Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Όλες οι απαραίτητες ενέργειες έχουν γίνει από τη διοίκηση Ψυρρόπουλου για την λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού στην οδό Αριστογείτονος,  ο οποίος λειτουργεί κανονικά από σήμερα. Τα fake news περί έλλειψης άδειας λειτουργίας (η Πυροσβεστική Υπηρεσία ήδη έχει πραγματοποιήσει τον σχετικό έλεγχο)  που διαδίδουν στελέχη της αντιπολίτευσης δηλώνουν απλώς στους πολλούς την ανικανότητά τους να αντιληφθούν πως η πόλη αλλάζει προς το καλύτερο,  επειδή υπάρχει διοίκηση που ενδιαφέρεται για το σύνολο των συνδημοτών μας και όχι για τους βολεμένους και τα παραμάγαζα που οι ίδιοι έστησαν για να εξυπηρετούν τους  συγγενείς και τους ψηφοφόρους τους. Οι ελλείψεις σε προσωπικό στους παιδικούς σταθμούς θα καλυφθούν άμεσα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου , και με  ανθρώπους που έχουν τα κατάλληλα προσόντα σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε επί τέσσερις δεκαετίες στον δήμο μας. Αυτό ενοχλεί το μόνιμο προσωπικό του δήμου που εδώ και 8 μήνες αναγκάζεται και παρίσταται στις θέσεις εργασίας του,  αφού ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ προσωπικό εξ΄ αποστάσεως,  τους γνωστούς δηλαδή λουφαδόρους της διοίκησης Χατζηδάκη που εργάζονταν από τα καφενεία και τις καφετέριες της πόλης ή ακόμα και από τα σπίτια τους!  αφήνοντας τις υπηρεσίες στις οποίες είχαν τοποθετηθεί να δουλεύουν ΜΟΝΟ με τους λίγους ευσυνείδητους δημοτικούς μας υπαλλήλους. 

  • Η εικόνα στην καθαριότητα έχει αλλάξει προς το καλύτερο στην πόλη μας,  επειδή η διοίκηση Ψυρρόπουλου  έχει απομονώσει όσους θεωρούσαν κεκτημένο "δικαίωμά" τους το να εργάζονται λιγότερες ώρες από όσες προβλέπει η σύμβασή τους. Έτσι με μειωμένο τον αριθμό των εργαζομένων του δήμου μας λόγω αποχωρήσεων και μετατάξεων οι υπηρεσίες  λειτουργούν  καλύτερα, και ειδικά  στον τομέα καθαριότητας η διαφορά είναι τόσο εμφανής  που την  αντιλαμβάνονται όλοι όσοι κυκλοφορούν στις γειτονιές της πόλη μας. 



  • Οπαδοί της "νομιμότητας" τα ορφανά του Κιντή,  τολμούν και βγάζουν γελοία δελτία τύπου  για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς,  την στιγμή που δώδεκα χρόνια που διοίκησαν τον δήμο Ηλιούπολης ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ στην διοίκηση Γεωργάκη ούτε ΕΝΑΝ που να είχαν σχεδιάσει,  κατασκευάσει και εγκαινιάσει στα 12 χρόνια που οι κομμουνιστές ήταν  στο τιμόνι του δήμου μας! 



  • Έπεσαν να "φάνε" τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Στέφανο Κασσελάκη όσοι έναν χρόνο πριν έλεγαν πως είναι ο κατάλληλος για να νικήσει τον Μητσοτάκη! Σκοτωμός για να μεροκάματα και στην τρίτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις! 


  • Σε ποια θέματα θα κάνει αντιπολίτευση ο "τουρίστας" εξ Ανατολής όταν αυτά σιγά-σιγά επιλύονται; Είναι η δική μας απορία στην "ενδιαφέρουσα"  όντως ανάρτηση ιστολογίου που αποτελεί τον καλύτερο διαφημιστή κομμουνιστικών αντιλήψεων και άλλων ακραίων μειονοτήτων  στην πόλη μας! 


  • Σταθερά - Τολμηρά και Μπροστά όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στην πόλη μας μετά την αλλαγή διοίκησης που προέκυψε από τις δημοτικές κάλπες του 2023! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...