Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Η γκρίνια και η μιζέρια των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ της πόλης μας συνεχίζεται όσο αυτή αλλάζει προς το καλύτερο. Τα ίδια έκαναν και επί δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη αλλά δεν ανέκοψαν μια πορεία με τέσσερις θητείες αφού οι συνδημότες μας δεν επηρεάζονται τότε δεν επηρεάζονταν από κομπλεξικούς. Εάν η νικηφόρα πορεία της παράταξης του κ. Θεόδωρου Γεωργάκη  δεν είχε ανατραπεί το μακρινό 2006,  η πόλη μας σήμερα θα ήταν πολύ καλύτερη , και δεν θα είχε καταστεί ουραγός των Νοτίων Προαστίων. Ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης είναι και ο μοναδικός δήμαρχος Ηλιούπολης που χειρίστηκε το θέμα της δημόσιας περιουσίας με ρεαλισμό , και εάν δεν είχε την εσωκομματική αντιπολίτευση θα το είχε λύσει προς όφελος των πολλών και όχι όπως κατέληξε. Σήμερα  η διοίκηση του δήμου μας και οι κομμουνιστές συνεχίζουν και  διαφημίζουν μια τεράστια ακίνητη περιουσία του δήμου μας,  αλλά χωρίς να μπορούν καν να την αγγίξουν αφού όπως είναι γνωστό ΟΛΗ κατέληξε στην ΕΤΑΔ ως εγγύηση πως θα πληρωθούν οι δανειστές μας όσα τους οφείλουμε. Και επειδή αυτό δεν πρόκειται να συμβεί , το μέλλον όλης αυτής της ακίνητης περιουσίας είναι προδιαγεγραμμένο! 

  • Δημοσκοπήσεις που δείχνουν δεύτερο κόμμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ βγαίνουν στα ΜΜΕ και οι νοσταλγοί της εποχής όπου η χώρα μας ζούσε με δανεικά ( αλλά τελικά όχι αγύριστα!) έχουν τόσο πολύ ενθουσιαστεί που θεωρούν πως ήρθε η ώρα τους να ανακάμψουν και πάλι σε θέσεις ευθύνης!  Εμείς δεν το βλέπουμε , αλλά τους αφήνουμε να ελπίζουν. Το μέλλον της Ευρώπης αλλά και όλου του δυτικού κόσμου είναι προς τα ΔΕΞΙΑ,  όπως δείχνουν μια σειρά εκλογικών αποτελεσμάτων σε δυτικά κράτη. Το γεγονός πως λόγω υπαρκτών προβλημάτων μεγάλα τμήματα της κοινωνίας οδηγούνται σε "λύσεις" που προσβάλλουν την Αστική μας Δημοκρατία είναι αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα κεντροδεξιά κόμματα παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα που θα περιορίσουν τις "διαρροές" των ψηφοφόρων τους , προς τα ΑΚΡΑ! 


  • Πεσμένοι οι τζίροι των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης μας. Χρειάζονται μέτρα για να ενισχυθούν και κυρίως συνεργασία μεταξύ τους έτσι ώστε να επιβιώσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...