Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Κάθε μήνα σας εύχεται διαδικτυακά ο δήμαρχος της πόλης μας κος Στάθης Ψυρρόπουλος  να σας πάει καλά! Ευχόμαστε σε αυτόν που είναι και η ονομαστική του εορτή η ευχή του να πιάσει για όσους περισσότερους είναι δυνατόν! 


  • Γκρίνια , μιζέρια και ανέφικτες προτάσεις αυτή είναι η αντιπολίτευση που ασκούν οι δημοτικές παρατάξεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που βάλατε στο δημοτικό συμβούλιο στην προσπάθειά που καταβάλετε με επιτυχία ομολογουμένως να μετατραπεί η πόλη μας στον ουραγό των Νοτίων Προαστίων. Με τέτοιες φωνές ανάπτυξη δεν έρχεται , αυτοί νομίζουν πως ο καπιταλισμός τους χρωστάει! 

  • Ελεύθερος ο Ευρωβουλευτής πλέον Φρέντι Μπελέρης μετά από 16 μήνες στις αλβανικές φυλακές. Πονοκέφαλος όχι μόνο στις αλβανικές αρχές αλλά και σε κάποιους δήθεν εθνικιστές που αντί να τον επιλέξουν στις Ευρωεκλογές πήγαν και εξέλεξαν για ευρωβουλευτές Έλληνες με μηδαμινή προσφορά στην πατρίδα! 



  • Ούτε στην Γερμανία έμαθαν κάτι από την Ιστορία τους,  όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών! Ο Ναζί Χέκε του AFD νίκησε στις τοπικές εκλογές στη Θουρριγγία και η Γερμανία μπαίνει σε νέες περιπέτειες αφού τέτοιου είδους ρητορική δεν γίνεται ανεκτή στον δυτικό κόσμο. Όπως και στην περίπτωση της Ρωσίας,  εάν στο μέλλον έρθουν σε θέσεις ευθύνης με την ψήφο του γερμανικού λαού το τίμημα που θα πληρώσει η χώρα  θα είναι τεράστιο όπως συνέβη και στο Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Κομμουνισμός και Ναζισμός οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος,  είναι αδύνατον να επικρατήσουν και πάλι στη γηραιά ήπειρο,  και εάν αυτό κάποτε  συμβεί,  η τιμωρία των λαών που θα  επιλέξουν ως "ΛΥΣΗ" την ΜΑΥΡΗ ή την ΚΟΚΚΙΝΗ τυραννία ,  θα είναι μεγάλη! 

  • Η Αμερική δεν χρειάζεται να γίνει μεγάλη γιατί είναι! Ας κοιτάξουν οι Ρεπουμπλικανοί να απομακρύνουν από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα τους "ψεκασμένους" που έχουν στις τάξεις τους γιατί οι εκλογές του Νοεμβρίου θα έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις για αυτούς! Η χώρα δεν αντέχει λυκοφιλίες με όσους για 80 χρόνια στάθηκαν στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ! 


  • Ρίχνει λεφτά η κυβέρνηση στη μάχη της καθημερινότητας αφού πήρε το μήνυμα των Ευρωεκλογών και αρχίζει την αντεπίθεση με ορίζοντα τις βουλευτικές εκλογές του 2027!


  • Μέσα στο 2025 θα έχει ολοκληρωθεί ο νέος οδοφωτισμός της πόλης μας αφού οι διαδικασίες τρέχουν γρήγορα και ο δανεισμός για να αλλάξει ο νέος οδοφωτισμός δεν θα είναι πρόβλημα για την νέα διοίκηση αφού πρόκειται για ένα έργο που θα της δώσει ψήφους στις δημοτικές εκλογές του 2028! Άλλο να πας σε κάλπες με μια πόλη ΚΑΘΑΡΗ και ΦΩΤΕΙΝΗ και άλλο όπως πήγε ο κος Χατζηδάκης το 2023 με τα σκουπίδια να κάνουν "πάρτι" στους δρόμους και την πόλη χωρίς οδοφωτισμό νέου τύπου led! Του έκατσε και η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ του ΕΝΑΚ και κατρακύλησε στο 23% στον πρώτο γύρο ενώ ηττήθηκε ΚΑΘΑΡΑ στον δεύτερο γύρο με το 60% να αποτελεί ΡΕΚΟΡ ποσοστό ανάδειξης δημάρχου στην πόλη μας έως το επόμενο που όπως όλα δείχνουν θα πετύχει πάλι ο νυν δήμαρχος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...