ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό... Προσπαθούν να αναστήσουν "φαντάσματα"

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... Προσπαθούν να αναστήσουν "φαντάσματα"



  • 170.000 μέλη και φίλοι του Κινήματος , αποφάσισαν πως το κόμμα του κ. Νίκου  Ανδρουλάκη θα ονομάζεται ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κίνημα Αλλαγής και θα έχει ως σύμβολο του τον ήλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Και βέβαια οι λαϊκιστές επέστρεψαν προσπαθώντας να μας πείσουν πως είναι πιο "λογικοί" από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ! Δεν θα πάρουμε,  η δική μας άποψη και την γράφουμε από τώρα ΔΗΜΟΣΙΑ είναι πως δεν μπορεί να υπάρχει κυβέρνηση που να αποκλείει το δεύτερο σε ψήφους κόμμα και να συμπεριλαμβάνει το τρίτο. Έτσι και με δεδομένη την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου να κάνει έστω και μισή μεταρρύθμιση στο δημόσιο τομέα ( με το ζόρι κατήργησε την δημοτική αστυνομία για να την επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και να την διατηρήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενώ τις περισσότερες μεταρρυθμίσεις έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρά οι "δεξιοί" Σαμαρικοί) δεν υπάρχει για εμάς κανένα άλλο ενδεχόμενο πλην της αυτοδυναμίας της ΝΔ στις εκλογές του 2023. Ας κυβερνήσουν για κάνα 6μηνο ο δεύτερος ΣΥΡΙΖΑ με τον τρίτο ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κίνημα Αλλαγής άλλωστε δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν και ανάμεσα στα δύο αυτά κόμματα το δεύτερο κατέστρεψε την χώρα μας για μόλις  4,5 χρόνια (και έκανε και 5-6 πράγματα σωστά) , οι Πασόκοι την διέλυσαν , την απαξίωσαν , αναγνώρισαν ως ήρωες κοινούς ποινικούς και δημιούργησαν ένα κράτος ΤΕΡΑΣ που ταλαιπωρεί για δεκαετίες τους πολίτες μας. Λάθη έκανε και η ΝΔ αλλά όχι "εγκλήματα". Οι "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" προφανώς και δεν μπορούν να μας πείσουν εμάς πως μετά από 50 χρόνια που ήταν στην λάθος πλευρά της Ιστορίας έγιναν ξαφνικά συνετοί και θέλουν το καλό της πατρίδας μας. Ευελπιστούμε σύντομα οι Ανδρέας Λοβέρδος και Εύα Καϊλή να αλλάξουν κόμμα , γιατί όχι διψήφιο δεν θα πάρουν στις κάλπες του 2023 αλλά με το ζόρι θα φτάσουν ένα 8%-9% ακόμα και εάν όλες οι δημοσκοπήσεις τους δίνουν διψήφιο. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι μ@λ@κες αλλά όχι τόσο όσο στο να θέλουν να αναστήσουν "πτώματα",  και τον Παπαδόπουλο αναπολούν ,αλλά τον Κασιδιάρη εκεί στο 3% τον έχουν, επιτυχία βέβαια για έναν αρχηγό πολιτικού κόμματος που κάνει αγώνα μέσα από τις φυλακές! Το να μιλάει το ΠΑ.ΣΟ.Κ για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια μας προκαλεί ΕΜΕΤΟ! 

  • Η πόλη ζέχνει , οι δημοτικές παρατάξεις της μέσα στα δημοτικά συμβούλια συμφωνούν για έλλειψη προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας αλλά αναμένουν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να κάνει καλύτερο προγραμματισμό! Μα τι να προγραμματίσει αυτούς που επί δεκαετίες έχουν αφήσει την πόλη μας στα σημερινά της χάλια; Αυτούς που εάν τους γράψεις μια "κουβέντα" παραπάνω σου λένε πως εξυπηρετείς τα συμφέροντα ιδιωτών; Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα είτε με Χατζηδάκη , είτε με Μανιάτη , είτε με Τσατσούλη η πόλη θα ΒΡΩΜΑΕΙ αφού νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λεφτά για να γίνουν και με το υπάρχον προσωπικό όσες υπερωρίες και εάν γράψουν η εικόνα θα παραμένει η ίδια . Μόνη ΛΥΣΗ η ιδιωτικοποίηση της δομής που βέβαια η κυβέρνηση έχει ψηφίσει τον σχετικό νόμο αλλά ουδείς αιρετός σκέφτεται να εφαρμόσει απλώς βγαίνουν και κλαίνε υποκριτικά για την κατάντια της πόλης προτείνοντας την ίδια ακριβώς αποτυχημένη συνταγή κρατισμού. Εάν αρχές του 2023 δεν δείτε ( όλα πιθανά είναι) νέο κεντροδεξιό φύλλο στην πόλη που θα σημαίνει και νέα κεντροδεξιά υποψηφιότητα μην έχετε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως και στις κάλπες του 2023 θα προκύψει κεντροαριστερός ΔΗΜΑΡΧΟΣ. 

  • Θυμίζουμε στους επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας πως η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση και αυτή έκανε  την ΣΜΠΕ (Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) και έφερε το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ το ΚΥΤ Υμηττού και προβλέπει και νεκροταφείο,. Τώρα εάν θεωρούν πως αυτά τα έφεραν εξωγήινοι που δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν σχέση με την πόλη μας και θέλουν την καταστροφή μας να βγουν να το πουν ΔΗΜΟΣΙΑ. Δεν θεωρούμε ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ όποιον και θέλει να φύγει το ΚΥΤ Υμηττού και δεν θέλει νεκροταφείο και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε αφελείς θεωρώντας πως θα τον ψηφίσουν αριστεροί για να πιάσει καρέκλα ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Εμείς φυσικά και δεν θα ψηφίσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ που θέλει την απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό μας και εάν δεν υπάρχει κανένας δεν θα πάμε και καθόλου. Είναι σαν να λέει κάποιος πως είναι ΝΔ και θέλει την χώρα μας εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι όπως φάνηκε και στο συνέδριο του κόμματος όπου ακόμα και πρώην πρωθυπουργός εάν και παμπόνηρος δεν κατανοεί ακόμα και μετά την πρωθυπουργία του πως δεν είναι δυνατόν να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία ανάλογες με αυτές που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία γιατί από την μία έχουμε έναν σύμμαχο των ΗΠΑ και από την άλλη έναν διεθνή τρομοκράτη. Όσο για το εάν είναι περισσότερο δημοκρατική η Τουρκία του Ερντογάν από αυτή την Ρωσία του Πούτιν δεν χωράει καμία αμφιβολία πως η Τουρκία αποτελεί το πιο δημοκρατικό μουσουλμανικό κράτος στον κόσμο σε αντίθεση με τους Ρώσους που είναι οι περισσότερο αντιδημοκρατική ορθόδοξη χώρα που έχει στις φυλακές τον ηγέτη του τρίτου κόμματος της χώρας μισεί τον Εθνικισμό και αποτελεί ένα κράτος - παρία όπως κάποιοι επιθυμούν να καταστήσουν και το δικό μας. 

  • Ο Σαμαράς ξέχασε να πει στο 14ο συνέδριο της ΝΔ ποιος μας κουβάλησε για επενδυτή τον Ιβάν Σαββίδη. Η απήχησή του στο κόμμα είναι μηδενική , εάν θεωρεί πως θέλει πάλι να μας "σώσει" ας κάνει μια νέα Πολιτική Άνοιξη εμείς από την ομιλία του κρατήσαμε πως είναι θρήσκος πιστεύει στις προφητείες  του Άγιου Παίσιου και πως κεντροδεξιά χωρίς δεξιά δεν μπορεί να υπάρξει! Βέβαια δεξιός ήταν και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και ένα τσούρμο άλλοι ξεφτιλισμένοι καραβανάδες που ακούγοντας τα περί "πατριωτισμού" του πρώην πρωθυπουργού ίσως έχουν καμία φαντασία πως είναι ποτέ δυνατόν να τα βάλουν με κράτος που έχει με το μέρος τους την μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη. Αυτό μάλλον ο Αντώνης δεν το αντιλαμβάνεται και αναμένει σκληρά μέτρα της Δύσης κατά της Τουρκίας που είναι η μόνη που εμπλέκεται στρατιωτικά στα σχέδια του ΝΑΤΟ την ίδια στιγμή που οι δικοί μας αξιωματικοί μαζεύουν μετάλλια και μεγαλόσταυρους σε περιόδους ειρήνης. Δεν είχε κουβέντα ο κος Σαμαράς για τον ουκρανικό λαό , δεν ζήτησε ο μούφα εθνικιστής την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας σε ένα κράτος που δοκιμάζεται αλλά επέμενε πως πρέπει να τιμωρηθεί η Τουρκία! Να τιμωρηθούν δηλαδή οι Τούρκοι στρατιώτες που παρά τα κοινά συμφέροντά τους με Γερμανία και Ρωσία μπορούν και να πάνε ανάποδα και να πετάξουν τους Ρώσους στη θάλασσα εάν τους ζητηθεί από τις ΗΠΑ. Άλλωστε ρωσικό αεροσκάφος η "μικρή" Τουρκία έχει καταρρίψει πριν μερικά χρόνια, αυτοί πήγαν στη Συρία να ανατρέψουν τον δικτάτορα Άσαντ και όχι οι Έλληνες αξιωματικοί που κάποιοι από αυτούς θαυμάζουν και τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ αυτόν αλλά και πολιτικούς απατεώνες σαν τον Αντώνη Σαμαρά που θεωρούν πως θα κάνουν ( και δυστυχώς έκαναν) καριέρα πουλώντας έναν εμετικό πατριωτισμό που μπορεί μόνο να προσελκύσει κράτη με μικρή Ιστορία και μεγαλοϊδεατισμό δυσανάλογο του στρατιωτικού μεγέθους της χώρας τους. 

  • Όχι κ. Βαξαβάνη δεν είναι σωστός ο  τίτλος σας στο Ντοκουμέντο! Κανείς δεν επιχείρησε να απαξιώσει ή να υποβαθμίσει την παρέμβαση Αντώνη Σαμαρά στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ απλώς η ΝΔ δεν μπορεί να γίνει ένα κόμμα του 18% που πήρε ο κύριος αυτός το 2012 και ξέχασε να μας πει με ποιους συγκυβέρνησε , ξέχασε να μας πει το πόσο ρωσόφιλος ήταν και παραμένει,  και φυσικά το βασικότερο πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μεταρρυθμίσεις να κάνει με την κυβέρνηση του και δεν ασχολείται με "πολιτικά πτώματα". Άλλωστε εσείς θα το γνωρίζετε και καλύτερα ως αριστερός πως το τελευταίο καταφύγιο κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ είναι ο πατριωτισμός. Γιατί στο συνέδριο αυτό ο κος Σαμαράς απέδειξε πως ουδέποτε υπήρξε εθνικιστής αλλά ένας πατριώτης ανάλογου διαμετρήματος με τον Ανδρέα Παπανδρέου ήταν,  και έριξε το 1992 την κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να μην πάρει το διπλανό μας κράτος την ονομασία Σλαβομακεδονία αλλά για να γίνει Βόρεια Μακεδονία και έτσι να δικαιωθούν όχι φυσικά οι δικές του ψευτοπατριωτικές κορώνες αλλά ένας πολιτικός που έβλεπε μακριά και εάν τον άφηναν θα έκανε τέτοιες μεταρρυθμίσεις που η χώρα μας δεν θα χρεοκοπούσε. Να μας εξηγήσει ο κύριος Σαμαράς γιατί όταν δεν είχε καρέκλα δεν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο όπως να μας εξηγήσει επίσης εάν θεωρεί πως όταν μιλάει για τον λαϊκισμό των άλλων πείθει ΚΑΝΕΝΑΝ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: