ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σοβιετία έκανε το twitter ο Έλον Μασκ που θεωρεί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα σφυροδρέπανα και τις σβάστικες - Φορολογείστε τον ή στείλτε τον στην Κίνα βρωμίζει την Αμερική με την παρουσία του

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Σοβιετία έκανε το twitter ο Έλον Μασκ που θεωρεί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα σφυροδρέπανα και τις σβάστικες - Φορολογείστε τον ή στείλτε τον στην Κίνα βρωμίζει την Αμερική με την παρουσία του

 



Ο Έλον Μασκ δεν αποτελεί παρά μόνο στα χαρτιά Αμερικανό πολίτη.  Άλλωστε  γεννήθηκε στην Πρετόρια , και θεωρεί πως μπορεί να κάνει "ζούγκλα" ΄το twiitter και αυτό να γίνει ανεχτώ από  μια Αμερικανική κοινωνία που έκανε δεν μεγάλωσε σε καλύβες και που έχει την καλύτερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον κόσμο. Κάτι που μάλλον αγνοεί ο επιτυχημένος επιχειρηματίας που κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην Αφρικανική ήπειρο και περνώντας και από τον Καναδά έζησε τελικά το Αμερικανικό του όνειρο εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που μόνο οι ΗΠΑ προσφέρουν στους ικανούς!

Μπαίνοντας σήμερα στο Twitter βλέπεις τις τρομερές αλλαγές "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ενός επιχειρηματία που χρωστάει περισσότερα από όσα είναι η περιουσία του στο Αμερικανικό κράτος όπως αναφέρουν πλέον αμερικανικές πηγές και που σύντομα θα έρθουν και  στην Γερουσία  αφού οι δημοκρατικοί γερουσιαστές δεν δείχνουν να πτοούνται από τους λεονταρισμούς του. 

Έγκαιρα μεγάλα ΜΜΕ είχαν  ενημερώσει τι σημαίνει το να πέσει στα χέρια ενός ιδιόρρυθμου μεγιστάνα  μια κοινωνική πλατφόρμα που είχε και εξακολουθεί να έχει  απήχηση στην Αμερικανική κοινωνία. 

Οι δήθεν νουθεσίες του Έλον Μασκ για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του λόγου και ΑΝΩΝΥΜΙΑ στο twitter  καλύπτουν απλώς ένα σωρό ποινικούς φίλους του,  και φυσικά το FBI που κατά καιρούς κατηγορεί ο "Αμερικανός" μεγιστάνας θα έχει πολύ δουλειά να κάνει. 

Μάλιστα έχει προκαλέσει με το τελευταίο του tweet στο οποίο κάνει λόγο πως φοβάται για την ίδια του την ζωή! 



Με την μητέρα του να του απαντά πως αυτό δεν ήταν αστείο! 



    Όπως αστείο και δεν είναι να μετατρέπεις μια κοινωνική πλατφόρμα επικοινωνίας σε "ζούγκλα" όπου κάθε λογής φασίστας θα διακινεί το ΜΙΣΟΣ του και τον ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΌ του και δεν θα σέβεται κανέναν από τους κανόνες της Αστικής μας Δημοκρατίας. 

Δεν θεωρούμε ηλίθιο τον Έλον Μάσκ κάθε άλλο μάλιστα και θεωρούμε βέβαιο πως θα βρεθεί στη σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ σε αυτή που μάχεται για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΕΥΗΜΕΡΙΑ και δημιουργεί ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ αλλά σέβεται και ΦΙΜΩΝΕΙ κάθε μορφή ρατσιστικού, σεξιστικού ή τέλοσπάντων ενός λόγου που δεν έχει να κάνει με την προσβολή της κάθε ασημαντότητάς μας αλλά με την ίδια την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας που πρέπει να προστατεύουμε ως "κόρη οφθαλμού"


Ο Έλον Μασκ αντιδρά και για την φορολόγηση των πλούσιων Αμερικανών που θα φέρει η δημοκρατική κυβέρνηση του Τζο Μπάίντεν , και αγόρασε το Twitter μόνο και μόνο για να ασκήσει πίεση σε όσους εδώ και καιρό εξετάζουν πως ο Έλον Μασκ με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla όπου και εκεί είναι "μπροστινός" έφτασε να κατέχει δισ δολάρια πουλώντας ΜΕΤΟΧΕΣ μηδαμινής αξίας , και κυρίως πουλώντας  φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Για τον λόγο αυτό τα μεγαλύτερα ΜΜΕ των ΗΠΑ είναι εχθρικά διακείμενα προς τις επιλογές του και αυτός μονίμως τα κατηγορεί ως συστημικά επειδή δεν καλύπτουν τον έκδηλο ρατσισμό , σεξισμό και φασισμό του. 

Τελευταίο του επίτευγμα η σεξιστική επίθεση σε δημοκρατική γερουσιαστή επειδή δεν κατάλαβε καν τόσο ευφυής είναι ο ζάμπλουτος Έλον ,  ποιον εννοούσε καν στην ανάρτησή της! 




Σας βάζουμε και τα δεκάδες tweets  που προωθούν τον κόκκινο φασισμό στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Έλον Μασκ που παλιότερα κατέβαζε με συνοπτικές διαδικασίες ή "μαύριζε" σφυροδρέπανα και σβάστικες. Τώρα στο κλίμα απόλυτης ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ο καθένας διαφημίζει τον ΦΑΣΙΣΜΟ του αφού ο πάμπλουτος Έλον Μασκ θεωρεί πως μαζεύοντας ένα σωρό φασίστες στο κοινωνικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα έχει περισσότερα έσοδα. Τα πρώτα σημάδια δείχνουν πως οι χρήστες λιγοστεύουν αντί να αυξάνονται αφού ο λαϊκισμός μπορεί να πουλάει έως την στιγμή που τον "τερματίζεις"! 









Φυσικά και πλέον θα αποσύρουμε τον λογαριασμό μας από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που δεν καταδικάζει τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό αλλά τον επαινεί και τον προβάλλει σαν να πρόκειται για μια άλλη εκδοχή της Ιστορίας. 

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ακόμα και ο επιτυχημένος Έλον Μάσκ πως την Ιστορία την γράφουν οι ΝΙΚΗΤΕΣ και ο λαϊκισμός δεν υπήρξε ποτέ καλός σύμβουλος για κανέναν!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: