Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Το κινεζικό μοντέλο εκτός από αποτυχημένο είναι επιβλαβές και για την παγκόσμια ειρήνη. Ο δυτικός κόσμος έχει υποχρέωση να κάνει τα πάντα ώστε να εξαφανίσει από τον "χάρτη" ένα κράτος που παρόλες τις μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκε και δεν έκανε παραμένει βαθύτατα κομμουνιστικό! 

  • Ντέρμπι οι Αμερικανικές εκλογές όσοι πιστεύουν στην άνετη επικράτηση Τραμπ απλώς θέλουν να το πιστεύουν! 

  • Σανός για πρόβατα και η νέα ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης με θέμα τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης μας. Η παράταξη που διοίκησε επί 12 χρόνια και καταδίκασε την πόλη μας στα σημερινά της χάλια μάλλον θεωρεί πως οι δημότες μας έχουν αμνησία για τα αίσχη που έκαναν όσο ήταν στο τιμόνι του δήμου μας! 

  • Σημαντικά τα οφέλη για την πόλη μας από σύσκεψη που έγινε μεταξύ υπουργών με θέμα την ανάπτυξη στα  Νότια Προάστια σε συνάρτηση με την επένδυση στο Ελληνικό.  Θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά προσεχώς. 

  • Όσο η αντιπολίτευση του δήμου μας κάνει διακοπές,  η διοίκηση σχεδιάζει το μέλλον της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...