ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Δεν κατανοούν τα κείμενά μας οι ψεύτρες που το παίζουν αλληλέγγυες , οι "επαναστάτες" με "συντρόφους" που έκαναν πρακτική σκοποβολή στα κορμιά αστυνομικών και όσοι έχουν μόνο καλά λόγια για τον "πατερούλη" και την "Εθνοσωτήριον" του Γεώργιου Παπαδόπουλου! Επίσης δεν μας κατανοούν όσοι είναι γραμμένοι στις λίστες εργαζομένων που λουφάρουν σε καθημερινή βάση, οι "αστυνομικοί" που δεν βλέπουν τα φιμέ τζάμια και αρνούνται να κάνουν ελέγχους σε αυτοκίνητα που μεταφέρουν κάθε λογής λαθραίο και παράνομο υλικό και τώρα τελευταία δεν μας κατανοούν και όσοι έχουν κάνει επάγγελμα την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας θεωρώντας πως η ανάπτυξη θα έρθει με "αξιοθέατο" το μισογερμένο πεύκο του Υμηττού ή με τα βατράχια και της χελώνες του ρέματος της Πικροδάφνης. Στον "κοινό" τους αγώνα να σας πείσουν πως ο καπιταλισμός μας απέτυχε ατυχώς για την πόλη μας βρίσκουν συμπαραστάτες όσους θεωρούν πως η χώρα μας δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας αλλά έχουν δεύτερες σκέψεις. Τι να κάνουμε ίσως "δικαιωθούμε" όταν και ο τελευταίος κάτοικος αυτού του πλανήτη "τσιπαριστεί" αφού μέσα στην πανδημία μετά τα μνημόνια έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους όσοι  δεν κατανοούν τι είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων την πολεμούν! 

  • Δηλαδή κάποιοι στην πόλη θέλουν να μας πείσουν πως ο Ανδρουλάκης έχει σχέδιο και πρόγραμμα για την χώρα αλλά ο Τσίπρας δεν σκαμπάζει ; Μα οι δικές τους διαχρονικές αρλούμπες για την ΕΟΚ το ΝΑΤΟ και την δήθεν ηθική αριστερά δημιούργησαν τον νέο "ηγέτη" . Τι να κάνει ο Ανδρουλάκης άμα πιάσει 12% στις κάλπες του 2023 θα έχει να το λέει για χρόνια. Ευελπιστούμε έως τις κάλπες αυτές Ανδρέας Λοβέρδος και Εύα Καϊλή να διαχωρίσουν την θέση τους από τις ασυναρτησίες που λέει και αφορούν την εξωτερική πολιτική της χώρας μας. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μάλλον αγνοεί τις ανοησίες του ιδρυτή τους για ΕΟΚ ΝΑΤΟ , τρίτους δρόμους και άλλα γραφικά και θεωρεί πως με συνθήματα Ηλία Κασιδιάρη θα προσεγγίσει την συντριπτική πλειοψηφία των κεντροαριστερών που όχι μόνο έχουν ήδη πάει στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά είναι πιο πιθανό να μετακομίσουν από εκεί σε κόμματα αριστερά παρά να επιστρέψουν σε ένα κόμμα που έχει πει τα περισσότερα ψέματα στον ελληνικό λαό από την μεταπολίτευση έως σήμερα. Ας μην αναμένουν ¨δικαίωση" όσοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της χώρας και φυσικά τον αντιαμερικανισμό στην Ελλάδα αυτοί τον δημιούργησαν και τώρα τρέξε να μαζέψεις τους Πολάκηδες που και αυτοί δικό τους δημιούργημα είναι! 

  • Όσο και να φουσκώσουν οι δημοσκοπήσεις το ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ ούτε σε 20 χρόνια από τώρα δεν θα φτάσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αφού μετά τις κάλπες του 2023 όχι μόνο σε κυβέρνηση δεν θα μπει αλλά θα αναζητεί νέον "ηγέτη". Δεν θεωρούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο αφελή για να συνεργαστεί με όσους την περίοδο 2012-2015 ενώ είχαν αναλάβει να κάνουν ένα σωρό μεταρρυθμίσεις τις άφησαν για τον επόμενο όμως η "αριστερή" παρένθεση δεν ήταν και τόσο αριστερή και έτσι κράτησε 4,5 χρόνια. Ας προσέξουν εκεί στην Πειραιώς μην τυχόν και δεν τονίζουν σε κάθε ομιλία στελέχους τους πως οποιαδήποτε συγκυβέρνηση με αυτούς που δεν θέλουν τις μεταρρυθμίσεις θα οδηγήσει και πάλι την χώρα μας στην "αγκαλιά" όσων προχώρησαν τις μεταρρυθμίσεις γρηγορότερα αφού είχαν και έχουν και τους τάχα αγανακτισμένους στο πλευρό τους. Αυτό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το θυμούνται δεν το ξεχνούν και έτσι η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ή νέα περίοδο λαϊκισμού , χρεοκοπία και νέα μνημόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: