ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....


  • Εκλογές το Φθινόπωρο προτείνει στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη κάθε νοήμονας δεξιός που δεν θέλει να ξαναζήσει τον αριστερό λαϊκισμό και που όπως εμείς δεν επιθυμούμε ΚΑΜΙΑ συνεργασία ή συγκυβέρνηση με το κόμμα ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ του κ. Ανδρουλάκη.

  • Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας στους τρεις Ηλιουπολίτες και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ηλιούπολης κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο που αναδείχθηκαν στην κεντρική επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ .

Σάρωσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλιούπολης κ. Χρήστος Σωτηρόπουλος ( φωτογραφία πάνω) και με 717 σταυρούς εκλέχθηκε στην 19η θέση! από τους 301 εκλεγέντες.
  • Να επισημάνουμε σε όσους δεν το γνώριζαν ( ούτε και εμείς δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με το κόμμα που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την Ελλάδα) πως τα μέλη της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος όπως αποκαλείται το αντιαμερικανικό αυτό μόρφωμα και αντιευρωπαϊκό από κανείς από εμάς δεν ξεχνάει το σύνθημά τους "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" είναι 301 και το 1/3 αυτής αποτελείται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από γυναίκες ( ποσόστωση). Από την πόλη μας στη θέση 34 εκλέχθηκε ο πρώην Αντιδήμαρχος της διοίκησης Βαλασόπουλου κος Άγγελος Δημητρόπουλος ,  στην 42η θέση ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ηλιούπολης κος Παναγιώτης Βιδάλης, και στη θέση 159 ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κος Αθανάσιος Ζαννιάς. Δείτε εδώ και αναλυτικά τις ψήφους και τα τελικά αποτελέσματα έτσι όπως προέκυψαν από το συνέδριο του Κινήματος στο οποίο επικράτησαν οι "προεδρικοί" του νέου προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη που τη μόνη θετική δήλωση που έχει κάνει έως σήμερα είναι πως δεν συνεργάζεται με τη ΝΔ γιατί όπως σωστά τόνισε είμαστε στην απέναντι όχθη και είχε το θράσος να μας κατηγορήσει για τις απευθείας αναθέσεις ενώ όπως βλέπετε παραπάνω φωτογραφίζεται περιχαρής με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο που θεωρεί πως με τον νόμο που έκανε για τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να φιμώσει τα ΜΜΕ πως τέτοια συνεργασία που θα οδηγήσει σε ΔΙΑΛΥΣΗ το κόμμα της ΝΔ και στην άνοδο και πάλι στην Εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξαναδεί. Καλούμε μάλιστα εάν και θα τους τις θυμίσουμε έως τις εκλογές τις δηλώσεις που έχει κάνει για τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς και την ΛΑΣΠΗ που εξαπολύει σχεδόν σε κάθε δήλωσή του εναντίον τοποθέτησαν την Ελλάδα στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. Εάν η ΝΔ θελήσει να συνεργαστεί με τέτοιας ποιότητας ανθρώπους θα γίνει μονοψήφια όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ γιατί φυσικά και στις δεύτερες κάλπες λίγοι κεντροαριστεροί θα προτιμήσουν να ψηφίσουν τον ΤΡΙΤΟ που θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ο κος Ανδρουλάκης και όχι τον δεύτερο που θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

    • Στα της πόλης αυτό που βλέπουμε είναι πως ο δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης πατάει και στην "βάρκα" του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και σε αυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ εάν καταφέρει και συγκεντρώσει ψήφους και από τον δεύτερο και από τον τρίτο έχει άνετη είσοδο στον δεύτερο γύρο και μετά βλέπουμε! Εμείς όπως ΚΑΘΕ φορά θα πάρουμε θέση και στον δεύτερο γύρο ελπίζοντας πως αυτή την φορά θα υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος εάν και με τα μυαλά που έχουν κάποιοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης δεν το βλέπουμε. Σε κάθε περίπτωση και το γράφουμε από τώρα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν θα ψηφίζαμε ποτέ υποψήφιο που θα είχε την στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ του κ. Ανδρουλάκη.  Ας διαβάσει και λίγο Ιστορία για να καταλάβει τι εστί Αριστερά και κυρίως ας μην θεωρεί τους Αμερικανούς πως είναι τάχα "Αμερικανάκια" και δεν έχουν αντιληφθεί ποια είναι η πραγματική του θέση στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και πως όλη του η πορεία στηρίχθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο που τον θεωρούμε εμείς και πολλοί άλλοι πηγή δεινών για την χώρα μας! 

  • Δεν χρειάζεται ανασχηματισμός κε Πρωθυπουργέ,  εκλογές χρειάζονται έως το φθινόπωρο του 2022,  δηλαδή να βάλετε  ποιους στην κυβέρνηση  αυτούς που θα μας παρουσιάζουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες ; 


  • Δεν κινδυνεύει από τα ΔΕΞΙΑ της η ΝΔ αφού δεν υπάρχουν επιλογές και τα "πάρτι" των Ρώσων καταδίκασαν και την γαλλική δεξιά σε πλήρη απαξία. Σιγά μην βγει ποτέ πρόεδρος της Γαλλίας η Λεπέν που αγνοεί ακόμα και την Ιστορία της χώρας της , παρέλαβε εθνικιστικό κόμμα από τον πατέρα της και το έκανε ...... Άλλωστε δεν μπορεί να υπάρξει εκλογική συνύπαρξη εθνικιστών και "πατριωτών" ας το καταλάβουν και εδώ καλά κάποιοι που κατέβαιναν με περικεφαλαίες στο Σύνταγμα μαζί με τους Ρωσόφιλους Χρυσαυγίτες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης , Θάνος Πλεύρης και Μάκης Βορίδης που πήγαν σε μια συγκέντρωση με ομιλητή κάποιον που πάλεψε όλη του την ζωή για να μας κάνει Κούβα και που άλλαξε 4 κόμματα αναζητώντας ΠΑΝΤΑ την καρέκλα! 


  • Εάν γίνουν εκλογές το φθινόπωρο θα έχει χρόνο η ΝΔ να ασχοληθεί και να δώσει και στην πόλη μας χρίσμα σε κάποιον. Αλλιώς θα παλεύουμε να πείσουμε τους επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων  ή τους επίδοξους υποψήφιους δημάρχους πως με ποσοστά της τάξεως του 10% έναν δημοτικό σύμβουλο ή δύο θα βγάλουν και το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα είναι πιο τίγκα σε κεντροαριστερές θέσεις. Βέβαια εάν δεν υπάρχει διαφοροποίησή σου και στα ΒΑΣΙΚΑ θέματα της πόλης μην αποζητάς πως θα τρέξουν σαν παλαβοί οι κεντροδεξιοί να σε ψηφίσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: