ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξεκάθαρες κουβέντες που απευθύνονται σε όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στα Πανεπιστήμια μας και έχουν απέναντί τους όσους έχουν το πολιτικό θάρρος να μην μασάνε τα λόγια τους

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ξεκάθαρες κουβέντες που απευθύνονται σε όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στα Πανεπιστήμια μας και έχουν απέναντί τους όσους έχουν το πολιτικό θάρρος να μην μασάνε τα λόγια τους


 Δεν θέλουν οι Συριζαίοι και άλλοι αριστεροί την Πανεπιστημιακή Αστυνομία που θα υλοποιήσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ήρθε για να αλλάξει τα κακώς κείμενα δεκαετιών. 

Να διορθώσει και όσα δεν τόλμησαν προηγούμενες κεντροδεξιές κυβερνήσεις και να δώσει πρωτίστως έναν ιδεολογικό αγώνα με όσους επικράτησαν μετά την μεταπολίτευση και είναι οι ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι για τα χάλια της χώρας μας. 

Το tweet του βουλευτή της ΝΔ Νοτίου Τομέα Αθηνών κ.Κωνσταντίνου Κυρανάκη επιβεβλημένο για να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ δημόσια όσα πληγώνουν αυτή την χώρα και βέβαια συμμετέχοντας ενεργά στη Βουλή νομοθετεί μαζί με τους άλλους βουλευτές της παράταξής μας για να αλλάξουν μια για πάντα τα κακώς κείμενα και μπει ένα ΤΕΛΟΣ στο "μπάχαλο" που υποβαθμίζει την δημόσια Παιδεία μας και που είχε μετατρέψει για δεκαετίες πανεπιστημιακούς χώρους σε άνδρα κάθε λογής παραβατικότητας. 

 Ο κ. Κυρανάκης δεν είναι μόνος του στο δύσκολο έργο της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργών να βάλουν ένα τέλος σε όσα μας πληγώνουν αλλά έχει το πολιτικό θάρρος να "μπλέκει" με όσους θεωρούν την κοινή λογική και τον ορθό λόγο του "προκλητικό" ή ακόμα και διχαστικό και είναι της λογικής πως η χώρα μας έχει το περιθώριο να κάνει "διάλογο" με όσους είναι προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες που έχουν ΑΠΟΤΥΧΕΙ στην πράξη στον δυτικό πολιτισμένο κόσμο. 

Οι τάχα αλληλέγγυοι της Αριστεράς έχουν πολλάκις φορές στοχοποιήσει τον βουλευτή μας γιατί με την εν γένει δραστηριότητά τους αποδεικνύει την πλήρη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους αφού μιλάνε τάχα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και καλύπτουν με τις ανακοινώσεις τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που δρουν εγκληματικά μέσα στα Πανεπιστήμιά μας. 

Θέλουμε οι φωνές αυτές να δυναμώσουν μέσα στη φιλελεύθερη παράταξή μας και για να γίνει αυτό δεν πρέπει να "κρυβόμαστε" αλλά να αναδεικνύουμε με παρρησία και θάρρος και πρωτίστως να στηρίζουμε επιλογές της κυβέρνησης που θα αλλάξουν την εικόνα της χώρας μας. 

Και η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι σύντομα μια πραγματικότητα που θα προστατεύει όσους θέλουν να σπουδάσουν και να βελτιώσουν με τις γνώσεις που θα παίρνουν στα πανεπιστήμιά μας την ζωή τους και δεν θα αντιμετωπίζουν φαινόμενα ΒΙΑΣ που αποσκοπούν στο να τρομοκρατήσουν όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για την σπουδάζουσα νεολαία μας και να αποτρέψουν το οιοδήποτε κακοποιητικό στοιχείο να καταστρέφει ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία που την πληρώνουμε όλες και όλοι που φορολογούμαστε στην Ελλάδα. 

Μπράβο στον βουλευτή μας κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη και σε όσους ΔΗΜΟΣΙΑ καταδικάζουν την ΒΙΑ της Αριστεράς και προσοχή σε εμάς που θέλουμε να αλλάξει κάτι σε αυτή την χώρα δεν είναι δυνατόν να μην στηρίζουμε με την ψήφο μας όσους δεν κρύβονται , δεν τρομοκρατούνται από κόκκινους ή μαύρους φασίστες και υψώνουν το ανάστημά τους μπας και γίνουμε επιτέλους κανονικό δυτικό κράτος αφήνοντας πίσω μας όσα μας είχαν καταστήσει την τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε . 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: