταν κάποιος καταστεί κατηγορούμενος και ας μην έχουν αυταπάτες πως θα ΑΘΩΩΘΟΥΝ επειδή τάχα έχουμε με το μέρος τους όσους πιστεύουν τις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ που εκτοξεύουν αντιφάσκοντας σε διάφορα συστημικά ή μη ΜΜΕ . Και βέβαια συστημικά ΜΜΕ δεν υπάρχουν , υπάρχουν απλώς ΜΜΕ που δεν τρώνε κουτόχορτο ούτε τις θεωρίες συνωμοσίας . Ας δοθούν επιτέλους στη δημοσιότητα οι τηλεφωνικές επικοινωνίες των δήθεν θυμάτων με τους βιαστές τους βαρεθήκαμε ειλικρινά να αναπαράγουμε εικασίες όσων θεωρούν πως πες πες κάτι θα μείνει. Σε τελική ανάλυση ας αφεθούν οι εισαγγελικοί λειτουργοί να ομιλούν ΔΗΜΟΣΙΑ για τις αποφάσεις που βγάζουν και ας δοθούν στην δημοσιότητα ΟΛΕΣ οι τηλεφωνικές συνομιλίες που κρατούνται "παράνομα" από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο γιατί προφανέστατα δεν μπορεί κανείς αλληλέγγυος να επικαλείται προσωπικά δεδομένα και κάμερες για υλικό που τα δικαστήρια κάνουν δεκτό όταν ο κατηγορούμενος προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας σε μια κοινωνία που φοράει "φωτοστέφανα" σε σκουπίδια.  Κάποιοι ενοχλούνται με την δημοσιοποίηση προανακριτικού υλικού που δεν συμφέρει τα "
    θύματά" τους που μάλλον θεωρούν προτιμότερη από την ΑΛΗΘΕΙΑ τα δικά τους ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ! 

  • Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε βήμα και παρότρυνε το οιοδήποτε "θύμα" εντός ή εκτός εισαγωγικών να μιλήσει για την κακοποίηση που ισχυρίζεται ή υπέστη . Οι ποινές και με τον νέο ποινικό κώδικα είναι γελοίες για τους σκληρούς ποινικούς και η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ πάει σύννεφο για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που ας μην έχει ουδείς καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως έχει καμία όρεξη να ξεδιαλύνει μια ΕΛ.ΑΣ που "κατόρθωσε" να φυλακίσει ΑΔΙΚΑ με μια ψευδομαρτυρία έναν "Ινδιάνο" για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και έφτασε στο έσχατο σημείο να σύρει στα δικαστήρια τους επικεφαλής του "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ" για ανθρωποκτονία στηριζόμενη σε ψευδομάρτυρα φυλακισμένο και έμπορο ναρκωτικών! Ευτυχώς υπάρχουν οι παρακολουθήσεις "ανεξέλεγκτων" ομάδων της ΕΥΠ μια σειρά ξένων πρεσβειών που κάνουν την ίδια "βρώμικη" για κάποιους ποινικούς δουλειά και κυρίως ΜΜΕ που δεν είναι διατεθειμένα να υποκύψουν στις καταγγελίες χωρίς στοιχεία του οιοδήποτε. 

  • Η δική μας θέση ήταν και παραμένει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θανατική ποινή για όλα τα ειδεχθή εγκλήματα και βέβαια κανένα δάκρυ για όποιον ενώ ξεφεύγει από την τσιμπίδα του νόμου βρίσκεται ξαφνικά νεκρός και αποκαλείται και επιχειρηματίας με χρήματα άγνωστης προέλευσης. Δεν θα πάμε στις προσεχείς εκλογές με υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον κ. Θεωδορικάκου γιατί για να πετύχεις αποτέλεσμα σε αυτό το υπουργεί πρέπει να έχεις γνώσεις και μεθόδους "μαφίας" και δεν αρκούν οι δηλώσεις πως μπορεί να λειτουργήσει η ΕΛ.ΑΣ όπως λειτουργούσε εδώ και δεκαετίες. Το έγκλημα άλλαξε ο αριθμός των αστυνομικών στην χώρα μας είναι υπερβολικά μεγάλος και ιδιαίτερα ΜΙΚΡΟΣ υπηρεσιών που σου αποτρέπουν τα εγκλήματα αφού πριν ξεκινήσει κάποιος να αδειάσει το καλάσνικοφ του τον έχουν ήδη παρακολουθήσει μήνες πριν και έχουν καταγράψει με κάμερα και ήχο και το μεροκάματο που θα πάρει. Σκοτώνουν πλέον για 5000 ευρώ παρόλο που γνωρίζουν πως οι ποινές αυξήθηκαν αφού γνωρίζουν πως οι φυλακές μας είναι "κολέγια" και οι συνθήκες διαβίωσης υποφερτές ακόμα και για μικρομεσαίους εγκληματίες που αναγκάζονται να πληρώνουν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ για να έχουν και εκεί τον νταβατζή τους. Να ενημερώσουμε όσους έχουν κινητά στις φυλακές και μιλάνε αυτή την περίοδο έχουν συνακροάσεις έχει κουράσει το πράγμα  δεν μπορούν ποινικά σκουπίδια να απειλούν στελέχη της ΕΥΠ και τις οικογένειές τους. Χειρίζονται και αυτοί καλύτερα τα όπλα από κάποιους που έγιναν γκάστερνς στα 40 τους και ευελπιστούν πως θα οργανώσουν και απαγωγές φυλασσόμενων στόχων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: