ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  •  Έχουμε γράψει την άποψή μας για τον ανασχηματισμό που έγινε στον δήμο μας πιο ΞΕΚΑΘΑΡΑ από όλες και όλους που θεωρούν πως μπορείς με μια παντελώς ανίκανη ομάδα μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα. Και η ομάδα δεν είναι οι 8 Αντιδήμαρχοι αλλά οι πλέον από 650 υπάλληλοι του δήμου μας που έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση διοίκησης και αντιπολίτευσης έχουν οδηγήσει την πόλη μας σε μαύρα χάλια. Όσο γερό στομάχι και να έχουν όσοι ανέλαβαν καθήκοντα σε νέα πόστα δεν θα πετύχουν και πολλά. Άλλωστε με σέλφι και επικοινωνιακές κορώνες δεν κρύβεται μια πόλη στην οποία πλέον κάνεις ένα τέταρτο για να διανύσεις μια απόσταση μερικών μέτρων , που οι κάδοι είναι μονίμως με παρατημένα σκουπίδια έξω από αυτούς, με φώτα που μας θυμίζουν τον αείμνηστο Κιντή που επί δημαρχίας του δεν φρόντισε να μπει φως σε πολλά σημεία της πόλης και που πριν την δημαρχία Θεόδωρου Γεωργάκη η περιοχή της Αγίας Μαρίνας δεν είχε αποχεύτεση, κάδους απορριμμάτων , αλλά μόνο εκατοντάδες υπαλλήλους που η κύρια ασχολία τους είναι να διανέμουν ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για τις εθνικές εκλογές και φυσικά του σωματείου των εργαζομένων ( ΣΕΔΗ). Εμείς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε μια πόλη ΠΟΛΥ χειρότερη από την σημερινή έχουμε τονίσει τι φταίει και είμαστε έτσι και όσοι μας ακολουθούν γνωρίζουν πως ως πλειοψηφία στους δημότες μας ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τίποτα καλύτερο. Εάν καταφέρετε και βγάλετε δήμαρχο και κανέναν Παττακό μαγκιά σας . Εμείς άλλωστε με φασίστες δεν συνομιλούμε , με πόρνες έχουμε μόνο "επαγγελματικές" σχέσεις και φυσικά δεν φοβόμαστε άοπλους που θεωρούν πως θα τους σώσει από εμάς η ΕΛ.ΑΣ ή μια Ελληνική Δικαιοσύνη που παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει σωτηρία, Φέρτε δικαστές από το εξωτερικό με διπλάσιους μισθούς αυτοί είναι φανερό πως δεν κάνουν , δεν έχουν επαρκή γνώσεις , έχουν σπουδάσει σε ελληνικά πανεπιστήμια τα πτυχία των οποίων δεν έχουν καμία απολύτως αξία και πλέον επειδή "φακελάκια" δεν πέφτουν αδυνατούν να διεκπεραιώσουν υποθέσεις που έχουν χρεωθεί εδώ και δεκαετίες. Η πόλη μας δεν θεωρούμε πως έχει πολλές πιθανότητες να πάει μπροστά για την χώρα μας όμως είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ πεπεισμένοι πως δεν θα γυρίσει ΠΙΣΩ. Σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε ο πρωθυπουργός της χώρας να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο για να μην δώσει την δυνατότητα στους επαγγελματίες λαϊκιστές να συνυπάρξουν σε συγκυβέρνηση ανάγκης που θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

  • Οπαδός της νυν διοίκησης που μας έπρηζε με την  "ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ" του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου τώρα έχει βάλει στο "στόχαστρο" της άδικης κριτικής του νυν Αντιδήμαρχο που είναι και ο μόνος που επιθυμεί να αλλάξει και κάτι σε έναν δήμο που αντί να διοικεί ο δήμαρχος και η ομάδα του την πόλη μας την διοικούν το ΣΕΔΗ! 

  • Η ανυπαρξία της δημοτικής αστυνομίας Ηλιούπολης δεν έχει εξοργίσει μόνο τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης , δεν έχει εξοργίσει μόνο την πλειοψηφία των δημοτών μας αλλά ακόμα και Αντιδημάρχους που αναρωτιούνται γιατί ο δήμαρχος δεν ΑΝΤΙΔΡΑ στα σημεία και τέρατα που δεν έχουν συμβεί ΠΟΤΕ στην πόλη μας,  ακόμα και όταν οι δημοτικοί αστυνομικοί ήταν διπλάσιοι από τους σημερινούς. Πολλές φορές αναρωτιόμαστε εάν είναι τόσο "άτυχοι" και πέφτουν πάνω σε φουκαράδες κόβοντας τους κλήσεις  ή δεν βλέπουν πως απέναντι ακριβώς από την καφετέρια Venci σε σημείο που έχει τοποθετηθεί ( για εμάς χωρίς λογική) πινακίδα του ΚΟΚ που απαγορεύει την στάση και την στάθμευση γίνετε καθημερινά χαμός από αυτοκίνητα παρατημένα για ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: