Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για την "αλληλέγγυα"! (Όταν τα άκρα σμίγουν και ΘΕΩΡΟΥΝ πως με καλές κουβέντες ο ένας για τον άλλο ξεπλένεται ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ)

 


Και άλλον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής υμνεί η τάχα δημοκρατική κα Τσακογιάννη. Πρόκειται για τον εκδότη κ Γιώργο Δημακόγιαννη τον οποίο συνάντησε για να προμηθευτεί κάποια βιβλία από τον  εκδοτικό του οίκο "ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ". 

Ο αγαπημένος εκδότης του Ηλία Κασιδιάρη κος Γιώργος  Δημακόγιαννης (δες φωτογραφία πιο κάτω)   υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ναζιστικό μόρφωμα ,  ένας ακόμα μαϊμού εθνικιστής με αγαστές σχέσεις με τους κομμουνιστές της περιοχής του. 


Δεκάδες οι αναρτήσεις του κ. Γιώργου Δημακόγιαννη υπέρ των Ναζιστών της Χρυσής Αυγής με την οποία ήταν το 2015 υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας. 

Για την κα Τσακογιάννη όμως αυτά είναι λεπτομέρειες,  δείχνοντας για πολλοστή φορά πως η απέχθεια της για την Αστική μας Δημοκρατία την οδηγεί στο να υμνεί κάθε αρνητή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ακόμα και εάν αυτός προέρχεται από την ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ! 


"Πατριωτική" ψήφος και Χρυσή Αυγή βέβαια δεν κολλάνε αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους διαβάζουν την Ελληνική Ιστορία ΛΑΘΟΣ! 

Η σιωπή των τοπικών ΜΜΕ στην έκδηλη υμνολογία σε κάθε λογής ΦΑΣΙΣΤΑ  από την τάχα αλληλέγγυα  κα Τσακογιάννη μας δικαιώνει για την σκληρή στάση που έχουμε κρατήσει διαχρονικά απέναντί τους.

Προφανώς η κα Τσακογιάννη δεν γνωρίζει ανάγνωση ή δεν έχει αντιληφθεί τι εκδίδει ο κος Δημακόγιαννης. Παρόλα αυτά  διαφημίζει τον εκδοτικό οίκο "Αδούλωτη Μάνη",  όπως θα διαφήμιζε μια κρέμα προσώπου ή μια βαφή μαλλιών! 

Πολλοί ακόμα και εθνικιστές είχαν παρασυρθεί παλιότερα αγοράζοντας από εκεί βιβλία που παραποιούν συστηματικά την Ιστορία μας,  γραμμένα από ιδεοληπτικούς που δεν κατανοούν πως και η Κύπρος κείται μακριά,  αλλά και πως η Αστική μας Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από κανέναν ακραίο. Οι "Μεσσίες" που πουλάνε τάχα εθνικισμό μη κατανοώντας την πραγματικότητα,  είναι για εμάς εξίσου επικίνδυνοι για τις ζωές μας με όσους ονειρεύονται ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 

Και αφού το ΜΟΝΟ που τους χωρίζει είναι το χρώμα του φασισμού τους,  είπαν να φωτογραφηθούν και μαζί αφού άλλωστε πάνω- κάτω τα ίδια πρεσβεύουν ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ με τον ΜΑΥΡΟ φασισμό. Και από τους δύο η χώρα μας είναι απαλλαγμένη,  όσο οι πολλοί δεν δίνουν δύναμη με την ΨΗΦΟ τους σε όσους "μάχονται" για τα δικά τους μικροσυμφέροντα,  εναντίον της Αστικής μας Δημοκρατίας. Το "μάχονται" σε εισαγωγικά ,  γιατί στην ουσία ουδείς μπορεί να ανατρέψει εκ των έσω μια πανίσχυρη Αστική Δημοκρατία που έχει όλους εκείνους τους μηχανισμούς , που εγγυώνται την μακροημέρευσή της! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...